Targetin helmikuun kauneuslaatikko on julkaistu ja se on tähän mennessä paras

Kauneus

WPR

Jos uskot, että Targetissa ostaminen on enemmän elämäntapaa kuin luksusta, et ole yksin. Se on lähde kirjaimellisestikaikkimukaan lukien myydyimmät kauneuslöydöt. Ja koska on 99,9 prosentin todennäköisyys, että olet siellä ainakin kerran (puhu itsehillintää) tai kahdesti tässä kuussa, tässä on vielä yksi kohta loputtomaan luetteloon: Target Beauty Box . Tämän kuun pudotus on Black History Month -teemainen ja sisältää joitain tuotteita, joita olemme viimeinkin halunneet kokeilla.

Jos Target Beauty -laatikot eivät ole sinulle tuttuja, tässä on mitä sinun tulee tietää. Joka kuukausi löydät luovasti kuratoidun laatikon, joka on täynnä ylellisiä näytteitä ja täysikokoisia tuotteita pyyhkäisyä, suihkuttamista ja vaahdottelua varten ilman, että sitoudut korkeaan hintalappuun. Mitä tulee tämän kuun valintoihin, odota myydyimpiä tuotteita mustien omistamilta yrityksiltä, ​​jotka jo istuvat kauniisti Target-hyllyillä.

Vaikka jotkut ovat sinulle jo tuttuja niittejä, kutenCarolin tytärjaSheaMoisture, löydät myös lisää tutkan alla olevia brändejä, kuten Zandra ja Eden Body Works. Niiden teemana on myös antaa itsellesiylimääräistä TLC:tä ja itsehoitoanaamioilla, vartalovoilla ja kylpypommeilla. R&R on ympärivuotinen pakko, joten tämä on ystävällinen muistutus.

Black History Month -laatikot ovat saatavilla myymälässä ja verkossa osoitteessa Kohde ja maksavat vain 15 dollaria. Jatka vierittämistä nähdäksesi, mitä kunkin sisällä on.

Target beauty box recline lepää rentoutua Targets February Beauty Box on ulkona ja se on tähän mennessä paras

Kohde.

Lepää ja rentoudu

Täytteenä kylpypommeja, puhdistusvoidetta, huulirasvaa sekä kasvo- ja vartalopatukkaa, jotka tekevät suihkusta hemmottelevamman. Pidämme erityisesti Urban Skin RX Even Tone Cleansing Barista, joka vaalentaa ei-toivottuja tummia läiskiä ja aknen aiheuttamaa hyperpigmentaatiota.

15 dollaria klo Kohde

kohde kauneuslaatikko naisten maxing rentouttava Tavoitteet Helmikuu Beauty Box on ulkona ja se on vielä paras

Kohde.

Maxing & Rentoutuminen

Kaikkea tehdä seuraavasta lumipäivästä rentouttavaa ja kaunistavaa mutanaamiosta ja kaurahiutaleista saippuasta tähän runsaasti pigmentoituun Lip Barin viininväriseen huulipunaan, joka näyttää hyvältä kaikilla ihon sävyillä.

15 dollaria klo Kohde

kohde liikkuva trimmaus kauneuslaatikko Kohteet Helmikuu Beauty Box on ulkona ja se on tähän mennessä paras

Kohde.

Muutto ja hoito

Elämäsi erityiselle miehelle, olipa se sitten isäsi tai poikasi, tämä hoitopakkaus antaa hänelle kaiken oleellisen, jota hän tarvitsee pysyäkseen raikkaana. Jos hänen no-shave -pelinsä marraskuussa jatkuu edelleen vahvana, hän pitää erityisen paljon Uncle Jimmys Beard Softenerista, joka pitää kasvojen hiukset kunnossa ja kosteutettuina.

15 dollaria klo Kohde

target zandra kids box Tavoitteet Helmikuu Beauty Box on ulkona ja se on tähän mennessä paras

Kohde.

Lasten Zandra

Kauneuslaatikot eivät ole tarkoitettu vain aikuisille, tämä lapsiystävällinen laatikko on täynnä Zandra-kauneusherkkuja, kylpy- ja vartalobrändiä, jonka on luonut 18-vuotias kauneusyrittäjä, joka alkoi kokeilla omia kaavojaan isänsä aikana. kieltäytyi ostamasta huulirasvaa. Käsivoiteista kylpykuorintaihin – orastava kauneusgurusi nauttii loputtomasti näiden kosteuttavien ainesosien avulla.

15 dollaria klo Kohde