Targetin Lilly Pultizer -kokoelma myydään eBayssa aivan mielettömillä hinnoilla

Ostoksilla

WPR
la ar lilly pulitzer kohteelle 20150326 Targets Lilly Pultizer Collection myydään eBayssa aivan mielettömiin hintoihin

Kuva: Target

Ne, jotka lähtivät pettyneinä siihen tosiasiaan, että Target'sLilly Pulitzerin yhteistyö kaatui Targetin verkkosivustonkun se lanseerattiin sunnuntaina ja myytiin loppuun kokonaan verkossa saman päivän puoleenpäivään mennessä (joka nimettiin nopeasti 'preppy black friday' -merkiksi), siirtyi todennäköisesti seuraavaksi parhaaksi vaihtoehdoksi saada osa toimintaan - eBaysta. Kokoelman kiihkeä kysyntä on kuitenkin saanut aikaan aivan mielettömän hinnankorotuksen monille kokoelman suosituimmista kappaleista huutokauppasivustolla, jolla on jo tuhansia myytävänä olevia kohteita.

Värikkäitä mekkoja ja kodin tavaroita alkuperäisillä alle 40 dollarin pyyntihinnoilla eBayssa on reilusti yli 100 dollaria, ja jotkut eBay-jälleenmyyjät ovat arvostaneet joitakin tuotteita, kuten kokoelman erityisen suosittua riippumattoa, jopa 433 prosenttia.

Targetin tiedottaja Joshua Thomas kutsui eBay-merkintöjä 'todella pettymykseksi'. USA tänään , vaikka ilmaistiin, että se ei ollut epätavallista. Samanlainen vastaus oli, muistatko, kun Target käynnisti arajoitettu painos yhteistyössä Missonin kanssa vuonna 2011.

Se, että se tapahtui ennen, ei kuitenkaan tarkoita, että ihmiset eivät olisi suuttuneet. Facebookissa on jo ryhmä, joka vaatii boikotoimaan kohonneita hintoja. Ryhmän profiilissa lukee: 'Boikotoi eBay-myyjiä, jotka arvostavat Lilly by Target -tuotteita tyhjennettyään tavaroiden hyllyt vain tuottaakseen voittoa.'

Tässä on joitain törkeimmistä löytämistämme hinnankorotuksista:

Kuvakaappaus 20.4.2015 klo 16.09.02

Lilly Pulitzer Target Riippumatolle

Tavoitehinta: 150 dollaria

eBay-hinta: 799 dollaria

Kuvakaappaus 20.4.2015 klo 16.09.41

Lilly Pulitzer Target-jälkiruokalautasille ja espressokupeille

Tavoitehinta: 35 dollaria neljälle jälkiruokalautaselle ja 30 dollaria neljän espressokupin setille. 12 kappaleen setti molemmille maksaisi 195 dollaria.

eBay-hinta: 500 dollaria 12 jälkiruokalautasta ja espressokupista.

Kuvakaappaus 20.4.2015 klo 16.10.34

Lilly Pulitzer Target Shift -mekkoon Katso myöhemmin

Tavoitehinta: 38 dollaria

eBay-hinta: Tarjous 20. huhtikuuta klo 16.00. ET oli saavuttanut 380 dollaria.

Erityisen ironista joidenkin näiden tuotteiden hulluissa hinnoissa on se, että Lilly Pulitzer on brändinä melko hyvä hinta. Siirry Lilly Pulitzerin luo nyt ja osta yksi merkin tunnusomaisista vaihtomekoista vain 198 dollaria . Ja ollaan rehellisiä, se on luultavasti paremmin tehty kuin Target-versio, joten voita voitto.

Oletko järkyttynyt tämän Target-yhteistyön nopeasta loppuunmyynnistä ja sitä seuranneista hulluista merkinnöistä eBayssa? Jaa ajatuksesi kommenteissa.