Tarkista 24. heinäkuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Nyt on tarjolla uusi peli, joka testaa matemaattisia taitojasi, kun useimmat ihmiset yrittävät koota viisikirjaimia lauseita.

Richard ja Imogen Mann keksivät nimen Nerdle tälle käsitteelle. Sinulle on annettu vastuu koota joukko numeroita ja matemaattisia symboleita laskelmaksi.

Palapelisi on nyt valmis ja saat ilmoituksen siitä, mitkä numerot ja symbolit on sijoitettu oikein. Niille teistä, jotka kamppailevat tämän päivän ongelman kanssa, meillä on vastaus tässä viestissä!

Nerdle Answers Guide

Nerdle 24. heinäkuuta 2022

Joka päivä Nerdle esittelee uuden palapelin aivosi ratkaistavaksi. Kun avaat Nerdlen virallisen verkkosivuston klo 12.00 GMT, klo 16.00 PST, klo 19.00 EST, klo 1.00 CET, klo 9.00 JST ja klo 11.00 AET, sinulla on mahdollisuus ratkaista se.

Toisin kuin Wordle, uusi palapeli paljastetaan samanaikaisesti ympäri maailmaa riippumatta siitä, missä olet.

Päivän Nerdlen vastaus

Nerdle 24. heinäkuuta 2022

Mikä on 24. heinäkuuta 2022, Nerdlen vastaus? Napsauta alla olevaa painiketta saadaksesi sen! Tarkista säännöllisesti, olemmeko vastanneet kysymyksiisi tulevaisuudessa.

  • Vastaus on… 28 – 3 * 7 = 7!!

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR