Star Wars -kiista: Star Wars -fanit keskustelevat Obi-Wan Kenobin pommituksesta Moses Ingram -kiistan jälkeen

Kiistaa

WPR

Star Wars -fanit ovat tunnustettuja vahvoista tunteistaan ​​franchising-sarjaa kohtaan. Nettipeikot veivät asiat uudelle tasolle Obi-Wan Kenobin julkaisun jälkeen huutaen kauheita, rodullisia huomautuksia yhdelle sarjan näyttelijälle, Moses Ingramille.

Ingram näyttelee sarjassa Inkvisiittori Reva Sevanderia. Kun Ingram kertoi kohtaamistaan ​​rasistisen vihan virrasta, Star Wars -franchise lisäsi hänen tukeaan maanantaina.

Star Wars -fanit pommittelevat nyt Obi-Wan Kenobia raivoamisen seurauksena. Tekniset tiedot ovat seuraavat:

Obi-Wan Kenobin reaktio Moses Ingram -kiistaan:

Star Wars -kiista

Kun se ilmestyi ensimmäisen kerran, Obi-Wan Kenobi sai 71 prosentin yleisöarvosanan Rotten Tomatoesissa. Rasistisen huudon jälkeen Tähtien sota Virallinen vastaus Moses Ingramin vastaisiin sosiaalisen median huomautuksiin, nämä tasot ovat pudonneet 57 prosenttiin viime viikolla.

Samaan aikaan sarjan arvostelijoiden pisteet ovat pysyneet suhteellisen vakaina 87 prosentin hyväksynnällä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Disney-kuva on saanut huonoja arvosteluja.

Moon Knight sai tyrmäävän 1 tähden arvostelun IMDB:ssä, koska ensi-ilta tunnusti Armenian kansanmurha . Eternalsin sisällyttäminen homoseksuaaliseen suudelmaan ja LGBTQIA+ -kuvaukseen sai myös negatiivista palautetta.

Lue myös: Gayle King -kiista: Oprahissa Gayle King paljastaa, että hän on 'edennyt' Kobe Bryant -skandaalista

Fanien reaktiot kiistaan:

Star Wars -kiista

Eräs sosiaalisen median käyttäjä vertasi esitystä Star Wars -esiosaisiin väittäen, että se oli aivan yhtä huono kuin tavallisesti, kun taas toinen käyttäjä, Tad G., kutsui sitä 'fanifiktioksi' ja sanoi, että se oli 'huonosti kirjoitettu ja ohjattu'. 'Älä huoli, se kestää esiosaa vastaan.' 'Se on roskakoripalo', Josh huudahti.

Yksi yleisimmistä tämän Disney+-sarjan kritiikistä on, että se on vahingoittanut yhtä ikonisimmista Star Wars -hahmoista. Toinen kommentoija, Vulgaris M, kehuu esitystä, koska hän kuvaili Obi-Wania jatkuvasti peloissaan.

Hän kutsui myös Moses Ingramin Revaa 'Star Wars -universumin pahimmaksi konnaksi' ja syytti häntä näyttelijäkyvyn puutteesta. Vulgaris väittää myös, että Obi-Wan Kenobin tarinan kautta Disney levittää hiljaa omia näkemyksiään.

Lue myös: Sheryl Sandberg -kiista: Sheryl Sandberg on ilmoittanut eroavansa Facebookista, odottamaton päätös 14 työvuoden jälkeen

Kärsiikö Obi-Wan Kenobi tästä arvostelupommituksesta:

Star Wars -kiista

On vaikea välttää arvostelupommittajia, kun useammat ihmiset haluavat saada äänensä kuuluviin. Tämäntyyppisen kritiikin vaikeus on, että se kuvaa elokuvan tai televisio-ohjelman usein huonona juoneeseen tai tuotantoon liittymättömistä syistä.

Tämä on tyypillisesti ongelma, kun sisällöntuottajat jatkavat osallisuuden rajojen työntämistä tai kun suuri joukko ihailijoita aiheuttaa sosiaalisessa mediassa kiihkoa.

Obi-Wan Kenobia on arvosteltu paljon, erityisesti Ingramin hahmoa Revaa vastaan.

Toisaalta 57 prosentin luokitus tuskin viittaa esitykseen, joka rikkoo Disney+:n katsojaennätyksiä.

Tämän käytöksen vakavin haittapuoli on, että näyttää siltä, ​​​​että ihmiset eivät nauttiisi uusimmasta Star Wars -jaksosta, jolla on 'mätä' luokitus RT:ssä.