Tarkista 16. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordlelle

Viihde

WPR

Valmistaudu Wordlen 392 päivään vuodesta! New York Timesin Wordle-sanaarvauspelissä on joka päivä kuusi mahdollisuutta arvata oikea 5-kirjaiminen sana.

Saadaksesi tämän päivän lopullisen ratkaisun, vieritä sivun alaosaan saadaksesi lisävinkkejä tai jatkaaksesi lukemista saadaksesi päivän lopullisen vastauksen.

Wordle 392 ratkaistaan ​​16.7.2022 ja ratkaisu julkaistaan ​​täällä. Jatka vierittämistä, kunnes olet valmis näkemään ratkaisun, jos et halua alla olevan kuvan pilaavan yllätystä!

Wordle 392 – Vihjeitä ja vastauksia 16. heinäkuuta 2022

Sana 16. heinäkuuta 2022

Wordle antaa sinulle kuusi mahdollisuutta arvata sana oikein. Neliöiden värit muuttuvat, kun teet arvioita. Harmaana oleva kirjain laatikossa ei näy missään vastauksessa.

Kuten keltaisessa neliössä, jos lopullisessa ratkaisussa on kirjain, se on väärässä paikassa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tarkista, onko neliö vihreä, jotta näet, syötitkö oikean kirjaimen. Jos käytät samaa kirjainta useammin kuin kerran, järjestelmä toimii edelleen.

Tämän päivän Wordlen vastauksessa on kolme vinkkiä, jotka auttavat sinua ymmärtämään viimeisen sanan:

Sana 16. heinäkuuta 2022
  • Tämän päivän sanassa on kaksi vokaalia: a ja i. Kaksi esimerkkiä samasta kirjaimesta!
  • W on termin ensimmäinen kirjain.
  • Substantiivi ja verbi: Sana on yksi.

Vastaus päivän Wordleen löytyy alla olevasta kuvasta. Jos et vielä ole, nyt on viimeinen mahdollisuutesi arvata! Saadaksesi vastauksen Wordle 392:een, sinun on ensin luettava läpi yllä olevat ehdotukset.

Wordle 16. heinäkuuta 2022 Vastaukset:

Sana 16. heinäkuuta 2022
  • Rouva