Tyylikkäät siniset tietokonelasit, jotka todella vaikuttavat

Muoti

WPR

Tiedät jo, kuinka tärkeää on suojata ihoasi ja silmiäsi auringon haitallisilta (ja ryppyjä kiihdyttäviltä) säteiltä. Mutta sen lisäksi, että se saattaa edistää ennenaikaisia ​​hienoja juonteita ja vaurioituneita verkkokalvoja auringon ansiosta, on otettava huomioon vähemmän tunnettu vihollinen: High Energy Visible Light (HEV-valo). Nykyään monet meistä viettävät useita tunteja päivässä näytön edessä, selatpa sitten sosiaalista mediaa puhelimellasi tai kirjoitat työasioissa kannettavalla tietokoneella. Jos käytät reseptilaseja, luultavasti tunnet jo silmien rasituksen ja päänsäryn, joka voi aiheutua näyttöä pitkästä aikaa tuijottaessa, mutta laitteidemme ja elektroniikkamme lähettämä sininen valo voi pahentaa tilannetta paljon, paljon.

Viimeaikaiset tutkimukset viittaavat siihen, että matkapuhelimiemme, tietokoneiden näyttöjen ja tiettyjen hehkulamppujen lähettämä sininen valo vahingoittaa terveyttämme monin tavoin, vuorokausirytmimme katkaisemisesta päänsäryn laukaisemiseen.

Emme selvästikään ehdota, että lopetat puhelimen ja tietokoneen käytön tai laittaisit kahden viikon irtisanomisaikaa välttääksesi nämä väistämättömät sivuvaikutukset, mutta varmistat, että pidät silmäsi suojassa, kun olet sisällä ja verkossa. on ilmeisesti yhtä tärkeä asia kuin ihon suojaaminen auringon UV-säteiltä. Onneksi ei ole koskaan ollut helpompaa löytää sinistä valoa suojaavia laseja, jotka helpottavat rasitusta – näyttämättä täydelliseltä nörttiltä. Olemme koonneet yhteen suosikkityyleistämme, jotta voit testata itse.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.

STYLECASTERin mantra on 'Style To The People' – ja missionamme on olla saavutettavissa oleva, osallistava, trendiä edellä oleva kohde tuhatvuotiaille ja Z-sukupolven naisille, jotka haluavat elää tyylin ja sisällön kanssa. Muodin, kauneuden ja elämäntavan kattavuutemme on yhtä lailla informatiivinen ja inspiroiva, mutta samalla tavoitteellinen mutta saavutettavissa oleva. Jos ostat riippumattomasti arvioidun tuotteen tai palvelun verkkosivustollamme olevan linkin kautta, saatamme saada kumppanipalkkion.

1. Yarose Blue valoa estävät lasit

Yaroce älylasit

Yarocen luvalla.

Näissä tyylikkäissä tietokonelaseissa on retrohenkinen moderni herkkyys, ja mikä tärkeintä, ne suojaavat herkät silmäsi sinisen valon väsyttäviltä vaikutuksilta.

2. Sojos Blue Light -silmälasit

Sojos siniset vaaleat lasit amazon

Sojosin luvalla.

Näissä lankakehystetyissä sinistä valoa suojaavissa silmälaseissa on tyylikäs metallinen muotoilu, ja ne auttavat myös vähentämään normaalin sisätilojen tietokoneen ja puhelimen altistumisen aiheuttamaa silmien rasitusta.

3. TIJN Blue Light -lasit

TINE siniset vaaleat lasit amazon

TINE:n luvalla.

Muoviset ja läpinäkyvät kehykset ovat dominoineet silmälasitilaa massiivisissa trendeissä viimeisen vuoden aikana ja nyt saat lookin, tarvitsetpa reseptilaseja tai tarvitset vain vähän apua sinisen valon sitomiseen.