Tarkista 03. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordlelle

Viihde

WPR

3.7.2022, Wordlen vastaus on 379. Tämän päivän ratkaisu on jälleen haastava, koska se sisältää kaksoiskonsonantin. Onneksi se on yleisempi termi, joka useamman pelaajan pitäisi tuntea.

Tarvitsetko vielä yhden vihjeen? Tämän päivän sanassa on kaksi vokaalia, yksi asemassa 2 ja yksi kohdassa 4. Tarvitsetko edelleen apua? Jatka lukemista löytääksesi Wordle 379 -ratkaisun.

Mikä on Wordlen vastaus 379? (3. heinäkuuta 2022)

'LILAC' on korvannut Wordlen vastauksen 379.

Sana 'SIYREIN' määritellään 'oliiviperheen euraasialaiseksi pensaksi tai pieneksi puuksi, joka kantaa tuoksuvia violetteja, vaaleanpunaisia ​​tai valkoisia kukkia ja on yleinen puutarhakoriste' tai 'herkkä punertavan violetti sävy'.

Sana 3.7.2022

Toistuva L-kirjain tekee sanasta LILA vaikeaksi. On melko haastavaa lukita viisi kirjaimesta viidestä, koska suurin osa pelaajista ei ota päällekkäisiä kirjaimia huomioon tehdessään alustavia ennusteitaan. Kahden vokaalin pitäisi ainakin helpottaa tilannetta.

Ne, joiden mielestä oikean sanan tunnistaminen on hieman liian vaikeaa, kannattaa yrittää poistaa mahdollisimman monta väärää kirjainta jokaisen uuden arvauksen yhteydessä.

On suositeltavaa käyttää jokaista uutta arvausta eliminoidaksesi mahdollisimman monta mahdollista kirjainta, mikäli et pelaa kovassa tilassa, mikä pakottaa pelaajat käyttämään vahvistettuja arvauksia kaikissa myöhemmissä yrityksissä.

Etsitkö lisää Wordle-pulmia tälle päivälle? Katso sitten opetusohjelmamme eilisen, tämän päivän ja huomisen pelien pelaamisesta.

Avaa incognito-välilehti tai poista selaimesi evästeet aloittaaksesi alusta, jos haluat yrittää uudelleen tämän päivän palapelin kanssa.

Nintendo Switch 2 -spekulaatiot ovat nousseet uudelleen esiin sen jälkeen, kun uusi NSW-tavaramerkki on jätetty Euroopassa, muiden peliuutisten mukaan.

Raporttien mukaan Skull and Bones alkaa marraskuussa, mutta aluksi saattaa esiintyä vaikeuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Tarkista 01. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordle
Tarkista 30. kesäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordlelle

Missä ja miten sitä voidaan pelata?

Sana 3.7.2022

Wordle on nyt saatavilla vain verkossa. Voit katsoa sen osoitteessa www.powerlanguage.co.uk/wordle. Wordle-verkkosivusto sisältää kuusi viisi kertaa kuusi pikseliä valkoisia tyhjiä ruutuja sisältävän ruudukon.

Mashablen mukaan, koska jokaiseen laatikkoon mahtuu vain yksi kirjain, sinun on syötettävä viisikirjaiminen sana ratkaisun määrittämiseksi.

Ensimmäisessä kappaleessa ei ole ehdotuksia, joten ensimmäinen arvaus voi olla mikä tahansa viisikirjaiminen sana. Itse Wordle-peli alkaa sitten.

Kunkin kirjaimen vieressä olevan laatikon väri muuttuu arvaustesi mukaan. Jos kirjain muuttuu vihreäksi sen jälkeen, kun se on asetettu oikein, se on päivittäisessä sanassa. Jos se muuttuu keltaiseksi, kirjain on paikalla, mutta ei siellä, missä sen pitäisi olla.

Kirjainta ei oikeastaan ​​ole sanassa, jos laatikko muuttuu harmaaksi. On kiehtovaa, kuinka kaikki suorittavat saman palapelin joka päivä. Lisäksi, kuten on mainittu,

Wordle käyttää yhdysvaltain ja englannin kielen kirjoitusasuja UK-englannin sijaan. Eräänä päivänä arvattava sana oli 'palvelus', joka raivostutti monia Wordlen pelaajia Isossa-Britanniassa.

Virallinen Wordle-sovellus on todennäköisesti tulossa. Siihen asti arvaile sanoja verkossa ja yritä tulkita yksi viisikirjaiminen sana.