Tarek el Moussa Net Worth 2022: Amerikkalainen kiinteistönvälittäjä ja tosi-tv-persoonallisuustulot!

Julkkis

WPR

Tarek El Moussa on tosi-tv-tähti ja kiinteistönvälittäjä Yhdysvalloista. Tarek El Moussa on sen arvoinen 15 miljoonaa dollaria . Kiinteistönvälittäjänä ja taloyhtiönä Orange Countyssa, Kaliforniassa, Tarek on tunnettu alueella. 'Flip or Flop' ex-vaimonsa Christina el Moustafan kanssa on hänen suosituin televisio-ohjelmansa (tunnetaan nyt nimellä Christina Haack).

Varhaiselämä ja HGTV:tä edeltävä ura

Tarek el Moussa Net Worth

Hän syntyi 21. elokuuta 1981 Long Beachissä, Kaliforniassa, ja varttui alueella. Arabialainen ja eurooppalainen alkuperä voidaan jäljittää häneen. Hän on kotoisin sekarotuisesta perheestä, jolla on sekä Itä-Euroopan että Lähi-idän sukujuuret. Kun hän oli lapsi, hänen isänsä kasvatti perheensä katolisena Libanonissa ja Egyptissä.

Myöhään teini-iässä isäni lähti Yhdysvalloista Eurooppaan, missä hänen äitinsä syntyi ja kasvoi. Tarek syntyi Yhdysvalloissa, jossa hän tällä hetkellä asuu. Perheessä on Dominique. Tarek nauttii ajan viettämisestä suurperheensä kanssa, johon kuuluvat hänen äitinsä, isänsä ja isäpuolensa, jotka kaikki asuvat lähellä ja auttavat toisinaan lastensa kanssa.

Tarek on kiinteistönvälittäjä ja taloyhtiö, jonka pääkonttori on Orange Countyssa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan kyvystään ostaa taloja huutokaupassa, kunnostaa ne ja sitten myydä ne edelleen. 21-vuotiaana hän hankki kiinteistölisenssinsä ja aloitti sijoittamisen kiinteistöihin saadakseen voittoa. Hän tapasi tulevan vaimonsa Christina Haackin käännellen taloja.

Tarek vastasi remonteista ja Christina suunnittelusta. Vuoden 2008 finanssikriisiin asti liiketoiminta kukoistaa. Törmäyksen jälkeen Tarek ja Christina muuttivat tunnetusti 6 000 dollarin kuukaudessa maksavasta luksuskodista 700 dollarin kuukaudessa maksavaan yksiöhuoneistoon.

Asuntojen romahduksen seurauksena Orange Countyssa Kaliforniassa, jossa Tarek ja Christina omistivat The El Moussa Groupin, oli yksi Amerikan korkeimmista ulosmittauksista. Tarek, Christina ja Pete De Best sijoittivat 115 000 dollaria Santa Anan sijoituskiinteistöön.

Saatuaan 34 000 dollaria ensimmäisen talonsa myynnistä he jakoivat tuotot ja jatkoivat kiinteistöjen kääntämistä ja laajenivat lopulta Arizonaan ja Nevadaan.

Pariskunnalla on kaksi lasta, tytär nimeltä Taylor ja poika nimeltä Brayden, mentyään naimisiin vuonna 2009.

Lue myös: Trina Braxton Net Worth: Amerikkalaisen laulajan ja näyttelijän tulot, ura ja muita päivityksiä!

HGTV ja Rise to Fame

Tarek el Moussa Net Worth

Tarek ja Christinan kiinteistöyhtiö kasvoivat maailmantalouden elpyessä. Eräs Tarekin kaveri tarjoutui kuvaamaan häntä ja Christinaa, kun he käänsivät taloa vuonna 2011 toivoen, että he voisivat käyttää sitä koe-nauhana. PTP ja HGTV kiinnostuivat nauhasta ja Christinan Instagram-profiilista nähtyään sen.

HGTV solmi Christinan ja Tarekin vuonna 2012, ja Flip or Flop sai ensi-iltansa saman vuoden huhtikuussa. Jakson aikana pariskunta käy läpi usein vaikean prosessin tehdäkseen tarjouksen, kunnostaakseen ja lopulta myydäkseen juuri ostamansa kiinteistön.

Tästä kunnostuksesta vastaavat Tarek ja Christina, joka vastaa myös suunnittelusta ja aikataulusta. Christina ja Tarek kuvasivat 92 jaksoa seitsemän kauden aikana vuosina 2013–2017. Pariskunnasta tuli nopeasti tuttu nimi.

HGTV on ilmoittanut, että Tarek El Moussan seuraava ohjelma, Kääntö 101 Tarek El Moussan kanssa, saa ensi-iltansa vuonna 2020. Tarek toimii valmentajana kokemattomille kiinteistösijoittajille ja opettaa heille kiinteistöjen tuoton ansaitsemisen köydet oman kokemuksensa ja asiantuntemuksensa kautta.

Lue myös: George Carlin Net Worth 2022: Amerikkalainen koomikko ja näyttelijä Tulot, ura ja muita päivityksiä!

Syövän diagnoosi

Tarek el Moussa Net Worth

Rekisteröitynä sairaanhoitajana ja ohjelman fanina Ryan Reade lähetti kirjeen sarjan tuotantoyhtiölle vuonna 2013. Hän suositteli, että Tarek menisi lääkärin tarkastukseen huomattuaan näppylän kaulassa katsoessaan Flipiä tai floppia. Myöhemmin sen todettiin olevan syöpä.

Tarekista löydettiin kives- ja kilpirauhassyöpiä. Sairaanhoitajan ansiosta Tarek pääsi lääkäriin ennen kuin siitä tuli merkittävä ongelma. HGTV.comilla on video, jossa El Moussas kiittää Readea sen jälkeen kun hän soitti tuottajille.

Kuinka paljon Tarek el Moussa tienaa HGTV:stä ?

Christina ja Tarek tienasivat niukat 10 000 dollaria jaksoa kohden sarjan alkukausilla. Tämä oli noin 130 000 dollaria koko vuoden aikana. Kolmannen kauden jaksokohtainen hinta oli 40 000 dollaria, ja heille maksettiin keskimäärin 620 000 dollaria joka kausi.

Avioero Christinasta

Tarek el Moussa Net Worth

Valitettavasti Tarek ja Christina lopettivat suhteensa toukokuussa 2016. Kun Tarek lähti talosta erimielisyyden jälkeen ja hänen sanottiin olevan itsemurha, he päättivät erota. Hän totesi, ettei hän ollut itsemurha-haluinen ja kantoi kivääriä vain suojatakseen itsensä villieläimiltä vaelluksen aikana.

He hakivat avioeroa tämän vuoden tammikuussa. Heidän eronsa ja sitä seuranneen avioeron seurauksena sekä heidän televisio-ohjelmansa että heidän yhteisomistuksessaan olevan kiinteistöyhtiönsä The El Moussa Groupin tulevaisuus oli kyseenalainen. Tämän vuoden tammikuussa heidän avioeronsa virallisesti vahvistettiin.

Ei voida kiistää, että he pystyivät kuvaamaan Flip or Flopin kahdeksannen kauden avioeron jälkeen ja näyttävät olevan hyvässä vanhemmuudessa. El Moussa Group lakkautettiin heidän eronsa jälkeen, ja Tarek and Associates perustettiin sen tilalle.

Christina meni naimisiin brittiläisen televisiojuontajan Ant Ansteadin kanssa tämän vuoden joulukuussa. Hudson Anstead, heidän ensimmäinen lapsensa, syntyi 6. syyskuuta 2019. Vain kahden korttelin päässä häistä he ostivat 4,1 miljoonan dollarin kodin Newport Beachiltä.

Lue myös: Betty White Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Suhde Sunsetin Heather Rae Youngin myyntiin

Tarek el Moussa Net Worth

Se paljastettiin Netflixissä Myydään Sunset että Tarek ja Heather Rae Young Oppenheim Groupissa työskentelevä kiinteistökauppias , oli seurustellut heinäkuusta 2019 lähtien. Koska kiinteistöala ei ole hänen kokopäivätyönsä, Heather saattaa joutua helpommin sivuraiteille kuin muut Selling Sunsetin kiinteistönvälittäjät.

EMG edustaa Heatherin uraa mallina. Instagramissa hänellä on yli 600 000 seuraajaa. Helmikuussa 2010 hänet valittiin Playboyn kuukauden leikkikaveriksi. Heather, kuten Tarek, on kotoisin Etelä-Kaliforniasta. Hänen ammattimallinen malliuransa alkoi 18-vuotiaana.

Kiinteistönvälittäjän työssä hän työskentelee joidenkin maailman kuuluisimpien ja varakkaimpien ihmisten kanssa. Heather uskoo vahvasti eläinten oikeuksiin. Hänellä on vahva halu pysyä kunnossa ja syödä ravitsevaa ruokavaliota.

Kun hän ei vietä aikaa kolmen koiransa Sebastianin, Baxterin ja Brandyn kanssa, hän nauttii lenkkeilemisestä rannalla. Tarekin tytär Taylor on Heatherin läheinen ystävä Selling Sunsetin kakkoskaudella. Heather ei voi lakata puhumasta ystävyydestään Tarekin kanssa.

Kiinteistöt

Heatherin kanssa Tarek ilmoitti muuttavansa kiinteistöstä, jonka hän osti erottuaan entisestä vaimostaan, ja uuteen asuntoon Newport Beachissä, mutta heidän täytyi vetäytyä kaupasta uudessa kodissaan ilmenneiden vikojen vuoksi.

Niinpä he lähtivät etsimään toista asuinpaikkaa: modernia rantataloa vain korttelin päässä rannikosta, jonka he toivovat vuokraavansa vähintään vuodeksi. Heather asuu myös West Hollywoodissa, joka on lyhyen matkan päässä hänen Sunset Strip -työpaikastaan.