Tarkista 1. elokuuta 2022, Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordle

Viihde

WPR

1.8.2022 lähtien Wordlen vastaus 408 on vahvistettu. Pelaajien, jotka tuntevat termin, pitäisi pystyä vastaamaan tämän päivän kysymykseen vaikeuksitta.

Se on vähemmän yleinen termi, jolla ei ole vaikeaa päällekkäisyyttä, mutta se on kuitenkin harvinaisempi sana.

Tarvitsetko neuvoja? Asemat 2 ja 3 ovat molemmat vokaalit tämän päivän sanassa. Voinko tehdä jotain muuta hyväksesi? Lue eteenpäin oppiaksesi Wordlen 408. pulman vastauksen.

Mikä on Wordlen vastaus 408? (1. elokuuta 2022)

Sana 1. elokuuta 2022

Wordlen vastauksessa 408 se on nyt 'QUART'.

Kun sitä käytetään pokerin yhteydessä, termi QUART voi tarkoittaa 'nestetilavuuden yksikköä, joka on neljäsosa gallonaa tai kaksi pinttiä', 'kuivatilavuusyksikkö, joka vastaa noin 1,10 litraa', 'neljäs kahdeksasta parrying paikkoja' tai 'neljän samaa maata olevaa korttia' (piketissä). (Oxford Languages ​​määrittelee nämä termit)

'QU'-parin löytäminen on 'QUARTin' vaikein osa. Vaikka 'Q':n painaminen on harvinaista, kun se tapahtuu, pitäisi olla helppo nähdä, mihin 'U' menee.

Verrattuna muihin mahdollisiin kirjainyhdistelmiin, sanan '-ART'-komponentti ei ole sieltä kovin vaikea.

Jotta mahdollisimman monta väärää kirjainta voitaisiin poistaa, ne, joilla on vaikeuksia oikean sanan määrittämisessä, voivat kokeilla tätä lähestymistapaa.

Sinun tulisi yrittää eliminoida mahdollisimman monta mahdollista kirjainta jokaisella uudella arvauksella, ellet pelaa kovassa tilassa, joka edellyttää juuri vahvistettujen arvausten käyttöä.

Wordle-vinkki 1.8.2022

Sana 1. elokuuta 2022

Auttaaksemme sinua jatkamaan voittokulkuasi tämän päivän Wordlen avulla, olemme antaneet muutaman vihjeen.

Tämä vaihtoehto on myös niille, jotka eivät halua tehdä prosessista liian suoraviivaista.

  • Konsonanttiraskas alusta loppuun.
  • Lause on välitetty vokaalilla.
  • Tässä ristisanassa on vain yksi vokaali (A, E, I, O, U)
  • Yhdessä lauseen sanassa on toistuva kirjain.
  • Y:tä ei käytetä vihjeissämme vokaalina, vaikka sitä käytetään yleisesti vokaalina.

Kuinka pelata Wordleä

Sana 1. elokuuta 2022

Wordle on yksinkertainen sanayhdistelmäpeli, jota kuka tahansa voi pelata. Viisikirjaimisen sanan tarkka arvaus mahdollisimman nopeasti on pelin tarkoitus.

Koska kunkin kirjaimen valaisee oikea ennuste, se näkyy joko vihreänä tai keltaisena sen sijainnin mukaan. Ne ovat kirjaimia, joita ei ole ratkaisusanassa, joten niitä ei ole korostettu tässä luettelossa.

Tässä annettujen neuvojen avulla voit kaventaa oikeaa termiä tunnistamalla, mitkä kirjaimet ovat läsnä ja missä paikoissa.

Vieraile Wordlen verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja siitä. Sinun on odotettava, kunnes seuraava Wordle-pulma julkaistaan ​​joka päivä, jos haluat pelata uudelleen.

Kuinka Wordle alkoi?

Sana 1. elokuuta 2022

Ohjelmistoinsinööri Josh Wardle keksi Wordlen idean tapana pitää perheensä viihdytettynä hänen työskennellessään tietokoneella.

Heidän yksinkertainen arvauspelinsä sai uuden ulottuvuuden, kun he huomasivat, että ympärillä oli pandemia.

Wordlen verkkosivustolla Power Language Wordle on julkaissut sen viimeisen kiillotuksen jälkeen.

Saman vuoden lokakuussa julkaistun pelin jälkeen sillä on kaksi miljoonaa päivittäistä käyttäjää.

Yksinkertaisuus, jolla pelaajat voivat julkaista tuloksensa Twitterissä ja muilla sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla paljastamatta spoilereita, teki siitä välittömästi suositun Internetissä.

New York Times teki seitsennumeroisen tarjouksen Wordlen ostamisesta Wardlesta tammikuussa 2022. Onnittelut, herra Wardle, ylennyksestäsi. Tähän mennessä tekemäsi työ on vaikuttavaa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR