Stepdad Travis Barkerin ollessa sairaalassa Atiana De La Hoya kiittää faneja heidän rakkaudestaan ​​ja rukouksistaan

Julkkis

WPR

Atiana De La Hoya on Travis Barkerin viimeisimmän terveyspelon myötä kiitollinen faneilleen.

Vastauksena fanien rakkauden ja tuen vuodattamiseen De La Hoya, 23, kirjoitti tunteellisen kiitoskirjeen Barkerille, 46.

Keskiviikkona Instagram Story -tililleen lähetetyssä viestissä hän ilmaisi kiitollisuutensa tuesta ja onnentoivotuksista perheelle tänä vaikeana aikana. Minun mielestäni se on kuultu, koettu ja arvostettu.

Oscar De La Hoyan tytär De La Hoya on Oscarin biologinen jälkeläinen Potista , entinen ammattinyrkkeilijä, ja Shanna Moakler, Barkerin entinen vaimo.

Stepdad Travis Barkerin ollessa sairaalassa Atiana De La Hoya kiittää faneja heidän rakkaudestaan ​​ja rukouksistaan

Alabama Barker, Barkerin 16-vuotias tytär, lähetti samanlaisen viestin Instagram Storyssaan keskiviikkona ja lisäsi kuvan hänen ja hänen isänsä käsistä. 'Kiitos paljon ystävällisistä sanoistasi ja rukouksistasi. Sinulla on äärimmäinen kiitollisuuteni ja rakkauteni.'

Bändin jäsen Travis Barker vietiin Cedars-Sinai Medical Centeriin Los Angelesiin paareilla aiemmin tällä viikolla. TMZ:n mukaan uutinen julkaistiin alun perin.

Myöhemmin HENKILÖT vahvistivat, että Barkeria vaivaa haimatulehdus, ruoansulatuksen ja verensokerin säätelystä vastaavan elimen tulehdus.

Muusikko 'valitteli kouristuksesta', sisäpiiriläinen kertoo PEOPLE:lle.

'Kourtney oli huolissaan toissapäivänä. Molemmat olivat 'toinen lähde vahvisti tämän IHMISILLE. 'Travis ei pystynyt kävelemään kovan vatsakivun vuoksi.'

Stepdad Travis Barkerin ollessa sairaalassa Atiana De La Hoya kiittää faneja heidän rakkaudestaan ​​ja rukouksistaan

Ennen sairaalaan lähettämistä Alabama oli pyytänyt Instagram-fanejaan 'lähettämään rukouksesi' Instagram Storyssa.

Muusikon poika Landon esitti 'Die in California' -duettansa Machine Gun Kellyn kanssa Mainstream Sellout Tour -konsertissaan Madison Square Gardenissa New Yorkissa vain tunteja sen jälkeen, kun hänen isänsä oli mennyt Cedars-Sinaihin hoitoon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

PEOPLE-toimittaja Nigel Smithin mukaan Landon vaikutti 'erittäin järkyttyneeltä' esittäessään toisen kappaleen, joka oli inspiroitunut TikTok-tähtiystävänsä Cooper Noriegan traagisesta kuolemasta, joka kuoli 9. kesäkuuta 19-vuotiaana.

'Demon-treeni' oli ilmeinen, kun Landon ilmestyi lavalle kappaleen aikana. 'He jakoivat tunteellisen hetken ennen kuin Landon astui pois lavalta, kun he esiintyivät ja halasivat lavalla.'