Taika Waititi -kiista: Hän ei ole syyllinen noihin seksikkäisiin smooch-kuviin!

Kiistaa

WPR

Kukaan osaa arvostaa mukavaa sanapeliä silloin tällöin, eikö niin? varsinkin todella älykkäät. Taika Waititin tuorein twiitti kuitenkin osoittaa, että ajoitus on yhtä tärkeää kuin hyvä huumorintaju.

Thor: Love and Thunder -elokuvan ohjaaja sai äskettäin halveksuntaa yleisöltä, kun hän käytti Twitteriä jakaakseen uudelleen graafisen kuvan Kentuckyn tornadosta, joka tuhosi Mayfieldin ja vaati useita ihmishenkiä vain muutama päivä aiemmin.

Hänen virheensä? Hän seurasi sitä vitsillä, jota monet ovat arvostelleet sopimattomuudesta ja loukkaamisesta.

Aiheeseen liittyvä: Addison Rae -kiista: Jimmy Fallon puolustaa Addison Raen Tik Tok -tanssin luojia

Mayfieldissä tornado murskasi koko elokuvateatterin valkokankaan, mikä kehysti ulkopuolella tapahtuvan tuhon ikään kuin se olisi elokuvan kohtaus synkän todellisuuden sijaan.

taika waititi kiista

Podcaster Rex Chapman julkaisi tilanteesta kauhean kuvan. Taika Waititi julkaisi kuvan nopeasti uudelleen, mutta tällä kertaa vitsillä siitä, kuinka teatterin särkynyt valkokankaan seinä ja sen omaleimainen tapa kehystää ulkomaailmaa saavat hänet ajattelemaan elokuvallista ajatusta 'neljännen seinän rikkomisesta'. Katso alla oleva artikkeli:

Taika Waititi yritti tehdä kirjaimellisen vitsin vastauksena kuvaan Twitterissä, mutta monet käyttäjät loukkaantuivat hänen hillittömyydestään. Jotkut väittivät, että elokuvantekijä ei itse asiassa ole 'tornadon kannattaja', koska hänen twiittinsä oli vain 'tilannehuumoria'.

Jotkut jopa julkaisivat uudelleen valokuvaajan alkuperäisen postauksen Mayfieldiltä, ​​joka otti kiistanalaisen kuvan, ja korosti hänen sanojaan, että alueen tilanne on ollut 'todella surullinen'.

taika waititi kiista

Monet muut uskovat, että Waititin kuvateksti ei ole vitsi, koska hän 'on pelottava, kuolleen vakava' ja että se on 'ilmeisesti juhlallinen pohdiskelu siitä, kuinka todellisuus tunkeutuu läpi'.

Tämä on seurausta tornadosta, joka tappoi suuren määrän ihmisiä. Se on vain muutaman päivän takaa. Ihmiset surevat edelleen ja etsivät kadonneita perheenjäseniä.

Aiheeseen liittyvä: Mob Games -kiista: Uudessa lausunnossa Poppy Playtime vastaa pelikiistaan

Taiki Waititin twiitti on saanut monenlaisia ​​vastauksia, ja vain ohjaaja voi sanoa varmaksi, tarkoittiko hän sen vitsinä vai vakavana arviona. Niin monien meneillään olevien ja suunniteltujen hankkeiden vuoksi Waititi on nyt melko kiireinen.

Hän viimeisteli aiemmin tänä vuonna elokuvan Marvel's Thor: Love and Thunder, jossa Chris Hemsworth näyttelee ukkosen jumalaa. Hän on myös johtamassa nimeämätöntä Fox Searchlight -elokuvaa.

Se on elokuvaversio hollantilaisen valmentajan Thomas Rongenin tositarinasta. Hän työskenteli muuttaakseen amerikkalaisen Samoan jalkapallojoukkueen häviäjistä voittajiksi, kuten vuoden 2015 dokumentissa Next Goal Wins kuvataan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR