Tarkista 13. elokuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Siellä on uusi peli, joka asettaa laskutaitosi koetukselle, kun kaikki muut yrittävät yhdistää 5-kirjaimia sanoja.

Richard ja Imogen Mann keksivät Nerdlen idean. Sinun tulee rakentaa yhtälö annetusta numero- ja merkintäjoukosta.

Tämän jälkeen saat ilmoituksen siitä, mitkä palapelin palat on asetettu oikein ja mitkä numerot ja symbolit ovat mukana.

Tämä viesti sisältää ratkaisun tämän päivän ongelmaan, jos sinulla on ongelmia sen kanssa.

Nerdle Answers Guide

Nerdle 13. elokuuta 2022

Nerdle lupaa esittää uuden haasteen joka päivä. Menemällä Nerdlen viralliselle verkkosivustolle klo 12.00 GMT, klo 16.00 PST, klo 19.00 EST, klo 1.00 CET, klo 9.00 JST ja klo 11.00 AET, sinulla on mahdollisuus ratkaista se.

Toisin kuin Wordle, uusi palapeli julkaistaan ​​samaan aikaan kaikkialla maailmassa, samaan aikaan.

Päivän Nerdlen vastaus

Nerdle 13. elokuuta 2022

Ratkaisu Nerdle-palapeliin 13. elokuuta 2022 voidaan nähdä klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Tallenna tämä sivu kirjanmerkkeihisi, jotta voit palata myöhemmin löytääksesi tarvitsemasi vastaukset tuleviin tapahtumiin!

  • Vastaus on… 79 – 9 * 8 = 7!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR