Susana Dosamantes, Paulina Rubion äiti, kuoli haimasyöpään 74-vuotiaana

Julkkis

WPR

Paulina Rubion äiti Susana Dosamantes menehtyi traagisesti 74-vuotiaana syöpään.

Dallas Newsin mukaan Dosamantesilla todettiin aluksi haimasyöpä, kun hänet päästettiin Mount Sinai Medical Centeriin Miamiin huhtikuussa.

Kun Dosamentes-edustaja oli saanut kaiken selvän, hän selitti asemansa PEOPLE en Espaolille: 'Vaikka hän ei ole ollut sairaalahoidossa, hän saa hoitoa. Viimeistelemään kemoterapiansa, hän on matkalla sairaalaan ', Alejandra Palomera myönsi.

Lauantaina 51-vuotias Rubio jakoi surullisen päivityksen sosiaalisessa mediassa. 'Haluan kertoa teille, että äitini, ihana Susan Dosamantes , aloittaa uuden syklin tänään, täydellisessä rauhassa ja perheensä kanssa, sydämeni kädessäni ja suurella surulla.'

Voimakas nainen, joka on esimerkkini elämästä ja valoolento, liittyy tänään iankaikkiseen elämään, meksikolainen laulaja jatkoi.

Susana Dosamantes, Paulina Rubion äiti, kuoli haimasyöpään 74-vuotiaana

Rubio jatkoi kiitollisuudellaan sairaalan henkilökunnalle – myös sairaanhoitajille, lääkäreille ja muulle henkilökunnalle – erinomaisesta hoidosta äidilleen, jota hän kutsui 'enkelikseen'.

Hän jatkoi: ”Olemme ikuisesti kiitollisia myötätunnostasi ja kunnioituksestasi tänä koettelevana aikana. Perhettäsi ja ystäviäsi pyydetään kunnioittamaan yksityisyyttämme koskevaa pyyntöämme.'

Pauline Rubio PEOPLE en Espaolin mukaan hän käsitteli 'herkkää ajanjaksoa', jota hänen perheensä kävi läpi Meksikon mediahaastattelussa ennen paljastusta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Hän sanoi: ”Olen hyvin herkässä tilanteessa perheeni kanssa, ja haavoittuvuus on asia, jota sinun on opetettava. Pyydän parasta rukoustasi äitini puolesta, joka on aina vierelläni ja elämme epävarmoja aikoja perheenä.

Susana Dosamantes, Paulina Rubion äiti, kuoli haimasyöpään 74-vuotiaana

Dosamantes tunnettiin enemmän näyttelijänä kotimaassaan Meksikossa kuin vain Rubion äitinä.

Remolino de Pasiones, jossa hän teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1968, johti hänen myöhempään näyttelijärooliin useissa teatteri- ja televisionäytelmissä. Dallas Newsin mukaan hänet tunnetaan parhaiten työstään telenoveloissa.