Sydäntä särkeviä uutisia faneille: Jesse Powell on kuollut 51-vuotiaana!

Julkkis

WPR

Jesse Powell oli amerikkalainen laulaja-lauluntekijä, joka on erikoistunut R&B:hen ja souliin. Hän kuoli 13.9.2022.

Mitä Jesse Powellille tapahtui? Kuolinsyy selitetty

Garyssa Indianassa 12. marraskuuta 1971 syntynyt Jesse Powell kuoli 51-vuotiaana. Hänen siskonsa julkaisi Instagramissa vahvistaakseen laulajan menehtymisen.

Media yrittää saada yhteyttä hänen perheenjäseniinsä, mutta he päättävät olla hiljaa. Powell menehtyi sydänpysähdyksestä 13. syyskuuta 2022 päivä 51-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen Los Angelesin kodissaan.

Uutiset toimitettiin meille tänä aamuna Instagramin kautta, ja me kaikki yritämme edelleen sulattaa sitä. Jesse löydettiin kuolleena Los Angelesin kodistaan. Kukaan hänen perheestään ei ole esiintynyt mediassa tai uutisissa.

jesse powellin sairaus

Työskentelemme edelleen tutkiaksemme lisää ja saadaksemme lisätietoja hänen kuolemastaan. Tamara Powellin Instagram-postaus, joka julkaistiin 14.9.2022, on saatavilla siellä.

Lue lisää: PnB-rock nettoarvo kuoleman jälkeen: kuinka rikas amerikkalainen räppäri oli?

Hän on julkaissut kaksi viestiä hänen veljensä kuolemasta. Hän on tunnettu mediahahmo, joten uutiset ovat olleet trendikkäitä. Ilmoitus on erilaisten huhujen kohteena, vaikka konkreettista tietoa ei ole vielä julkaistu.

Triana, hänen sisarensa ja Tamara olivat hänen läheisiä ystäviään ja osallistuivat samoihin ohjelmiin. Hän saapui tähän pisteeseen sisarustensa ansiosta. Hänen sisarensa on vaikea hyväksyä hänen eroaan heistä.

Tausta

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Tamara Powell (@tamara_powell)

Jesse syntyi Garyssa, Indianassa, ja kun paikallinen musiikkituottaja katsoi hänen esiintyvän lahjakkuustapahtumassa, hän sai suuren tauon 20-vuotiaana. Vuonna 1996, solmittuaan sopimuksen levy-yhtiön kanssa, hän julkaisi debyyttialbuminsa.

Jesse koki vaatimatonta menestystä 1990-luvun puolivälistä loppuun, mutta hänen uransa lähti todella vauhtiin hänen kappaleensa julkaisun 1998 jälkeen. 'Sinä,' joka nousi Billboardin R&B-listan sijalle 2.

Saavuttuaan listan sijalle 15, hänen toinen albuminsa 'Bout It' sai kultaisen sertifikaatin. Jessen neljän oktaavin laulualue sai myös merkittävää arvostusta. Neljännen albuminsa 2003 julkaisun jälkeen hän päätti jäädä eläkkeelle.

jesse powellin sairaus

Jesse oli 51-vuotias.

LEPÄÄ RAUHASSA

Lue lisää: Jesse Powellin nettoarvo kuoleman jälkeen: R&B-laulajan rikkaus oli varsin vaikuttava!

Johtopäätös

Jesse Powell oli yhdysvaltalainen R&B ja soul-laulaja -lauluntekijä. Powell kuoli sydämenpysähdykseen Los Angelesin kodissaan 13.9.2022, päivä 51-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen. Hänen sisarensa vahvisti laulajan kuoleman Instagram-julkaisun kautta. Media yrittää tavoittaa hänen perheenjäsenensä, mutta he pitävät asian yksityisenä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisemanäkymä