Stephen Rossin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Julkkis

WPR

Filantrooppi, liikemies ja urheilufranchising-yhtiön omistaja Stephen Michael Ross syntyi 10. toukokuuta 1940 New Yorkissa.

Hänen vuonna 1972 perustamansa maailmanlaajuinen kiinteistökehitysyritys The Related Companiesin johtaa Ross, joka omistaa enemmistön.

Time Warner Center, jossa Ross työskentelee ja asuu, ja Hudson Yards Redevelopment Project ovat kaksi Relatedin tunnetuimpia projekteja.

Ross tulee olemaan sijalla 185 Forbesin maailman rikkaimpien ihmisten listalla vuonna 2020 7,6 miljardin dollarin nettovarallisuudella.

Käyttämällä omistamiensa kiinteistöjen tappioita hän kasvatti nettovarallisuuttaan vuodesta 2008 lähtien eikä maksanut tuloveroa seuraavan vuosikymmenen aikana. Hän on myös Miami Dolphinsin ja Hard Rock Stadiumin pääosakas läheisessä Hollywoodissa Floridassa.

Ross on lahjoittanut Michiganin yliopistolle elämänsä aikana yhteensä 478 miljoonaa dollaria, joten hän on yliopiston merkittävin hyväntekijä.

Stephen Rossin nettoarvo

Chronicle of Philanthropy -kirjassa hän sijoittuu vain amerikkalaisen miljardöörin New Yorkin pormestarin Michael Bloombergin jälkeen korkea-asteen koulutukseen osallistumisen suhteen.

Michiganin yliopiston uusi kauppakorkeakoulu kastettiin Ross School of Businessiksi vuonna 2004 Rossin kunniaksi 100 miljoonan dollarin apurahan jälkeen.

Talvella 2006 Stephen M. Ross Academic Center valmistui. Kun Ross antoi yliopistolle 200 miljoonaa dollaria syyskuussa 2013 (100 miljoonaa kauppakorkeakoululle ja 100 miljoonaa Michigan Athleticsille), yliopisto ilmoitti suunnitelmistaan ​​nimetä yliopiston yleisurheilukampus uudelleen hänen kunniakseen.

Mitä tulee Michiganin yliopiston Detroitin innovaatiokeskuksen rahoittamiseen, Ross on luvannut 100 miljoonaa dollaria lisää.

Lue myös: Shakira Net Worth 2022: 23,5 miljoonan dollarin sakko veropetostapauksesta!

Stephen M. Rossin elämäkerta

Stephen Rossin nettoarvo

10. toukokuuta 1940 Stephen M. Ross syntyi Yhdysvalloissa. Hän on tunnettu urheilujohtaja. NFL:n Miami Dolphinsin ja Sun Life Stadiumin omistaja, jossa joukkue pelaa, on tehnyt hänestä multimiljardöörin.

The Related Companies on hänen kiinteistökehitysyhtiönsä. Astrologit sanovat, että Stephen M. Ross on Härkä, mikä on pässin merkki.

Politiikassa Stephen Miles Ross (s. 1951) on Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsen.

Pohjois-Carolinan edustajainhuoneen vaalit tapahtuivat vuonna 2012. Hän edustaa 63. piiriä, republikaani. Lisäksi hän toimi kaupunginjohtajana Burlingtonissa, NC.

Korusuunnittelija Kara Rossista tuli hänen vaimonsa. Detroitissa asuva hyväntekijä Max M. Fisher, kirjailijan setä, on tunnettu yhteisössä.

Lue myös: Deshaun Watsonin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Etnisyys, uskonto ja poliittiset näkemykset

Stephen Rossin nettoarvo

Monet ihmiset haluavat tietää lisää Stephen M. Rossin kansallisuudesta, etnisyydestä ja rodusta. Katsotaanpa sitä! Stephen M. Rossin etnistä alkuperää ei tunneta verkkotietosanakirjojen, kuten IMDb ja Wikipedia, mukaan.

