Stephen Curryn nettoarvo 2022: Amerikkalaisen koripalloilijan ja brändin kannattajien tulot!

Julkkis

WPR

Stephen Curry on ammattikoripalloilija Yhdysvalloista sekä yrittäjä ja sijoittaja start-up-yrityksiin. Steph Curryn nettovarallisuus on 160 miljoonaa dollaria tästä kirjoituksesta lähtien. Stephen Curry, jota pidetään laajalti NBA-historian parhaimpana ampujana, on noussut nykyajan koripallon supertähdeksi. On sanottu, että hänen kykynsä tehdä rutiininomaisia ​​pitkän kantaman kolmen pisteen laukauksia on mullistanut urheilun. Stephen Currya ei pidetä vain NBA-historian hienoimpana ampujana; häntä pidetään myös yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista.

Golden State Warriors valitsi hänet seitsemänneksi NBA:n vuoden 2009 draftin ensimmäisellä kierroksella. He voittaisivat NBA:n mestaruuden vuosina 2015, 2017 ja 2018.

Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria
Palkka:50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:14. maaliskuuta 1988 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:1,91 m (6 jalkaa 3 tuumaa)
Ammatti:Koripallopelaaja
Kansallisuus:Yhdysvallat

Palkka ja palkkatulot

Stephen Curryn nettoarvo

Hänellä ei ollut merkittäviä tukisopimuksia ensimmäisten NBA-kausien aikana, ja hän ansaitsi noin 3 miljoonaa dollaria vuodessa NBA:n ja sponsoroinnin välillä. Steph on nykyään yksi maailman parhaiten palkatuista julkkiksista. Tänä vuonna hän tuo kotiin arviolta 80-90 miljoonaa dollaria NBA-palkoista sekä 30-40 miljoonaa dollaria lisätuloksista.

On arvioitu, että Stephin tulot ja sponsoroinnit olivat yhteensä noin 50 miljoonaa dollaria kesäkuun 2016 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana. Steph tienasi 76,9 miljoonaa dollaria kesäkuusta 2017 kesäkuuhun 2018. Kaikki Steph Curryn erilaiset toiminnot toivat 80 miljoonaa dollaria kesäkuun 2018 ja 2019 välisenä aikana.

Hän tienasi noin 130 miljoonaa dollaria palkkana ja vielä 150 miljoonaa dollaria merkintöinä ensimmäisten kymmenen vuoden aikana NBA:ssa.

Hän on työskennellyt sellaisten yritysten kanssa, kuten Under Armour ja Nike sekä TCL:n 'Palm' -puhelinlinja. Curry on Palm-laitteen avainsijoittaja ja on aktiivisesti mukana sen testaamisessa ja kehittämisessä.

Lue myös: Brett Kavanaugh Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Sopimukset

Stephen Curryn nettoarvo

1. heinäkuuta 2017 ilmoitettiin, että Steph Curry oli allekirjoittanut uuden sopimuksen Golden State Warriorsin kanssa. Se oli tuolloin NBA:n historian tuottoisin sopimus. Hänelle maksettiin keskimäärin 40 miljoonaa dollaria vuodessa 201,2 miljoonan dollarin viiden vuoden sopimuksessa. Stephen Curry Hänestä tuli ensimmäinen pelaaja NBA:n historiassa, joka ansaitsi yli 40 miljoonaa dollaria yhden kauden aikana tämän ennätyssopimuksen ansiosta. Muutamaa viikkoa myöhemmin Russell Westbrook allekirjoitti viisivuotisen 206,8 miljoonan dollarin sopimuksen, mikä rikkoi edellisen ennätyksensä. Giannis Antetokounmpo allekirjoitti viisivuotisen, 228,2 miljoonan dollarin sopimuksen joulukuussa 2020, mikä rikkoi Russellin ennätyksen.

Steph Curry ja Warriors sopivat neljän vuoden, 215 miljoonan dollarin sopimuksen Warriorsin kanssa 4. elokuuta 2021. Kauden mittaisen palkan jakautuminen on seuraava:

  • 2022-2023: 48 miljoonaa dollaria
  • 2023–2024: 51,9 miljoonaa dollaria
  • 2024–2025: 55,7 miljoonaa dollaria
  • 2025–2026: 59,6 miljoonaa dollaria

Aikainen elämä

Stephen Curryn nettoarvo

Wardell Stephen Curry II on Stephen Curryn koko nimi. Ohion Akron toivotti hänet tervetulleeksi maailmaan 14. maaliskuuta 1988. Hänen isänsä Dell Curry oli loistava NBA-pelaaja Charlotte Hornetsissa ja sarjan kaikkien aikojen paras maalintekijä.

Hän oli myös Hornetsin paras maalintekijä kolmipisteissä, vaikka hänen poikansa vei tämän saavutuksen myöhemmin täysin uudelle tasolle. Curry varttui Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, kun hänen isänsä oli Hornetsin jäsen. Stephen Curry muutti Torontoon perheen kanssa sen jälkeen, kun Dell aloitti pelaamisen Raptorsissa.

Stephen Curry opiskeli Queensway Christian Collegessa Torontossa, missä hän oli koulun koripallojoukkueen jäsen. Joukkue pysyi voittamattomana hänen johdolla koko tämän ajan. Hänestä tuli myös Toronton 5-0, Ontariossa toimivan jalkapallojoukkueen jäsen.

