Sue Bird Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Julkkis

WPR

Hänen pankkitilillä on 8,5 miljoonaa dollaria vuoteen 2022 mennessä, kiitos hänen menestyksensä ammattilaiskoripalloilijana Yhdysvalloissa.

Seattle Storm valitsi hänet ensimmäisenä vuoden 2002 WNBA-draftissa, ja siitä lähtien hän on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi WBNA:n historian suurimmista pistevartista.

Sue Bird on voittanut neljä kultamitalia olympialaisista, neljä FIBA:n maailmancupista ja kaksi NCAA-mestaruutta.

WBNA:n historiassa on vain 11 pelaajaa, jotka ovat voittaneet kaikki nämä kunnianosoitukset. Vuodesta 2021 lähtien Bird on ainoa WNBAA-pelaaja, joka on voittanut tittelit kolmella eri vuosikymmenellä.

Lintu oli NBA:n Denver Nuggetsin koripallooperaatioiden avustaja. Hän osallistui kolmeen eri joukkueeseen myös Venäjällä.

Sue on myös viisinkertainen Euroliigan mestari ja yksi liigan 20 kaikkien aikojen parhaasta pelaajasta. Sue Birdin koko nettovarallisuus, palkka, tulolähteet, ammatti, elämäkerta, elämäntapa ja paljon muuta käsitellään tässä artikkelissa.

Aikainen elämä:

Katso tämä postaus Instagramissa

Sue Bird (@sbird10) jakama viesti

16. lokakuuta 1980 Syossetissa, Nassaun piirikunnassa, New Yorkissa, Suzanne Brigit Bird syntyi vanhemmille eriсchеl ja Nаnсу rid. Koska hänen isänsä Erek on israelilaissyntyinen Venäjän juutalainen, hän on Israelin ja Yhdysvaltojen kaksoiskansalainen.

Birdin vanhempi sisar Jen Bird on myös urheilija, ja hän on seurannut hänen jalanjälkiä lapsesta asti ja löytänyt rakkautensa urheiluun.

Lukiossa hän pelasi erilaisia ​​urheilulajeja, kuten tennistä, koripalloa ja jalkapalloa. Kuudennella luokalla hän alkoi pelata koripalloa U-joukkueen kanssa. Alle 11-vuotiaana vartija pyysi häneltä akustista valokuvaa, koska hän oli hämmästynyt mekosta.

Johnin koripallolaukku Saadakseen mahdollisuuden pelata New Yorkin osavaltion mestaruusjoukkueessa Bird meni alun perin уоset High Schooliin Queensiin ja siirtyi sitten Shrit the Inning Regional High Schooliin Queensiin.

New York Daily News Layer of the Year ja State Layer of the Year olivat tuolloin molemmat hänen kunnianimikkeet. Hän oli myös New Yorkin osavaltion vuoden kerros.

Lue myös: John Madden Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Sue Bird Net Worth

NimiSue Bird
Nettovarallisuus 20228 miljoonaa dollaria
Ikä41
Palkka72 141 dollaria
AmmattiAmmattikoripalloilija
SukupuoliNainen
Horoskooppi-merkkiPunta

Vuoteen 2022 mennessä Sue Bird's Yhdysvaltain nettovarallisuuden arvioidaan olevan 8 miljoonaa dollaria. Koripallouransa suhteen hän on onnistunut saavuttamaan suuren maineen ja voittamaan lukuisia mestaruuksia. Hän ansaitsi rahansa sopimuksista, merkinnöistä ja sponsorisopimuksista.

Hänen kansallisen urheilijamaineensa vuoksi useat kuntoiluyritykset haluavat työskennellä hänen kanssaan suosituksena.

Maailmankuulu urheiluvaatebrändi Nike on valinnut Birdin brändilähettilääksi. Joitakin yrityksiä, joita hän on edistänyt, ovat Symetra, State Farm, American Express, Mendi ja Glossier.

Katso tämä postaus Instagramissa

Sue Bird (@sbird10) jakama viesti

Yhden vuoden sopimus: Seattle Storm maksoi Sue Birdille 221 450 dollaria 221 450 dollarin vuosipalkasta. Birdin peruspalkka on 221 450 dollaria vuonna 2021, ja palkkakatto on 221 450 dollaria.

Sue Birdin vuosipalkan kerrotaan olevan yli 500 000 dollaria. Bird on myös yksi tunnetuimmista Instagram-käyttäjistä, jolla on yli 600 000 seuraajaa.

Lue myös: Anne Heche Net Worth: Anne Hechen nousu ja lasku!

Ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Sue Bird (@sbird10) jakama viesti

Seattle Storm valitsi Sue Birdin vuonna 2002 WBNA luonnos hänen ollessaan vielä yliopistossa.

Hänen koripallouransa sai dramaattisen muutoksen tällä hetkellä. Ensimmäisellä kaudellaan hän pelasi kaikissa 32 pelissä ja teki keskimäärin 14,4 pistettä per peli.

Samana vuonna hän sijoittui toiseksi Vuoden tulokas -äänestyksessä WN Wеtеrn Sоnfеrеnсе ll-STAR tеаm.

Hänen voittonsa vuonna 2004 teki hänestä 11. pelaajan, joka on voittanut Slam Dunk Trophyn sekä N- ja WN-tittelin. Hän sai polvivamman vuonna 2012 ja jätti tämän seurauksena väliin koko kauden 2013.

Venäjän superliigan ja suroleaguen naisten mestaruus kaudella 2006-2007 mahdollisti Sue Birdin pelaamisen oscоw Rеgоnissa koko Venäjällä vietetyn ajan.

Vuodesta 2011 vuoteen 2014 hän oli kiinteä jäsen Pittsburghin yliopiston jääkiekkojoukkueessa ja auttoi sitä kolmeen peräkkäiseen mestaruuteen.

Sue Bird -merkinnät

Katso tämä postaus Instagramissa

Sue Bird (@sbird10) jakama viesti

Lisäksi Bird on allekirjoittanut 1,55 miljoonan dollarin sponsorisopimuksia. Niken lisäksi hänellä on tukikumppanuudet Symetran, State Farmin, American Expressin ja Mendin kanssa.

Niken lisäksi hän on työskennellyt aiemmin Mendin, Glossierin ja American Expressin kanssa.

Lue myös: Riff Raffin nettoarvo: Riff Raffin nousu ja lasku!

Muut hankkeet:

Sue Bird Net Worth

Yhtenä maan tunnetuimmista urheilijoista hän on suosituin suositussopimus useiden kuntoyritysten kanssa.

Maailmankuulu urheiluvaateyritys Nike on tehnyt Birdista brändilähettilään. Symetra, State Farm, American Express, Mendi ja Glossier ovat vain muutamia hänen tukemistaan ​​yrityksistä.

Henkilökohtainen elämä

Sue Bird Net Worth

Sue Birdin entinen poikaystävä oli amerikkalainen muusikko Nick Carter .

Ammattijalkapalloilija Megan Rapinoe aloitti suhteen Birdin kanssa vuonna 2016

He tapasivat ensimmäisen kerran vuoden 2016 kesäolympialaisissa Rio de Janeirossa.

20. heinäkuuta 2017 Bird tuli esille lesbona ja tunnusti rakkautensa jalkapalloilija Meganille.

ESPN The Magazine's Body Issue -lehden kannessa oli kaksi. Sue Birdin ja Megan Rapinoen kihlauksesta julkistettiin sosiaalisessa mediassa 30.10.2020.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR