Tarkista 24. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordle

Viihde

WPR

Tarkka päivämäärä on 24. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukselle 400. Ainakin verrattuna joihinkin viime aikojen vaikeampiin vastauksiin, tämän päivän lähestymistapa on yksinkertainen.

Tässä on vähän rahaa auttaaksesi sinua. Tämän päivän sanassa on kaksi vokaalia kohdassa 2 ja paikassa 4. Ratkaisitko ongelmasi? Tässä on Wordle 400:n vastaus.

Sanavinkit:

Tarvitsetko muutaman vihjeen? Löydät vastauksen täältä.

Sana 24.7.2022
  • Tämä sana sisältää kaksi vokaalia.
  • Ei ole päällekkäisiä kirjeitä.
  • Se on verbi.
  • 'Voima' ja 'kyky' ovat kaksi synonyymia.

Mikä on Wordle Answer 400? (24. heinäkuuta 2022)

Uusi Wordlen vastaus 400 on 'TEHO. '

'VOIMA' substantiivina viittaa 'kykyyn tai kykyyn tehdä jotain tai toimia tietyllä tavalla', 'kykyä tai kykyä ohjata tai vaikuttaa muiden käyttäytymiseen tai tapahtumien kulkuun' tai 'fyysiseen voimaan ja voimaan' jonkun tai jonkun kohdistamana.'

Sana 24.7.2022

Se tarkoittaa verbinä 'toimittaa (laitteen) mekaanista tai sähköenergiaa' tai 'liikkua tai matkustaa huomattavalla nopeudella tai teholla'.

Sanakirjan määritelmät on otettu Oxford Languagesista

Useimmille pelaajille 'POWER' ei pitäisi olla suuri haaste. Useimmat pelaajat aloittavat suurella määrällä vokaaleja, joten 'O' ja 'E' tunnistetaan todennäköisesti melko nopeasti. 'R' on myös yleinen, joten sen löytämisessä ei pitäisi olla ongelmia.

Sitten se on yksinkertaisesti 'P' ja 'W', jotka molemmat todennäköisesti löydetään eliminointimenettelyn kautta.

Ne, joilla on vaikeuksia löytää täydellinen termi, voivat pyrkiä poistamaan mahdollisimman monta väärää kirjainta jokaisella uudella arvauksella.

Sana 24.7.2022

Jos et pelaa kovassa tilassa, joka vaatii pelaajia käyttämään vahvistettuja arvauksia kaikissa myöhemmissä yrityksissä, sinun tulee käyttää jokaista uutta arvausta eliminoidaksesi mahdollisimman monta toimivaa kirjainta. Hard Mode vaatii tämän.

Etsitkö lisää Wordle-pulmia ratkaistaviksi tänään? Katso sitten nämä ohjeet edellisen päivän, menneiden ja tulevien pelien pelaamisesta.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat yrittää uudelleen tämän päivän pulmapeliä, avaa incognito-välilehti tai poista selaimesi evästeet.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR