Tapaa Elsa Pataky: Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Chris Hemsworthin vaimosta

Julkkis

WPR

Hänen näytöllä näkyvä persoonansa God of Thunderina, Chris Hemsworthina, tekee hänestä kelvollisen poikamiehen, mutta itse asiassa hän on onnellisesti naimisissa. Chris Hemsworthin vaimo Elsa Pataky on Thor: Love and Thunder -elokuvan tähti. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Chris Hemsworthin vaimon Elsa Patakyn elämästä.

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Elsa Patakystä, on täällä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Lisäksi hän on Chris Hemsworthin vaimo ja oma malli ja näyttelijä. Syntynyt Madridissa, Espanjassa, 18. heinäkuuta 1976. Se on tarkalleen Elsa Lafuente Medianu. Cristina Medianu Pataky, romanialainen publicisti, on espanjalaisen isänsä José Francisco Lafuenten äiti.

Cristian Prieto Medianu on Elsan nuorempi velipuoli. hän on kuvaaja ja ohjaaja. Hänen sukunimensä, Pataky, on nyökkäys hänen isänpuoleiselle isoäidille, Rosa Patakylle, jos et tiennyt.

Pataks opiskeli journalismia ja näyttelemistä Universidad CEU San Pablossa. Hän osaa myös englantia, italiaa, portugalia ja ranskaa espanjan ja romanian lisäksi.

Hänen roolistaan ​​Elena Nevesinä Fast & Furious -elokuvissa teki hänestä tutun nimen, kun hän oli nuorempi. Hän on esiintynyt useissa elokuvissa, mukaan lukien Snakes on a Plane, Giallo ja Give ‘Em Hell Malone (2009). Lisäksi hän esiintyi espanjalaisessa elokuvassa Di Di Hollywood ekstrana (2010).

Kuinka Chris Hemsworth tapasi Elsa Patakyn?

Lahjakkuusagentti William Ward esitteli Chrisin Elsalle, hänen unelmiensa naiselle. Ensimmäistä kertaa vuonna 2010 hän esitteli Hemsworthin ja Patakyn toisilleen.

He ihastuivat välittömästi toisiinsa ja menivät naimisiin saman vuoden syyskuussa. Los Angeles Contemporary Art Museum (LACMA) sponsoroi heille punaisen maton vastaanoton.

Joulukuussa 2010 Chris ja Elsa vaihtoivat valan. Hemsworth kertoi kerran Ellelle, että hän ja hänen vaimonsa olivat 'yksinkertaisesti järkeviä' ensimmäisestä tapaamisestaan ​​edellisen haastattelun mukaan. Mikä huijaus! Hänen perässä pysyminen on haaste, mutta se on hauskaa, koska hän on ekstrovertti ja hänellä on huumorintaju ja elämänilo.'

Kuinka monta lasta Chrisillä ja Elsalla on?

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Kolme lasta on seurausta Hemsworthin ja Elsan liitosta. India Rose Hemsworth syntyi saman vuoden toukokuussa, parin esikoisena. Tämän vuoden maaliskuussa he toivottivat ensimmäiset kaksoset tervetulleiksi maailmaan. Tristan Hemsworth ja Sasha Hemsworth ovat heidän kaksi poikaansa.

Vuonna 2015 nelihenkinen perhe muutti hänen kotimaahansa Australiaan Los Angelesista Byron Bayhin, Uuteen Etelä-Walesiin. Huhutaan, että he vierailevat edelleen Byron Bayssä viikonloppuisin, vaikka he muuttivat Sydneyyn vuonna 2021.

Eikö Chris Hemsworthin ja Elsa Patakyn rakkaustarina ole suloisin? Harkitse kommentin jättämistä alle ilmaistaksesi tunteesi heidän rakkaustarinastaan. Älä unohda seurata meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi viimeisimmät uutiset viihdeteollisuudesta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: