Tapaa Chantel, The Family Chantelin tähti, joka syyttää Pedroa pettämisestä työtoverinsa Antonellan kanssa

Julkkis

WPR

Ne joko ovat sitä tai eivät ole. Assemblies of God Jotkut Chantelin ja 90 Day Fiancen tähdistä Hänen miehensä Pedro Jimenolla oli suhde Antonella Barrenecheaan, työtoveriin.

Chantel Jimeno (os. Everett) kyseli aviomiehelleen asiasta. Huolimatta Pedron väitteistä, että hän ja Antonella ovat yksinkertaisesti ystäviä, Chantel oli vakuuttunut, että Pedro pettää häntä Antonellan kanssa heidän läheisyytensä vuoksi.

Mikä on Antonellan suhde muihin Antonelloihin? Ota selvää rullaamalla alas!

Kuka on Antonella 'Chantel-perheestä'?

Chanten perhe, joka on Antonella Pedrosin työtoveri

Antonella on kotoisin Lawrencevillestä, Georgiasta. Hänen Instagram-bioonsa näyttää, että hän valmistuu vuonna 2020 Grady High Schoolista.

Kun hän aloitti työnsä kiinteistönvälittäjänä elokuussa 2021, hän oli juuri listannut ensimmäisen kiinteistönsä myyntiin. Viime vuoden lokakuusta lähtien hän on tavannut Danielin, miehen, jonka hän tapasi verkossa.

Kuinka Pedro ja Antonella tapasivat?

Espanjalaiset työntekijät saivat Pedron tuntemaan olonsa mukavaksi, kuten hän selitti. Hänen ystävyytensä erityisesti Antonellan kanssa syttyi, koska he molemmat aloittivat ammattinsa samaan aikaan 1980-luvulla.

Kun Pedro Jimeno 30-vuotias tunnusti tunnustusssaan ja sanoi: 'Työnantajani laittoi minut ja hänet yhteen paremman oppimisen vuoksi.'

He kävivät yhdessä avaamassa koteja ja tapaamassa asiakkaita, ja he jopa vitsailivat yhteisen välitysliikkeen perustamisesta.

Pedro on 'upea', Antonella huudahti. 'Hän on todella ammattilainen, hän on oivallinen', hän sanoi. 'Työstämme toisiamme jatkuvasti.'

Chanten perhe, joka on Antonella Pedrosin työtoveri

Kun hän ymmärtää käsitteet nopeammin kuin minä, sanon: 'Ok, opeta minulle kuinka', ja hän tekee sen kiitollisena. Rehellinen ja nöyrä ovat kaksi sanaa, jotka tulevat mieleeni, kun ajattelen hänen luonnettaan.'

Toinen skenaario sisälsi Antoniolan sanomisen: 'Antonella on ihana, ja juuri nyt meistä on tulossa ystäviä.'

Kaikilla toimistolla on hauskaa yhdessä. Latinoyhteisö, kuten tiedätte, on hyvin lähellä meitä.

Kaikki siellä saavat minut tuntemaan oloni kotoisaksi. Itse asiassa nautin todella itsestäni ja tapaan uusia ihmisiä. Ja minusta tuntuu, että Chantel on kateellinen siitä.'

Olen työskennellyt hänen kanssaan viimeiset kymmenen vuotta, tiedätkö?' Pedro sanoi. Tein kaikkeni näyttääkseni hänelle, että välitän. 'Minulla on kuitenkin tunne, että Chantel ei ole todella innoissani minusta.'

Miksi Chantel ajattelee, että Pedro pettää häntä Antonellan kanssa?

Chanten perhe, joka on Antonella Pedrosin työtoveri

Pedron läheisyys Antonellaan sai Chantelin epäluuloiseksi aviomiehestään, ja Chantel oletti, että Pedron ja Antonellan välinen yhteys oli syvempi kuin pelkät tuttavat ja työntekijät.

Rekisteröity sairaanhoitaja haastoi Pedron siitä, kuinka paljon aikaa hän viettää Antonellan kanssa maanantain, 11. heinäkuuta, Entertainment Tonight -ohjelman jaksossa.

”Eräänä iltana otin vapaapäivän töistä, siivosin kodin ja aloin sitten laittaa ruokaa.

Kun Chantel soitti hänelle klo 20.30. kysyäkseen häneltä, missä hän oli, Antonella oli ostoskeskuksessa hänen kanssaan.

On selvää, että olet hänen 'poikansa' ja tottelet hänen jokaista käskyään. 'Noutat hänet, kuljetat hänet töihin ja otat hänet ajoneuvomekaanikon luota', hän sanoo.

'Jätät vain mielikuvitukseni valloilleen, Pedro!' hän huudahti. 'Älä usko minua, siinä se', hän tiuskaisi.

Se oli Chantel, joka otti esiin uskottomuuden aiheen. En petä sinua ollenkaan', Pedro sanoi. Itse asiassa siitä olisi ollut jo kauan, jos olisin pettänyt sinua.'

'Työkaverini sukupuolen vuoksi', kysyn. Vastauksena Pedron kyselyyn Chantel lähetti hänelle takaisin sähköpostin.

'Todella? Luuletko, että petän sinua, koska vietän aikaa ystävieni ja työtovereideni kanssa?' Sic ei ole minulle rakkautta, joten en aio kokea sitä.

Pettikö Pedro Chantelia Antonellan kanssa?

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Pedro Jr (@pedrojosejrjimeno)

Juan kiisti suhteensa Antonellan kanssa, kun he olivat naimisissa; kuitenkin, Juan oli uskoton Chantelille huolimatta tämän kieltämisestä.

Heinäkuun 7. Chantel vastasi Pedron 27. toukokuuta avioeroasiakirjaan vetoamalla 'vetoomuksen esittäjän aviorikokseen' ja Pedron 'julmaan kohteluun', joihin sisältyi 'fyysinen kotiväkivalta sekä emotionaalinen tuska'.

Chantel sanoi, että heidän avioliittonsa oli 'peruuttamattomasti katkennut ilman mahdollisuutta palauttaa'.

Chantelin avioerovaatimusten mukaan Pedro ei ole vielä reagoinut In Touchin asianajajansa kommenttipyyntöön.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: