Tarkista 15. elokuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Kun kaikki muut yrittävät keksiä viisikirjaimia sanoja, voit pelata peliä, joka asettaa matemaattiset taitosi koetukselle.

Richard ja Imogen Mannin sanoin 'nörtti' kuvaa tätä tilannetta täydellisesti.

Sinun tulee luoda laskelma annetuista luvuista ja matemaattisista symboleista. Tämän jälkeen sinulle kerrotaan, mitkä symbolit ja numerot ovat pulmapelissä ja mihin niiden pitäisi mennä.

Ratkaisu tämän päivän pulmaan löytyy tästä viestistä, jos sinulla on ongelmia sen kanssa.

Nerdle Answers Guide

nörtti 15. elokuuta 2022

Nerdle esittelee sinulle uuden palapelin joka päivä. 1. tammikuuta klo 12 GMT, klo 16. PST, 19.00 EST, 1:00 CET, 9:00 JST, 11:00 AET, voit vierailla virallisella Nerdlen verkkosivustolla yrittääksesi ratkaista sen.

Toisin kuin Wordle, uusi palapeli julkaistaan ​​samaan aikaan kaikkialla maailmassa, eikä eri aikoina eri alueilla.

Päivän Nerdlen vastaus 15. elokuuta 2022

nörtti 15. elokuuta 2022

Nähdäksesi tämän päivän ratkaisun Nerdle-pulmapeliin, paina alla olevaa painiketta, joka vie sinut 15. elokuuta 2022.

Älä unohda tallentaa tätä sivua kirjanmerkkeihisi, jotta voit siirtyä sille aina, kun tarvitset vastauksia, riippumatta siitä, kuinka kaukana

  • Vastaus on… 9 * 25 = 225

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR