Tarkista 1. elokuuta 2022 horoskooppi: Näiden horoskooppimerkkien kohtalo loistaa kuin aurinko, lue tila Oinasista Kaloihin

Horoskooppi

WPR

Veda-astrologiassa on kuvattu yhteensä 12 horoskooppimerkkiä. Jokaista horoskooppimerkkiä hallitsee planeetta. Horoskooppi lasketaan planeettojen ja tähtikuvioiden liikkeen perusteella.

1. elokuuta 2022 päivä on maanantai ja Shravan-kuukausi on Shukla Pakshan chaturthi-päivä. Härkä-, Leijona- ja Syöpähoroskooppimerkkien tulot voivat nousta maanantaina. Maanantai on omistettu Lord Shivalle.

Tällä kertaa on Sawanin kolmas maanantai, jota pidetään vielä pyhempana päivänä. Tänä päivänä ihmiset menevät Shivan temppeleihin ja tarjoavat Bilvan lehtiä ja tekevät Rudrabhishekia.

Uskotaan, että paastoaminen Sawan Somvarilla päästää eroon kaikista ongelmista ja tuo onnea ja rauhaa taloon.

Monet ihmiset myös tarkkailevat nopeasti Sawan Somwaria. Tiedä Raghavendra Sharmalta, mikä horoskooppi hyötyy 1. elokuuta 2022 ja minkä horoskoopin on oltava varovainen. Lue ehto Oinasista Kaloihin…

Oinas-

Mieli tulee iloiseksi. Luottamusta tulee, mutta elinolot ovat vaikeat. Muista akateeminen työ. Häiriöitä saattaa esiintyä. Liiketoiminta lisääntyy. Kulut kasvavat. Vältä tarpeettomia riitoja ja riitoja.

Puoliso saa tukea. Tehtävässä on edistymismahdollisuuksia. Äidillä voi olla terveysongelmia. Jumissa jääneet rahat vastaanotetaan. Voit lähteä uskonnolliselle matkalle.

Härkä -

Horoskooppi 1.8.2022

Olet kiinnostunut akateemisesta työstä. Henkisten kirjoitusten tulot kasvavat.

Lapsilta voi saada hyviä uutisia. Työpaikalla voi olla vaikeuksia. Tulee hetki vihaa ja hetki tyytyväisyyttä.

Mielessä on rauhan ja onnen tunne. Kärsivällisyys lisääntyy. Perhe-elämä tulee olemaan onnellinen. Saat ystävien tuen. Tuloasema paranee.

Kaksoset-

Ole omavarainen. Yritä saada mielenrauhaa. Kiinnostus taiteeseen tai musiikkiin voi lisääntyä. Tulet menestymään akateemisessa työssä. olla hyvässä kunnossa.

Vältä ylimääräistä vihaa ja intohimoa. Saattaa olla suunnitelma vierailla uskonnollisessa paikassa perheen kanssa. Ole varovainen terveytesi suhteen.

Kertynyt varallisuus vähenee. Saat ystävien tuen. Tulee tulonlähteitä.

Syöpä-

Horoskooppi 1.8.2022

Vältä ylimääräistä vihaa ja intohimoa. Yritä säilyttää rauha perheessä. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuuksia edetä. Virkamiehet tekevät yhteistyötä.

Kiinnostus uskonnolliseen toimintaan lisääntyy. Liiketoiminnassa voi tulla ongelmia. Viha ja tyytyväisyyden tunteet jäävät jäljelle.

On mahdollisuuksia saada rahaa perheen vanhemmalta. Autoonnellisuus laajenee. Kulut tulevat olemaan korkeat. Ole omavarainen.

Leijona aurinkomerkki-

Mieli tulee iloiseksi. Liiketoiminnan tuotot paranevat. Voit saada tukea sisarilta ja veljiltä. Saatat tavata vanhan ystävän. Töitä tulee lisää.

Luonnossa voi esiintyä ärtyneisyyttä. Ole itsevarma, mutta vältä liiallista innokkuutta. Työmahdollisuudet löytyvät ystävän avulla. Ylimääräiset kulut voivat aiheuttaa ongelmia.

Neitsyt-

Horoskooppi 1.8.2022

Itseluottamus laskee. Ole kärsivällinen keskustelussa. Tulee tulojen lasku ja ylimenojen tilanne. Liiketoiminnassa voi olla vaikeuksia. Viha ja tyytymättömyyden tunteet jäävät mieleen.

Perheessä voi olla eroja. Mieli tulee olemaan levoton. Isällä voi olla terveysongelmia. Saat ystävien tuen. Mahdollisuudet muutokseen työssä on tehty. Jumissa jääneet rahat vastaanotetaan.

punta -

Taipumus uskonnolliseen musiikkiin voi kasvaa. Myös perhevastuut voivat lisääntyä. Saat kunnioitusta. Ajoneuvo saa onnen hyödyn.

Tulee olemaan luottamuspula. Ole omavarainen. Vältä liiallista vihaa. Kiinnostusta uskonnolliseen toimintaan tulee olemaan. Eläminen voi olla tuskallista.

Isällä tulee olemaan terveysongelmia. Liiketoiminnan olosuhteet ovat tyydyttävät. Matkajoogoja tehdään.

Skorpioni horoskooppi -

Horoskooppi 1.8.2022

Vältä tarpeettomia tappeluita. Pidä huolta puolisosi terveydestä. Sairauskulut voivat nousta. Akateemisesta työstä tulee miellyttäviä tuloksia.

Tulet olemaan täynnä luottamusta. Viha ja tyytymättömyyden tunteet jäävät mieleen. Toivon ja epätoivon sekalaiset tunteet jäävät mieleen.

Tukea ja tukea tulee vanhemmilta. Puolisolla voi olla terveysongelmia. Liiketoiminnassa voi olla epäsuotuisia olosuhteita.

Jousimies -

Ole raittiina Mieli voi häiriintyä. Perhe saa tukea. Kiinteistöön voi sijoittaa ystävän avulla.

On myös mahdollista saada vaatteita lahjaksi ystävältä. Perheongelmat voivat vaivata sinua. Onnellisuuden rakentaminen voidaan saavuttaa.

Mahdollisuus työpaikan vaihtoon. Voit saada korkean aseman. Saat ystävien tuen. Veljet saavat tukea.

Kauris-

Horoskooppi 1.8.2022

Laiskuus voi olla liikaa. Liiketoiminnassa voi olla vaikeuksia. Ole valmiina. Tulot mistä tahansa omaisuudesta voivat kasvaa.

Sitoutuminen henkiseen työhön saattaa lisääntyä. Negatiiviset ajatukset voivat vaikuttaa mieleen. Luonnossa voi esiintyä ärtyneisyyttä.

Perhe-elämä tulee olemaan onnellinen. Suunnittelemattomat kulut kasvavat. Veljet ja sisaret saavat tukea. Pidä huolta äitisi terveydestä.

Vesimies-

Mielessä voi olla toivon ja epätoivon tunteita. Liiketoiminnassa tulee lisää kiirettä. Tulee myös voittomahdollisuuksia.

Pidä huolta puolisosi terveydestä. Kulut kasvavat. Itseluottamus laskee. Ole omavarainen.

Vältä ylimääräistä vihaa ja intohimoa. Työpaikalla voi olla vaikeuksia. Voit odottaa parannuksia akateemisessa työssä.

Kalat-

Horoskooppi 1.8.2022

Itseluottamus pysyy korkealla, mutta vältä negatiivisia ajatuksia. Pidä huolta perheen terveydestä. Liiketoiminnassa saattaa olla mahdollisuuksia muutokseen. Tulot kasvavat. Mielessä voi olla epätoivon tunnetta.

Tulee hetki vihaa ja hetki tyytyväisyyttä. Ole omavarainen. Aineelliset nautinnot lisääntyvät. Tulet menestymään akateemisessa työssä. Voit aloittaa uuden yrityksen veljiesi kanssa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR