Tämä? Voi, vain kuva Hailey Bieberistä, joka näyttää täsmälleen kuin Barbie-nukke

Julkkis

WPR

Sanonta 'keskiviikkoisin käytämme vaaleanpunaista' ei ole koskaan ollut niin ajankohtainen kuin nyt Hailey Bieberin ansiosta.

Katsotaanpa hänen viimeisintä IG:ään siltä varalta, ettet tee niinmyösOta Instagram-push-hälytykset käyttöön hänelle tai haluat vain vilkaista uudelleen LOL.

Hänen vaaleanpunainen Versace-korsettimekkonsa on upea, kuten me kaikki näemme nyt, kun meillä kaikilla on ollut hetki hengähtää.

Malli lisäsi ripauksen 70-luvun diskotunnelmaa valkoisiin alustakorkokengoihin hyödyntäen ylimitoitettua kenkien muotivihaa.

Mutta hän jatkoi sen jälkeen! Hän varusteli kokonaisuutta useilla upeilla kaulakoruilla, mukaan lukien yksi kuuluisan jalokivikauppiaan HardWear-kokoelmasta, koska hän sai äskettäin suurlähettilään Tiffany & Co:lta ja koska hän on Hailey Bieber.

Hailey Bieber Pink Korsetti Mekko Kuvat

Hailey päätti muotoilla hiuksensa kuuluisan hiusmuotoilijan Santa Lucia -muotoiluöljyllä Mara Roszak , joka antoi sille vaivattoman sivuttain pyyhkäisevän ulkonäön. Vain aavistuksen lähes irisoivaa luomiväriä ja pölyisen vaaleanpunaista huulten ansiosta hän piti myös meikkinsä todella suoraviivaisena.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Sen jälkeen, kun sekä mallilla että hänen miehensä Justin Bieberillä on viime kuukausina valitettavasti ollut useita terveyspelkoja, emme vain pidä mallin kauniista ulkonäöstä, vaan olemme myös melko helpottuneita siitä, että hän on fyysisesti terve.

Toimenpide yhdistettynä sen aiheuttaneeseen verihyytymään sai Haileyn ja Justinin 'kriittisiin keskusteluihin', hän sanoi äskettäin Good Morning America -nauhoituksessa. Hailey kertoi voineensa paljon paremmin sydänleikkauksen jälkeen.

”Sen tapauksen jälkeen tunnen oloni erinomaiseksi. Voin paljon paremmin. Kuten tiedät, minulle tehtiin sydänleikkaus.

Ja annan vain keholleni tilaa levätä ja korjata. Toipumiseni hoidon jälkeen oli aluksi hieman haastavaa, mutta voin nyt hyvin.

Hailey Bieber Pink Korsetti Mekko Kuvat

Minun piti vain antaa itselleni aikaa tuntea itseni taas omaksi ja pystyä harjoittelemaan. Minusta tuntuu ihanalta, koska minun ei enää tarvitse ottaa lääkkeitä.

Eräässä jaksossa The Tonight Show pääosassa Jimmy Fallon , Hailey puhui myös Justinin viimeaikaisesta edistymisestä Ramsay Hunt -oireyhtymän hoidossa ja lisäsi: 'Hänelläkin menee hyvin…

On sanomattakin selvää, että viime kuukausina ja jopa viime päivinä on tapahtunut outo käänne.