#stupidHollywooddecisions sanoo Patricia Heaton, joka ohjasi Chris Evansin Tim Allenin sijasta Lightyearissa

Julkkis

WPR

Kun Disney-Pixar korvasi Tim Allenin Chris Evansilla LightYearissa, näyttelijä Patricia Heaton hyökkäsi studioon kysyen 'Miksi he kastroivat kokonaan' Buzz Lightyearin?

On suuri virhe, että Disney/Pixar ei näytä ystävääni @ofctimmallen Tim Allenia Buzz Lightyeariksi”, Heaton twiittasi tiistaina viitaten Tim Allenin alkuperäiseen rooliin.

'Tim ON Buzz!' sanoi näyttelijä. 'Mikä mahdollinen syy voi olla niin rakastetun ja ikonisen hahmon steriloimiseksi?'

Näin Buzz Lightyearin trailerin ja voin sanoa vain, että Disney/Pixar teki VALTAAN virheen jättäessään lähettämättä kaveriani @ofctimallen Tim Allen roolissa, jonka hän sai, roolissa, jonka hän omistaa. Tim ON Buzz! Miksi he kastroivat tämän ikonisen, rakastetun hahmon kokonaan?

- Patricia Heaton (@PatriciaHeaton) 14. kesäkuuta 2022

Mihin Heaton vastasi: 'Ok, joten nykyinen Buzz Lightyear -elokuva on alkuperätarina - mutta syy, miksi hahmosta tuli niin rakas, johtuu siitä, mitä [Tim Allen] loi', hän kirjoitti toisessa twiitissä.

Eikö ole parempaa tapaa saada meidät haluamaan nähdä se? Siihen liittyi myös hashtag: 'Stupid Hollywood Decisions'.

Okei, joten nykyinen Buzz Lightyear -elokuva on alkuperätarina – mutta syy, miksi hahmosta tuli niin rakas, johtuu siitä, mikä @ofctimallen luotu. Miksi poistaa yksi elementti, joka saa meidät haluamaan sen? #tyhmätHollywoodpäätökset https://t.co/bRn1lZgkac

- Patricia Heaton (@PatriciaHeaton) 14. kesäkuuta 2022

Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat (UAE) ovat kuulemma kieltäneet Pixarin tulevan lastenelokuvan kohtauksen vuoksi, jossa esitetään homosuudelmaa.

LGBTQIA2S+:n työntekijöiden ja heidän liittolaistensa valituksen jälkeen siitä, että Disneyn johtajat olivat sensuroineet 'avoimen homokiintymyksen' elokuvissaan, samaa sukupuolta oleva suudelma palautettiin elokuvaan.

Patricia Heaton Chris Evansin roolista Tim Allenin sijaan
Tekijät: Disney/Pixar

Vastauksena Floridan Parental Rights in Education Actiin, joka kieltää opettajia keskustelemasta seksuaalisuudesta ja transsukupuolisuudesta lastentarhan kanssa kolmannen luokan oppilaiden kautta, Pixar Animation Studiosin herännyt väkijoukko ilmaisi suuttumuksensa.

Disneyn toimitusjohtaja Bob Chapek antautui heränneelle väkijoukolle saatuaan kritiikkiä vasemmistoaktivistien taholta, ja yhtiö lupasi 5 miljoonaa dollaria LGBTQ-organisaatioille vastauksena Floridan hoitoon vastaiseen lainsäädäntöön.

Hän lupasi myös perustaa työryhmän luomaan lisää LGBTQIA2S+ -sisältöä lapsille ja perheille.