Targetin uudella Casaluna Home Line -sarjalla on upea minimalistinen estetiikka

Koti

WPR

Vaikka olenkin kodin sisustuksessa itsenäinen maksimalisti, on jotain sanottavaa, jotta asiat pysyisivät yksinkertaisina. Tänä vuonna Instagram-syötteeni on ollut täynnä minimalistisia liinavaatteita ja neutraaleja kodin aksentteja – enkä rehellisesti sanottuna vihaa sitä. Minimalistinen estetiikka on ehdottomasti trendissä, ja nyt myös Target hyppää mukaan. UusiKohde Casaluna-kokoelmaon täydellinen tapa testata yksinkertaisia ​​kodin sisustusta, vuodevaatteita ja kylpytuotteita, jotka tekevät kodistasi viihtyisän – ilman sotkua. Niille, jotka ovat halunneet uudistaa asuintilansa minimalistisella heijastuksella, tämä äskettäin julkaistu Target-kotisarja on ehdottomasti tyylikäs ja edullinen tapa tehdä juuri niin.

Kuvittele kotisi näyttävän esteettisimmältä Instagram-syötteeltä – mutta vain murto-osalla kustannuksista. Siinä tämän uuden kauneusKohdista kodin sisustus, vuodevaatteet ja kylpykokoelma. Ajattele sitä mahdollisuutena saada ihanteellinen koti ja säästää paljon rahaa. Miksi odottaa luodaksesi tyylikkään asuintilan, jonka olet aina nähnyt sosiaalisessa mediassa, kun voit napata todella ylellisen näköisiä esineitä halvemmalla? Casaluna-kotisarja on minimalistinen unelmien täyttymys upeista öljyhaitoista ja kynttilöistä (kodin sisustuksen pakollinen!) mukaviin vuodevaatteisiin ja jopa esteettisesti miellyttäviin kylpypyyhkeisiin (!).

Vaikka tästä uudesta on niin monta rakkauttaminimalistinen kodin sisustuskokoelma, valitsimme käsin muutamia suosikkejamme. Suurin osa Casaluna-tuotteista on saatavana useissa väreissä – tummasta savesta klassiseen valkoiseen – joten voit valita minkä tahansa tyyliisi sopivan. Kun olet ostanut tämän kokoelman, saatat jopa muuttaa Instagramistasi kokoelman kodin sisustuskuvia. Tämä linja on todella hyvä.

1. Harmony Oil Diffuser

Kohde.

Siinä vain on jotain sellaistaluksustatästä öljyn diffuusori . Lisäksi se toimii sekä upeana koriste-esineenäjatoimiva kappale, joka saa kotisi tuoksumaan upealta. Voita/voitto.

2. Cashmere Blend tikattu tyynyvarsi

Kohde.

Et voi vastustaa kaivamasta kasvojasi tähän pehmeään kashmir sekoitus tyynyliina joka yö. Se on mukava unelmien täyttymys.

3. Vohvelikylpypyyhe

Kohde.

Tee kylpyhuoneestasi keidas kaikilla Casaluna-kokoelman upeilla kylpyvaihtoehdoilla. Olen erityisen ihastunut tähän vaalea poskipunainen vohvelikylpypyyhe .

4. Raskas pellavasekoituspeitto

Kohde.

Tämä pellavasekoite peitto malta odottaa pääseväni tähdellä kaikissa makuuhuoneesi Instagram-kuvissa. Vaikka olen tämän tumman savisävyn fani, sitä on myös väreissä, kuten valkoinen, luonnollinen ja jopa kaunis salviavihreä!

5. 400 lankaluku Lyocell kiinteä levysarja

Kohde.

Jos haluat vain keventää huonetta, voit aina valita jonkin uudet mukavat lakanat . Olen taas ihastunut punaiseen vaaleanpunaiseen, mutta voit valita myös klassisen valkoisen, vaaleanharmaan tai syvän taivaansinisen.