Tarkista 11. elokuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Tällä hetkellä on peli, joka arvioi matematiikan taitojasi, kun useimmat ihmiset yrittävät rakentaa sanoja, joissa on viisi kirjainta. Richard ja Imogen Mann ovat tämän takana, ja niitä kutsutaan Nerdleksi.

Laskennan suorittamiseksi sinun on yhdistettävä lukualue ja kokoelma matemaattisia symboleja.

Sitten saat ilmoituksen siitä, mitkä numerot ja symbolit on sijoitettu oikein palapeliin. Tässä viestissä on ratkaisu, jos sinulla on ongelmia pulman ratkaisemisessa tänään.

Nerdle Answers Guide

Nerdle 11. elokuuta 2022

Nerdle antaa sinulle uuden palapelin ratkaistavaksi joka päivä. Klo 12.00 GMT, 16.00 PST, 19.00 EST, klo 1.00 CET, 9.00 JST ja klo 11.00 AET, sinulla on mahdollisuus ratkaista se vierailemalla virallisella Nerdlen verkkosivustolla.

Toisin kuin Wordle, tässä uusi palapeli paljastetaan samanaikaisesti ympäri maailmaa eikä tiettyyn aikaan.

Päivän Nerdlen vastaus

Nerdle 11. elokuuta 2022

Elokuun 11. 2022 Nerdlen ratkaisu on vain napautuksen päässä klikkaamalla alla olevaa painiketta! Tallenna tämä sivu suosikiksi nähdäksesi vastaukset myöhemmin.

  • Vastaus on… 6 – 16 / 4 = 2!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR