Tarkista 14. elokuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Siellä on uusi peli, joka asettaa laskutaitosi koetukselle, kun kaikki muut yrittävät yhdistää 5-kirjaimia sanoja.

Pariskunta nimeltä Richard ja Imogen Mann keksi idean Nerdlestä. Sinulle on annettu luettelo numeroista ja joitain matemaattisia symboleja, ja sinun odotetaan muuntavan ne laskelmaksi.

Palapelin oikea sijoitus ja siinä olevat numerot ja symbolit ilmoitetaan sinulle. Jos tämän päivän hämmennys vaivaa sinua, lue eteenpäin – me hoidamme sinut.

Nerdle Answers Guide

Nerdle 14. elokuuta 2022

Uudet palapelit odottavat sinua joka päivä Nerdleltä. Klo 12 GMT, 16:00 PST, 19:00 EST, 1:00 CET, 9:00 JST ja 11:00 AET, voit vierailla virallisella Nerdlen verkkosivustolla yrittääksesi ratkaista ongelman.

Toisin kuin Wordle, tämä uusi palapeli julkaistaan ​​samaan aikaan kaikkialla maailmassa, samaan aikaan.

Päivän Nerdlen vastaus

Nerdle 14. elokuuta 2022

Sinun tarvitsee vain napsauttaa linkkiä nähdäksesi Nerdle-pulman ratkaisun 14. elokuuta 2022. Älä unohda tallentaa tätä sivua kirjanmerkkeihisi tulevaa käyttöä varten.

  • Vastaus on… 44 + 27 = 71!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR