Tarkista 12. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordle

Viihde

WPR

Daily Wordle #388 (12. heinäkuuta 2022) vastauksia ei ole tällä hetkellä. Tarkista myöhemmin uudelleen. Uusin Internet-hulluus näyttää olevan yksinkertainen päivittäinen sanapalapeli, joka on yllättänyt Twitterin.

Monet Wordle-pelaajat ylpeilevät päivittäisistä saavutuksistaan ​​lähettämällä 'Wordle in 4' tai 'Wordle in 5', mikä osoittaa, että he pystyivät suorittamaan päivän Wordle-tehtävän alle neljässä tai viidessä vaiheessa.

Wordlessä. gg, voit nyt pelata Wordleä useilla eri kielillä. –

Sana vihjeitä

Sana 12. heinäkuuta 2022
  • Mikä hätänä? Tässä se on.
  • Tässä sanassa on yksi vokaali.
  • Ei ole identtisiä kirjaimia.
  • Voit ajatella sitä substantiivina.
  • 'Pimeä' ja 'Ilta' ovat kaksi synonyymiä tälle vuorokaudenajalle.

Tämän päivän Wordle-vastaus #388

New York Times Gamesin Wordleen on tehty päivitys

Sana 12. heinäkuuta 2022

Ensimmäinen askel on valita Wordle-sana. Jotta se voidaan luokitella englanninkieliseksi lauseeksi, siinä on oltava vähintään viisi kirjainta, eikä se voi olla yksi niistä sanoista, jotka NYT:t ovat kieltäneet, koska ne voivat loukata.

Viimeistele verkkosivu käyttämällä valitsemaasi termiä. Ensimmäinen vaihe on täyttää 56-soluisen ruudukon ensimmäinen rivi.

Postilaatikon väri muuttuu, jos avain laitetaan sisään. Vaihtoehto: Vihreät merkit ovat juuri siellä, missä niiden pitäisi olla! Kyse on vain siitä, että sanan keltaiset merkit eivät ole siellä, missä niiden pitäisi olla.

Vastauksessa ei mainita näitä kauheita roistoja. Jokainen pelaaja voi nyt tehdä lisäarvauksen. uusi palapeli luodaan klo 12.00. paikallista aikaa joka päivä.

Sana 12. heinäkuuta 2022

Jos käytät usein samaa tietokonetta ja selainta, Wordlen valikko saattaa näyttää käyttäjätietosi. Sovelluksen tilastoosiossa näet voittoputkesi, arvausjakauman ja paljon muuta.

56 Wordlen ruudukon värit voidaan jakaa käyttämällä tämän valikon spoilerit-vaihtoehtoa. Pääset Wordle-valikkoon napsauttamalla kaaviokuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa tai valitsemalla sen luettelosta, joka tulee näkyviin jokaisen tehtävän suorittamisen jälkeen.