Toronto Raptors voitti aluemestaruuden Stephen Curryn johdolla 5-0. Hän palasi Charlotteen muun perheen kanssa sen jälkeen, kun Dellin jäi eläkkeelle ammattilaiskoripallosta ja valmistui lukiosta, mikä johti uuden joukkueen kolmeen konferenssin mestaruuteen.

Lue myös: Mellody Hobson Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

College Koripallo

Stephen Curryn nettoarvo

Hän aikoi seurata isänsä jalanjälkiä ja pelata Virginia Techissä, mutta koulun urheilujohtaja oli huolissaan Curryn vaatimattomasta koosta. Sitten hän osallistui ja pelasi Wildcatsissa vastauksena.

Hän aloitti yliopistouransa vakaasti ja hänestä tuli nopeasti yksi NCAA:n parhaista maalintekijöistä. Kolmipisteissä hän teki myös uuden ennätyksen. Hän voitti ensimmäisen NCAA-turnauksensa Wildcatsissa toisena vuonna.

Ennen tätä Curry vietti juniorivuotensa valmistautuessaan pistevahtina, koska hän odotti pelaamista NBA:ssa. Hänellä oli toinen voimakas peli, joka teki paljon maaleja ja jakoi enemmän syöttöjä. Hän oli NCAA:n kaikkien aikojen paras maalintekijä.

N.B.A. Ura

Kun Stephen Curry liittyi Golden State Warriors -joukkueeseen vuonna 2009, hänestä tuli joukkueen ensimmäinen all-star-pelaaja. Hänestä tuli ehdokas Vuoden tulokkaaksi hyvän kauden toisen puoliskon jälkeen. Curry päätti kauden NBA:n historian eniten tulokkailla kolmella pisteellä – 166. Vapaaheittojen asiantuntijana Curry voitti seuraavan kauden All-Star Weekend -taitohaasteen. Muutaman seuraavan kuukauden aikana häntä vaivasivat oikean nilkkansa ongelmat.

Liittyessään Warriorsiin vuonna 2012 Curry teki uuden ennätyksen useimmissa kauden aikana tehdyissä kolmipisteissä 272:lla. Jotkut väittivät, että uuden sopimuksen allekirjoittaminen loukkaantumisalttien Curryn kanssa oli virhe, mutta hän on osoittautunut tärkeäksi osaksi. Warriorsin kokoonpanosta. Curryllä oli uransa ennätys 314 kolmipistettä ensi kaudella.

Katso tämä postaus Instagramissa

Wardell Curryn (@stephencurry30) jakama viesti

Steve Kerrin saapuessa valmentajaksi vuonna 2014 Currylle annettiin enemmän liikkumavaraa pallon ampumiseen. Tämän seurauksena kolmen pisteen laukaisu tuli koripallon ensisijaiseksi painopisteeksi fyysisen toiminnan sijaan korin alla.

Oli vain ajan kysymys, milloin muut joukkueet omaksuivat nämä strategiat. Steve Kerr keskittyi kasvattamaan seurastaan ​​mestaruutta voittavaksi voimaksi koko tämän ajanjakson ajan, joka huipentui NBA:n finaaliin 2014–2015.

Loukkaantumiset rajoittivat Stephen Curryn kykyä toteuttaa täyden potentiaalinsa seuraavien useiden kausien aikana huolimatta hänen vahvasta pelistään näiden kausien aikana. Vuonna 2016 Warriors teki historiaa menemällä NBA Finaalit 12-0-ennätyksellä, mikä oli ensimmäinen kerta, kun näin tapahtui liigassa.

Sinä vuonna he ovat kruunattu mestareita, ja he tekivät sen jälleen seuraavana vuonna. Stephen Curry pelasi tehokkaasti useiden seuraavien vuosien ajan huolimatta käsisairaudesta, joka vaati leikkausta ja kolmen kuukauden toipumisen vuonna 2020.

Lue myös: Romeo Crennelin nettoarvo 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Wardell Curryn (@stephencurry30) jakama viesti

Ayesha Alexander on ollut Stephen Curryn vaimo vuodesta 2011. Heillä on yhteensä kolme lasta. Kristittynä Stephen Curry ilmaisee uskonsa avoimesti. Curry nauttii golfin pelaamisesta harrastuksena, kun hän ei pelaa koripalloa. Hän osallistuu usein julkkisten golfkilpailuihin ja on jopa pelannut presidentin rinnalla Obama . Hänen toinen intohimonsa on jalkapallo, erityisesti Englannin Valioliigan Chelsea FC.

Koripallo on Currysille perheen yhteinen juttu; Seth, Stephin pikkuveli, soittaa myös ammattimaisesti.

Steph Curryn kiinteistöt

Steph ja Ayesha Curry ostivat viime syyskuussa 31 miljoonan dollarin kiinteistön Athertonissa, Kaliforniassa. Erillinen autotalli ja guesthouse täydentävät 1,2 hehtaarin kiinteistön, johon kuuluu kolmikerroksinen asuinrakennus. Hänellä on edelleen 3,2 miljoonan dollarin kartano Walnutissa, Kaliforniassa, jonka hän osti vuonna 2015.

Kun hän osti sen 5,775 miljoonalla dollarilla vuonna 2016, hän myi sen 6,3 miljoonalla dollarilla tämän vuoden tammikuussa.