Tarkista 19. heinäkuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Lopuksi meillä on vastaus Nerdlen 19. heinäkuuta 2022 vastauksiin. Kerro meille, jos sinulla on lisää ideoita päivittäisiin pulmapeleihin alla olevissa kommenteissa.

Olemme tienneet jo pitkään, että palapelit tarjoavat lukuisia etuja sekä lapsille että vanhemmille, minkä vuoksi rohkaisemme kaikkia käyttämään vapaa-aikaansa pulmien ratkaisemiseen.

Synapseja voidaan stimuloida ja muistia kouluttaa etsiessään oikeaa vastausta. Wordlen pelaaminen on loistava tapa viettää aikaa.

Nerdlen vastausopas

Nerdle 19. heinäkuuta 2022

Löydät Nerdlestä uuden palapelin joka päivä. Jotta voit yrittää ratkaista sen, sinun tulee vierailla Nerdlen virallisella verkkosivustolla klo 12 GMT, 16:00 PST, 19:00 EST, 1:00 CET, 9:00 JST ja 11:00 AET.

Wordle lanseerattiin tiettyyn aikaan käyttäjän sijainnissa, kun taas uusi palapeli lanseerataan maailmanlaajuisesti kerralla.

Nerdle 19. heinäkuuta 2022 Vastauksia

Nerdle 19. heinäkuuta 2022

19. heinäkuuta 2022 Nerdlen vastaus löytyy napsauttamalla tämän sivun painiketta. Tarkista, olemmeko vastanneet kysymyksiisi tarkistamalla usein!

  • Oikea ratkaisu: 56+28=84