Tarkista 12. heinäkuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Tämän päivän Nerdle Classic-, Mini-, Instant-, Speed- ja Pro-nerdlet on lueteltu alla. ratkaisu ja joitain vihjeitä, Nerdle174:n vastaus kaikkine mahdollisine vihjeineen ja vihjeineen on nyt täällä. Tarkista se.

Tässä on muutamia vihjeitä, jotka auttavat sinua selvittämään vastauksen itse. Jos näin on, voit siirtyä eteenpäin spoileriosaan, joka sisältää vastauksen päivän numeropulmaan.

Uusi sivu uusilla yhtälöillä julkaistiin joka päivä pitkän aikaa. Haluaisin aloittaa sanomalla, että jos olet kokeillut kaikkia yhtälöitä, joita voit ajatella, etkä silti löydä täydellisiä sanaratkaisuja, älä huoli. olemme antaneet sinulle oikean matemaattisen palapelin ratkaisun, jolla on merkitys tämän artikkelin lopussa.

Nerdle Number Puzzle Wordle tänään vihjeitä, vihjeitä yksityiskohtia

Nerdle 12. heinäkuuta 2022

Heinäkuussa 2022 Nerdle Wordle on saatavilla verkossa. Vain ne, joilla on vahva matematiikan tausta tai jotka ovat pelanneet päivittäisiä Nerdle Puzzleja, voivat keksiä nörttivastauksen.

Guessing Wordle Maths -version palapelit ovat pelaajille loistava tapa pitää mielensä terävinä. Päivän Nerdle Wordle Puzzle on helppo 78 % ajasta, mutta emme kuitenkaan ymmärrä sanaa.

Kuten näemme päivittäisissä Number Nerdlen istunnoissamme, teemme juuri tätä koulutuksessa.

Se on kaikkien aikojen suosituin pulmapeli. Kaikki ikäryhmät pelasivat tätä peliä, teini-ikäisistä aikuisiin. Tässä muutamia vinkkejä tämän päivän (12.7.2022) wordle-haasteeseen, jotta voit kokeilla niitä ennen kuin paljastan oikean ratkaisun.

Päivän Nerdlen vastaus (12. heinäkuuta ratkaisu)

Nerdle 12. heinäkuuta 2022

Tämän pelin pelaamisesta ei ole hyötyä, jos et ole yrittänyt ratkaista tämän päivän matematiikan sanaa, joten tee se ennen kuin luet tämän viestin loppuosan.

Vaikka et pysty ennustamaan oikeaa vastausta, osallistut silti jokapäiväiseen aivoharjoitteluun.

Aivosi tehostuvat, kun pelaat päivittäin sanapeliä säännöllisesti.

Huomaa kuitenkin, että tämän viestin lopuksi olemme lisänneet hyödyllisiä neuvoja, joihin voit viitata ensimmäisellä kokeilullasi.

Tämän päivän Nerdlen vastaus on 26.