Tässä artikkelissa kerromme Stephen M. Rossin uskonnollisista ja poliittisista vakaumuksista. Tarkista muutaman päivän kuluttua, onko jokin muuttunut.

Stephen Rossin nettoarvo:

Nimi Stephen M. Ross
Nettovarallisuus (2022) 7,7 miljardia dollaria
Ammatti Amerikkalainen kiinteistökehitys
Kuukausitulot ja palkka 55 miljoonaa dollaria +
Vuositulot ja palkka 700 miljoonaa dollaria +
Viimeksi päivitetty 2022

Stephen Rossin nettovarallisuus on 7,7 miljardia dollaria, ja se on amerikkalainen kiinteistökehittäjä, hyväntekijä ja tiimin omistaja.

On turvallista sanoa, että Stephen M. Ross ansaitsi rahansa maailmanlaajuisen kiinteistökehitysyrityksen perustajana, puheenjohtajana ja pääomistajana syntyessään 10. toukokuuta 1940 Detroitissa, Michiganissa.

Hänen merkittävimmät projektinsa ovat Time Warner Center ja Hudson Yards New Yorkissa. Lisäksi Stephen on NFL-joukkueen pääosakas Miami Dolphins .

Hänen äitinsä lainasi hänelle 10 000 dollaria vuonna 1972, jotta hän voisi jättää työnsä ja perustaa kiinteistöalan konsulttiyrityksen.

Tienaa nopeasti rahaa varakkailta sijoittajilta, jotka halusivat pitää rahansa turvassa luomalla edullisia asuntoja liittovaltion tuilla Saadakseen omat rahansa työhön hän perusti The Related Companies -yrityksen samana vuonna.

Nykyään yhtiöllä on toimistoja ympäri maailmaa ja se valvoo yli 15 miljardin dollarin arvoista kiinteistöomaisuutta. The Related Co. omistaa eniten luksusasuntoja New Yorkissa, yli 5 000 yksikköä.

Stephen Rossin nettoarvo

Kun Equinox Fitness avattiin vuonna 2006, se oli osa The Related Companiesia. Equinoxin hallitukseen kuuluu Stephen Ross.

Ross oli mukana perustamassa RSE venturesin, urheilu- ja viihdepääomasijoitusyhtiön vuonna 2012. Vayner Mediasta Drone Racing League , RSE:llä on nyt käsi kaikessa.

Brändit, jotka Stephen omistaa osuuden yhdestä yrityksestään, sisältää seuraavat:

Jooga, Bluestone Lane -kahvi ja pizza, Momofuku and Milk Bar, Blink Fitness ja Miami Open ovat vain muutamia monista muista merkittävistä Miamissa toimivista yrityksistä. Katso koko luettelo alta.

Lue myös: Vin Scully Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Ura

Stephen Rossin nettoarvo

Coopers & Lybrand Detroitissa on paikka, jossa Ross aloitti juridisen uransa verolakimiehenä. Bear Stearnsissä hän työskenteli yhtiön kiinteistöosaston apulaisjohtajana ja sitten Laird Inc:n yritysrahoituksen assistenttina New Yorkissa.

Irtisanottuaan vuonna 1972 erimielisyyden vuoksi esimiehensä kanssa hänen äitinsä lainaaman 10 000 dollarin (67 000 dollarin 2021 dollareissa) hän käytti liittovaltion verolain tuntemustaan ​​välittääkseen sopimuksia varakkaille sijoittajille, mikä antoi heille mahdollisuuden suojata tulojaan liittovaltion hallituksen tarjoamat runsaat kannustimet edistääkseen liittovaltion tukemien kohtuuhintaisten asuntojen rakentamista.

Rossilla oli loistava ensimmäinen vuosi, kun hän ansaitsi 150 000 dollaria, ja hän siirtyi nopeasti vaikeampiin transaktioihin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR