Tamra Judge väittää, että Denise Richards yritti saada yhteyden hänen kanssaan Bravo Conissa: 'Hän osui minuun'

Julkkis

WPR

Järkyttävimmät väitteet on esitetty. Denise Richards osui Real Housewives of Orange Countyn alum Tamra Judgeen torstaina, 14. heinäkuuta, Real Housewives Ultimate Girls -matkan jaksossa.

BravoConin aikana tapahtui jonkinlainen tapaus. Tamra, 54, syytti Brandia, 49, myös siitä, että hän oli kiinnostunut hänestä.

Hänen tekstiviestinsä ja pyyntönsä tavata hänet huoneessaan olivat 'enemmän kuin sitä', hän kertoo. 'Olen naimisissa. En voi mennä hänen huoneeseensa.'

Real Housewives of Beverly Hillsin näyttelijä Brandi kertoi, että hänellä oli suhde Denisen, 51, kanssa RHOBH:n 10. kauden aikana. Starship Troopers -näyttelijä kuitenkin kiisti, että hänellä olisi ollut seksisuhde costtarinsa kanssa.

Tamra Judge väittää, että Denise Richards yritti saada yhteyden hänen kanssaan Bravo Conissa

Denise soitti Kalifornian syntyperäiselle sen jälkeen, kun Brandi esitti suhde väitteet RHOBH:lle, hän totesi. Sitten hän sanoi: 'Tämä on mitä tapahtuu, olet ollut sarjassa pitkään, mitä teen?'

Sinun pitäisi vain sanoa ei eikä tuhlata aikaasi siihen, jos se ei ole totta. Tarinan mukaan hän oli juuri kuullut: 'Se saa sinut näyttämään syylliseltä', hän sanoi.

Entinen vaimo Charlie Sheenin ex-aviomies kiisti edelleen Brandin väitteet, joiden mukaan hän ja Denise olisivat harrastaneet seksiä. Hän kysyi: 'Oletko varma?' hän sanoi. Sitä ei koskaan tapahtunut, hän vannoi minulle. 'Brandi valehtelee.' Denisen väitetyn puhelun hän kiisti täysin, hän sanoi.

Tamra Judge väittää, että Denise Richards yritti saada yhteyden hänen kanssaan Bravo Conissa

Ennen OnlyFansiin liittymistään Denise uutisoi liittymisestä RHOBH: Ultimate Girls Trip , jossa hän oli usein keskustelunaihe.

Denisen ja Charlien tyttären Samin ainoat fanien tilit julkistettiin kesäkuussa. Jos haluat nähdä lisää, klikkaa linkkiä biossani.'

Sami kirjoitti Instagramiin huulipunasuudelma-emojilla. Tilaajat voivat tehdä sen 19,99 dollarilla kuukaudessa napsauttamalla linkkiä hänen elämänsä.

Kun hänen tyttärensä lähetti viestin: 'Sami, tuen sinua aina ja pidän aina selässäsi', Denise osoitti tukensa tyttärensä liiketoiminnalle. ”Rakastan suhdettamme.

Tamra Judge väittää, että Denise Richards yritti saada yhteyden hänen kanssaan Bravo Conissa

E! News lainaa Charlien sanoneen: 'En suvaitse tätä', kun heiltä kysyttiin heidän tyttärensä päätöksestä.

'Hän on nyt 18 ja asuu edelleen äitinsä kanssa. The Two and a Half Men -tähti väitti, ettei tätä tapahtunut hänen katon alla.

Niinpä neuvoin häntä pysymään tyylikkäänä ja innovatiivisena tinkimättä hänen eettistään, koska en voinut estää sitä tapahtumasta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: