Tarkista 13. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordle

Viihde

WPR

Löytääksesi tämän päivän Daily Wordle #389 13. heinäkuuta 2022 vastauksia, olet oikeassa paikassa. Uusin Internet-hulluus näyttää olevan yksinkertainen päivittäinen sanapalapeli, joka on yllättänyt Twitterin.

Monet Wordle-pelaajat ylpeilevät päivittäisistä saavutuksistaan ​​lähettämällä 'Wordle in 4' tai 'Wordle in 5', mikä osoittaa, että he pystyivät suorittamaan päivän Wordle-tehtävän alle neljässä tai viidessä vaiheessa. Wordle. gg tarjoaa nyt monikielisen Wordle-pelin verkossa.

Sana vihjeitä

Sana 13. heinäkuuta 2022
  • Tarvitsetko apua? Löydät sen täältä.
  • Siinä on vain yksi vokaali.
  • Yhtään kirjainta ei ole käytetty kahdesti.
  • Substantiivia voidaan käyttää adjektiivisubstantiivina
  • 'tylsä' ja 'tylsä' ovat esimerkkejä synonyymeistä.

Daily Wordle #389 (13. heinäkuuta 2022) Vastaukset

  • MUKAAN

Se on sinusta kiinni, missä ja miten haluat tehdä sen

Sana 13. heinäkuuta 2022

Tällä hetkellä Wordleä voi käyttää vain verkossa. Näet sen menemällä osoitteeseen www.powerlanguage.co.uk/wordle ja kirjoittamalla URL-osoitteesi sinne. Jokainen Wordle-ruudukon neliö voi olla 5 x 6 pikseliä leveä.

Viisikirjaiminen sana on syötettävä, jotta vastaus löytyy, koska kuhunkin laatikkoon mahtuu vain yksi kirjain, Mashable raportoi.

Koska ensimmäisessä kappaleessa ei ole vihjeitä, tämä voi olla mikä tahansa viisikirjaiminen sana. Sen jälkeen alkaa varsinainen Wordle-peli.

Kunkin kirjaimen vieressä olevan laatikon väri muuttuu, kun teet arvauksia. Jos kirjain näkyy päivittäisessä sanaluettelossa ja hehkuu vihreänä, se on lisätty oikein.

Siellä on kirje, mutta se ei ole siellä, missä sen pitäisi olla. Kun kirjelaatikko muuttuu harmaaksi, tiedät, ettei se ole maailmassa.

Sana 13. heinäkuuta 2022

Jokainen ratkaisee saman arvoituksen joka päivä, mikä on outoa. Joidenkin mukaan Wordle käyttää Yhdysvaltain englannin kirjoitusasuja brittiläisen englannin kirjoitusasujen sijaan. Kun eräänä päivänä arvattava sana oli 'palvelus', monet Wordle-pelaajat Yhdistyneessä kuningaskunnassa reagoivat vihaisesti.

Virallinen Wordle-sovellus tulee saataville lähitulevaisuudessa yhtiön suunnitelmien mukaan. Yritä arvata yksi viisikirjaiminen sana päivässä verkossa, kunnes saat sen.