Tarkista 14. heinäkuuta 2022, Heardlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Heardlen vastaus tälle päivälle, heinäkuun 14. päivälle, on lyhyt, nopea musiikkitiiseri, kuten usein on.

Heardle on Wordlen inspiroima musiikkipeli, jossa kuuntelet kappaleen alkua ja jokainen virheellinen arvaus pidentää esikatselun pituutta auttaakseen kappaleen nimen ja esittäjän tunnistamisessa.

Tämän seurauksena pelaajien on erittäin tärkeää löytää nykypäivän Heardle-ratkaisu mahdollisimman pian, varsinkin kun jotkin kappaleiden introt ovat vaikeampia arvata kuin toiset.

Kun olet ratkaissut tämän päivän Heardlen, oletko kiinnostunut oppimaan lisää pelimusiikista? Olemme keskustelleet Remoten, tekno-tuottajan kanssa, joka luo musiikkialbumeja vanhoille järjestelmille, ja puhuneet siitä, mitä Debussy voi opettaa meille pelien tunnelmasta.

Vihjeitä tämän päivän Heardlen vastaukseen

Heardle 14.7.2022

On mahdollista, että selviät vain muutamalla vihjeellä vastauksen sijaan:

  • Kappaleen julkaisu 90-luvun puolivälissä.
  • Jos etsit tiettyä albumia, se oli vuonna 1995 julkaistun albumin kolmannella kappalelistalla.
  • Sävelmän nimi on kolme sanaa pitkä.
  • 4:17:17 on kappaleen kestoaika.
  • Kappaleen takana oleva bändi on englantilainen.

The Heardle Answer for Song 14. heinäkuuta 2022

Edellisistä vihjeistä huolimatta oletko edelleen epävarma? Haluatko jatkaa onnenputkiasi?

Radioheadin vuoden 1995 kappale High and Dry, joka esiintyy albumilla The Bends, on tämän päivän Heardlen valinta. Voit tarkistaa sen täältä:

Nyt kun tiedät vastauksen, älä luovuta sitä kenellekään muulle! Muista, että voit julkaista tulokset ruudukon muodossa ilman spoilereita.

Heardle 14.7.2022

Luonnollisesti kenenkään ei tarvitse tietää, että tulit tänne selvittääksesi sen. Ehkä päästää heidät valtaan muutamalla kuvitteellisella arvauksella aloittaakseen?

Haluatko lukea lisää Heardlesta ennen seuraavaa vastausta?

Wordle, suosittu sanapeli, joka lanseerattiin loppuvuodesta 2021, on saanut inspiraationsa Heardlesta, joka on samankaltaisen tuotteen tunnettu keksijä.

Heinäkuussa 2022 Spotify osti Heardlen tuntemattomalla summalla, mikä merkitsee vedenjakajaa Heardlen historiassa.

Sen lisäksi, että SoundCloudista vaihdettiin Spotifyn oletussoittimeksi, Heardle pysyy vapaana eikä itse peli vaikuta hankinnasta huolimatta. Spotifyn uuden ominaisuuden avulla pelaajat voivat kuunnella koko kappaleen pelin päätyttyä.

Spotify oli kiinnostunut Heardlesta tämän takia. Spotifyn maailmanlaajuisen musiikkipäällikön Jeremy Erlichin mukaan 'Etsimme jatkuvasti tuoreita ja leikkisä tapoja lisätä musiikin löytämistä ja auttaa artisteja löytämään uusia faneja.'

Heardle 14.7.2022

Tästä huolimatta peliä ei ole tarjottu kaikissa maissa välittömästi hankinnan jälkeen (mukaan lukien Iso-Britannia ja Yhdysvallat), eivätkä pelaajat ole ilmoittaneet mistään ongelmista putkiensa haihtumisen kanssa.

Joidenkin pelaajien sarjat nollautuivat sen jälkeen, kun New York Times osti Wordlen, jos et ollut tietoinen siitä.

Spotify on luvannut, että musiikin fanit voivat 'syvemmin olla tekemisissä artistien kanssa ja haastaa ystäviä – samalla kun heillä on hauskaa' Heardlen ja muiden interaktiivisten kokemusten avulla.