Sydney Sweeney itkee ansaittuaan ensimmäisen Emmy-ehdokkuuden Euphoriasta: Katso tästä

Julkkis

WPR

Vuoden 2022 Emmy-ehdokkuudet tekivät heinäkuun 12. päivästä tunnepitoisen päivän Sydney Sweeneylle, 24-vuotiaalle Euphoria-tähdelle.

The White Lotus ja Euphoria, kaksi HBO:n suosituinta draamaa, keräsivät molemmat hänen ehdokkuutensa kahdelle ensimmäiselle Emmy-palkinnolle.

Sekä The White Lotus että Sydneyn rooli Cassie Howardina Euphoriassa olivat ehdolla Outstanding Limited Series Emmy -palkinnolla, kun taas Sydney itse oli ehdolla draamasarjan naissivuosan kategoriassa.

Netflixin sosiaalisen median johtajan julkaisemassa videossa Jarett Wieselman , Sydney oli tunteiden vallassa, kun hän otti yhteyttä äitiinsä onnitellakseen häntä uutisesta.

Kuvamateriaalin alkua kohti, Sydney Sweeney nähtiin kumartuneena auton matkustajan istuimella, kun hän soitti äidilleen.

Kun hänen äitinsä hurmioitunut 'Onnittelut' soi vain kerran, Syndey vastasi: 'Äiti!' hänen innostuksekseen. Hänen äänensä muuttui kovemmaksi ja vaimeammaksi, kun hän pyyhki kyyneleitä silmistään otettuaan puhelimen kaiuttimesta.

Valkoinen villapaita pukeutunut näyttelijä kehui äitiään puhelun aikana, joka päättyi ilmoitukseen, että näyttelijä oli saanut paljon puheluita ja palaa häneen myöhemmin.

Sydney Sweeney itkee ansaittuaan ensimmäisen Emmy-ehdokkuuden Euphoriasta

Pian ehdokkaiden julkistamisen jälkeen Sydney kuvasi videon ja jakoi sen Instagram-sivullaan ilmaistakseen tunteitaan. 'Vau! Mikä päivä!' Suuri kiitos @televisionacad työni tunnustuksesta ja kahdesta Emmy-ehdokkuudesta!

'On kunnia tietää, että sekä Olivia että Cassie ovat resonoineet niin monien ihmisten keskuudessa', hän sanoi kuvatekstissä.

On ollut kunnia ja etuoikeus työskennellä näiden kahden esityksen parissa, ja haluan ilmaista kiitokseni kaikille, jotka ovat osallistuneet.

Vielä tärkeämpää minulle on se, että kestimme yhdessä olosuhteista riippumatta. … Ota vastaan ​​sydämellinen kiitollisuuteni!”

Se on minulle sanoinkuvaamaton kunnia', Sharp Objects -näyttelijä sanoi People-lehdelle ehdokkaiden julkistamisen jälkeen. 'Tämä on upea päivä!' huudahti lapsi. Monien velvollisuuksiensa keskellä hän sai tietää ehdokkuudestaan, koska hänellä oli edessään kiireinen työpäivä.

Madame Webbille hän oli 'tänään kaikkialla varusteluista harjoituksiin ja pöytälukemiseen', kuten hän selitti. Heti kun pääsin huoneeseen, puhelimeni alkoi piippaa.'

Sydney Sweeney itkee ansaittuaan ensimmäisen Emmy-ehdokkuuden Euphoriasta

Näin sen ja otin yhteyttä äitiini. Sen jälkeen soitin ryhmälleni, sitten isälleni ja lopulta veljelleni kertoakseni heille, mitä on tekeillä. Minä vain… istuin autossa!”

Näin Sydney pystyy tuomaan niin monipuoliset hahmot valkokankaalle: hän luo heille kokonaisia ​​taustatarinoita ja sitten ammentaa niistä käsikirjoituksiaan kirjoittaessaan.

Heidän aikaisempien kokemustensa ansiosta hän pystyy 'yksinkertaisesti hyppäämään omiin ketään he ovat, ja tiedän kuinka he reagoivat asioihin'.

Koska olen käyttänyt aikaa ja vaivaa niiden luomiseen, olen pystynyt kehittämään näistä hahmoista täysivaltaisia ​​persoonallisuuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: