Tarkista 11. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordle

Viihde

WPR

Wordlen vastaus numeroon 387 11. heinäkuuta 2022 on paljastettu. Tämän päivän ratkaisussa on kaksi sarjaa identtisiä kirjaimia, joten se on haastavaa.

Voinko tarjota sinulle jotain auttamaan sinua? Asemat 2 ja 4 ovat molemmat vokaalit nykymaailmassa.

Voinko tehdä jotain muuta hyväksesi? Jos haluat Wordle 387 -ratkaisun, jatka lukemista.

Mikä on Wordlen vastaus 387? (11. heinäkuuta 2022)

Sana 11. heinäkuuta 2022

'MADAM' on nyt Wordlen vastaus 387.

Substantiiviin 'MADAM' liittyy useita erilaisia ​​konnotaatioita, mukaan lukien 'nainen, joka omistaa bordellin', 'huomio tai dominoiva tyttö tai nuori nainen' ja paljon muuta.

Pelaajille 'MADAM' tulee olemaan erittäin haastavaa. Monilla pelaajilla on vaikeuksia löytää kaksi 'M'- ja 'A'-kirjainta, jotka ovat identtisiä pelissä.

Vaikeustaso on noussut huomattavasti nyt, kun pelaajia on kaksi. Tämän päivän termi vaatii pelaajien olemaan erittäin tarkkoja arvauksissaan.

Yritä poistaa mahdollisimman monta väärää kirjainta jokaisella uudella arvauksella, jos sinulla on vaikeuksia löytää täydellinen termi.

Sana 11. heinäkuuta 2022

Niin kauan kuin et pelaa kovassa tilassa, joka vaatii pelaajia käyttämään vain vahvistettuja arvauksia, sinun tulee yrittää eliminoida mahdollisimman monta kirjainta jokaisella uudella arvauksella.

Tarvitsetko lisää Wordle-haasteita päivälle?

Tässä opetusohjelmassa opit pelaamaan pelin edellisen päivän, edellisen päivän ja tulevan päivän versioita. Avaa vain incognito-välilehti tai poista selaimesi evästeet aloittaaksesi tämän päivän pulman.

Muita peliuutisia ovat Skull & Bonesin yksinpelitila, joka on saatavilla vain pelin nykyisen sukupolven versioissa.

Sana 11. heinäkuuta 2022

Fall Guys isännöi parhaillaan Assassin's Creed -teemaa tapahtumaa.