Steven Tylerin sairaus: Kerran idoli-isäntä Steven Tyleriä on vaivannut Mortonin neurooma

Sairaus

WPR

Hänet tunnetaan parhaiten Aerosmithin laulajana, bostonilaisessa rock-yhtyeessä, jossa hän myös soittaa huuliharppua, pianoa ja lyömäsoittimia. Steven Tyler syntyi Steven Victor Tallaricoksi 26. maaliskuuta 1948. Häntä kutsutaan 'Screaminin demoniksi' korkean huutonsa ja laajan äänialueensa vuoksi, jotka ovat ansainneet hänelle lempinimen. Esiintyessään hän on tunnettu akrobaattisista taidoistaan. Tylerin mikrofonitelineestä roikkuvat huivit ovat olennainen osa hänen lavaasuaan.

Aikainen elämä:

Steven Tylerin sairaus

Stuyvesant Polyclinic Manhattanilla on paikka, jossa Steven Victor Tallarico syntyi 26. maaliskuuta 1948. Hän muutti Bronxiin taaperona. Vuonna 1957, kun hän oli noin yhdeksänvuotias, perhe muutti 100 Pembrook Driveen Koillis-Yonkersiin. Hän on Susan Rayn (os Blancha; 2.6.1925–4.7.2008), sihteeri, ja Victor A. Tallaricon (14.5.1916–10.9.2011), klassisen muusikon ja pianistin poika, joka opetti musiikkia. Cardinal Spellman High Schoolissa Bronxissa, New Yorkissa.

Toisin kuin Tylerin isä, joka oli syntyperää italialaisia ​​ja saksalaisia, hänen äitinsä, joka oli syntyperää ukrainalaisista, englantilaisista ja afroamerikkalaisista, oli sekarotuinen nainen. 'Czarnyszewicz' (puolasta Czarny, l. 'musta') oli hänen äitinsä isoisänsä sukunimi, ennen kuin hän muutti sen muotoon 'Blancha' (ranskasta Blancha, l. 'valkoinen').

Kuten käy ilmi, sukututkija Megan Smolenyakin työn ansiosta Steven Tylerin isänpuoleinen isoisä oli kotoisin Klichawista, joka on nykyään osa nykyajan Valko-Venäjää. Vuonna 1914 hän muutti Yhdysvaltoihin ja otti käyttöön nimen Blancha.

Steven Tylerin sairaus

Tuolloin hän meni naimisiin naisen kanssa, jonka kanssa hänellä oli neljä lasta – mukaan lukien nainen, josta tulisi Stevenin äiti. Florian Czarnyszewicz, tunnettu puolalainen kirjailija, joka muutti Argentiinaan, oli Feliksin veli. Florian Czarnyszewicz, joka on suosittu romaanissaan Nadberezecy, kertoo puolalaisten ahdingosta Berezina-Dneperin alueella vuosina 1911–1920.

Giovanni Tallaricon isoisä varttui Calabriassa, Italiassa; hän oli kotoisin Cotroneista. Sen Tyler huomasi katsomalla jakson Who Do You Think You Are? afrikkalais-amerikkalainen esi-isä isoisässään, isoisoisässään Lynda on Stevenin ainoa sisarus.

Tuckahoe Road on vain kilometrin päässä Tylerin kotoa, mutta Roosevelt High School karkotti hänet marihuanan käytön takia juuri ennen valmistumista. Hän suoritti koulutuksensa Quintanon nuorten ammattilaisten koulussa.

Greenwich Villagessa, New Yorkissa, Tyler oli vain 17-vuotias osallistuessaan Rolling Stones -näyttelyyn. Kun Tyler ja hänen ystävänsä pystyivät koskettamaan eläimiä, he 'viipyivät hetken ajan surinaan kuin hulluna'. 'Kaikki sanoivat minulle, että näytän juuri siltä Mick Jagger suurilla huulillani ja Keith Richards pohjimmiltaan se oli musiikkia, jota rakastin yli kaiken”, hän jatkoi. Omaelämäkerta Walk This Way sisältää kuvan Tyleristä seisomassa Mick Jaggerin takana hotellin ulkopuolella.

Lue myös: Buffalo Shootingin mielisairaus: Epäillyn mielenterveysarvioinnit suoritettiin viime vuonna

Kerran idoli-isäntä Steven Tyleriä on vaivannut Mortonin neurooma

Steven Tylerin sairaus

Aerosmith's Steven Tyler Hänellä diagnosoitiin äskettäin Morton's Neuroma, harvinainen aivokasvain. Laulaja on käyttänyt pieniä kenkiä 1970-luvulta lähtien ja hänellä on ollut aiemmin jalkakipuja energisten lavaesityksiensä vuoksi.

Kun Tyler palasi Havaijilta perheensä kanssa, hän jakoi kuvia varpaistaan, jotka olivat epämuodostuneet ja turvonneet. Lääkärit kertoivat Tylerille, että leikkaus voi lievittää hänen jaloissaan kokemaa kipua. Toisaalta hänen sairautensa ei näytä hidastavan häntä varsinkaan perheloman aikana.

Yksi tuskallisimmista ja heikentävistä ihmisille tunnetuista jalkatiloista on Mortonin neurooma. Jos sinulla on jalkakipuja, sinun tulee kääntyä jalkaterapeutin, kuten Dr. Brad Bachmannin, Louetta Foot and Ankle Specialists, P.A.:sta, joka on erikoistunut jalka- ja nilkkaongelmiin. Dr. Bachmann voi tutkia jalkasi, ja hän työskentelee kanssasi määrittääkseen parhaan toimintatavan nopeaa ja kivutonta paranemista varten.

Lue myös: Putinin sairaus: Oligarkki kertoo, että Venäjän presidentti sairastaa verisyöpää

Mortonin neurooma

Steven Tylerin sairaus

Tämän kipeän jalkatilan seurauksena Mortonin neurooma esiintyy yleisimmin kolmannen ja neljännen varpaan välissä, mutta myös muut jalan osat voivat kärsiä. Jalan tulehtunut hermo on Mortonin neurooman lähde, joka kehittyy sen seurauksena, että ympäröivät luut puristavat ja pahentavat hermoa. Naiset kärsivät todennäköisemmin tästä jalkaongelmasta kuin miehet. Mortonin neurooma voi saada ihmisen tuntemaan kuin hän kävelee hiekalla tai kivillä.

Mikä lisää mahdollisuuksia saada Mortonin neurooma?

  • Huonosti istuvat korkokengät tai kengät, jotka lisäävät painetta varpaiden tai jalkaterän alueelle.
  • Lenkkeily, juoksu ja kaikki urheilulajit, joihin liittyy jatkuva vaikutus jalkojen alueelle.
  • Litteät jalat, bunions ja muut jalan epämuodostumat voivat lisätä Mortonin neurooman kehittymisriskiä.