'Steve Tyler voi äärimmäisen hyvin' kuntoutuksen jälkeen ja sanoo odottavansa innolla pääsevänsä taas lavalle

Julkkis

WPR

Aerosmithin laulaja Steven Tyler on lopettanut hoitonsa.

Palattuaan 10 vuoden raittiuden jälkeen yhtye paljasti toukokuussa, että Tyler oli mennyt hoitokeskukseen. Hänen kuntoutus on nyt valmis, ja Aerosmithin edustaja kertoi PEOPLElle lauantaina.

Tiedottajan mukaan 'Hänellä menee uskomattoman hyvin ja hän on innokas palaamaan lavalle.' TMZ:n mukaan muusikon kerrottiin suorittaneen hoitoa vähintään 30 päivää ennen kuin hän lähti laitoksesta viime viikolla.

Alle kuukausi ennen Aerosmithin Las Vegasin residenssin jatkamista Tyler, 74, uusiutui.

Steve Tyler voi äärimmäisen hyvin kuntoutuksen jälkeen ja sanoo odottavansa innolla pääsevänsä taas lavalle

Lausunnossaan rokkarit sanoivat sen Steve Tyler oli mielellään ilmoittautunut hoito-ohjelmaan 'keskittyäkseen terveyteensä ja toipumiseensa'.

Lausunnossa he paljastivat, että Tyler sai uusiutumisen jalkaleikkauksen jälkeen valmistautuessaan esiintymään lavalla ja siihen liittyvään kivunhallintaan.

Bändi siirsi esiintymisensä kesä- ja heinäkuulle aikomuksenaan jatkaa niitä syyskuussa.

Tuolloin Aerosmith kommentoi: 'Olemme järkyttyneitä siitä, että olemme aiheuttaneet haittoja niin monille teistä, erityisesti omistautuneimmille faneillemme, jotka matkustavat usein pitkiä matkoja nähdäkseen keikkojamme.

Tyler on jakanut yksityiskohtia raittiista matkastaan ​​Aerosmithin alkuvuosista runsaan alkoholinkäytön aikana hänen tuhoisiin hoitoyrityksiinsä 1980-luvulla.

Tyler aloitti GQ:ssa vuonna 2019, että 'En usko, että mikään bändi edes tiesi, mitä raittius on.' 'En voinut auttaa tarpeeksi. Pituuteni oli riittämätön.'

Steve Tyler voi äärimmäisen hyvin kuntoutuksen jälkeen ja sanoo odottavansa innolla pääsevänsä taas lavalle

Hän raittisi vuonna 1988 bändikavereidensa ja johdon väliintulon jälkeen.

'He uskoivat, että kun laulaja raitistuu, heillä ei olisi enää ongelmia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kim Kardashianin tyttäreistä pohjoinen ja Chicagon uninen nenä-nenä: 'Ei ole mitään parempaa kuin se.'
Johnny Deppin asianajajat vaativat kunnianloukkaustapauksen tuomion kumoamista
Little People's Matt Roloff julkaisee harvinaisen kuvan Mollyn tyttärestä, kun fanit ylistävät häntä maatiladraaman välttämisestä

Lopulta raitisin, mutta kesti kauan päästä eroon kaunastani heitä kohtaan, koska he lähettivät minut kuntoutukseen heidän ollessaan poissa ”Tyler sanoi Haute Livingille. 'Mutta tänään, sen hetken takia... Olen iloinen ja olen heille kiitollisuuden velkaa raittiudestani', puhuja sanoi.

Vuoden 2009 jälkeen Tyler säilytti raittiutensa, josta hän on ilmaissut 'äärimmäisen ylpeyden'.

Ilmoitus rokkarin kotiuttamisesta vieroitushoidosta osui samaan aikaan rumpalin 55-vuotiaan kuoleman kanssa Joey Kramerin vaimo 13 vuotta.

Steve Tyler voi äärimmäisen hyvin kuntoutuksen jälkeen ja sanoo odottavansa innolla pääsevänsä taas lavalle

Hewlettin entinen Packardin sopimusvastaava Linda kuoli 22. kesäkuuta laulajan edustajan mukaan. Kuolinsyystä ei ollut vielä tietoa.

Maaliskuun lopulla Joey sanoi, ettei hän esiintyisi Aerosmithin kanssa, kun he jatkavat Deuces Are Wild -residenssiään Las Vegasissa tänä kesänä, ja vetosi perheeseensä syynä 'tilapäiseen poissaoloonsa' bändistä.