Strobing: Helppo meikkitrendi, joka ottaa vallan

Meikki

WPR

Siirry ääriviivojen yli, nyt on strobingin vuoro olla se meikkihulluus, jota kaikki vannovat.

Jos sinulla on edelleen vaikeuksia hallita koko kasvosi muotoilemiseen tarvittavaa taidetta ja taitoja, on olemassa helpompi tapa määritellä piirteet, jotka sopivat täydellisesti sekä maailmankuuluille meikkitaiteilijoille että laiskoille tytöille: Strobing. Tekniikassa on kyse ominaisuuksien parantamisesta käyttämällä vain korostusainetta ja luonnonvaloa. Et paakkuuntu tonneittain meikkivoiteen päälle, joten se sopii täydellisesti lämpimiin kuukausiin, jolloin meikki hikoilee helposti.

@kilobravo2782

Kuva: Instagram/@Kilobravo2782

On aika luopua kalliista ääriviivapaleteista, joissa on liikaa värivaihtoehtoja (onko tämä puolisävyä tummempi kuin ihonväri vai enemmän kuin täysi sävy?) ja valita sen sijaan yksinkertainen highlighter, joka tekee kaiken työn puolestasi. Ok, ei kaikkea työtä, tarvitset silti jonkin verran tekniikkaa. Strobingissa on kuitenkin kyse taitojen vähentämisestä keskittymään vain siihen, missä luonnonvalo osuu sinuun, ja lisäämällä siihen korostusainetta sen vahvistamiseksi – ja siitä me kaikki.

Strobing

Kuva: Instagram/@lauraissharperthanyou

Tuore kasvot

Ensinnäkin, kuten edellä totesimme, strobingissa on kyse luonnollisesta ulkonäöstä. Emme peittele tässä tonneilla mattapuuteria, vaan se on päinvastoin. Pyrit kasteisempaan lookiin, joka huutaa 'Käyn kuntosalilla neljä kertaa viikossa ja rakastan vihermehujen juomista.' Vaikka se ei tietenkään ole meille kaikille mahdollista (koska hei, Netflix), on olemassa tapojapidä huolta ihostasivarmistaaksesi, että sinulla on puhdas kangas ja näytät aina parhaalta. Toinen temppu? Kokeile sekoittaa aluminzerkosteusvoiteeseesi saadaksesi kirkkaamman ilmeen kaikkialle tai neutraloi punaisia ​​alueita tai tummia läiskiä primerilla.

Kohokohta

Strobingin tärkein vaihe on kaikkien oikeiden paikkojen korostaminen. Kyse on kasvosi kirkastamisesta, joten mieti, mihin valo luonnollisesti osuisi sinuun. Dab akorostuskynäposkien omenoihin, nenänselkään ja amorin keulaan korostaaksesi kasvosi pääalueita. Voit levittää sitä myös silmiesi sisäkulmiin, kulmakarvaan, leukaasi ja otsasi keskelle (vältä tätä kohtaa, jos sinulla on taipumus rasvaisoitua), jos haluat todella kirkkaan ilmeen kaikkialle. MAC on myös suunnitellut a Strobe Cream tehty erityisesti tätä tekniikkaa varten!

Sen voi yksinkertaisesti jättää sellaiseksi. Jos et todellakaan voi poistua kotoa ilman lisää peittoa, voit taputella sienellä kevyen kerroksen normaalia meikkivoidettasi korostetuille alueille ja muun kasvosi ympärille. Vaikuttaa siltä, ​​että kohokohta tulee luonnostaan ​​iholtasi, kun meikkivoide peittää sen.

Kyllä, se on todella helppoa. Tartu siis selfiekeppiin ja valmistaudu hehkumaan tällä hämmästyttävällä uudella meikkitekniikalla, joka on trendissä kaikkialla selfiemaailmassa. Se näyttää niin luonnolliselta, ettei sinun tarvitse kertoa salaisuuttasi kenellekään. Miksi kyllä, valo ainatekeeosui meihin täydellisesti.

Julkaistu alun perin kesäkuussa 2015. Päivitetty maaliskuussa 2017.