Spy x Family Episode 8: Vahvistettu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Anime

WPR

Mitä tapahtuu, jos Anya ja Damian tulevat toimeen? On mahdollista, että Spy x Familyn kahdeksas jakso antaa vastauksen. Kauden seitsemännen jakson aikana Loid naamioitui opiskelijaksi vieraillakseen koulussa ja muistuttaakseen Anyaa hänen velvollisuudestaan ​​hyvittää Damianin käyttäytymistä sisääntuloseremonian aikana.

Ensimmäinen koulupäivä oli tämän jakson aiheena. Hänen tehtävänsä on vaakalaudalla, joten hän tekee kaikkensa menestyäkseen koulussa.

Loidin jatkuvat yritykset saada hänet pyytämään anteeksi, olivat tietysti sarjan huvituksen lähde. Lopuksi perhe päätti käydä päivälliskeskustelun siitä, mikä kohtaus jaksossa seitsemän oli heidän mielestään sydäntä lämmittävin. Yor ottaa myös kantaa asiaan. Kyllä, he pystyvät

Spy x Family Episode 8 julkaisupäivä

Spy x Family Episode 8 julkaisupäivä

Jakso 8 /Vakooja x perhetulee esille 28. toukokuuta 2022 , lauantai.

Vakooja x perhevoidaan nähdä useilla japanilaisilla kanavilla. Crunchyroll ja muut suoratoistopalvelut ympäri maailmaa ovat myös lisänneet sarjan kirjastoihinsa.

Spy x Family on nähtävissä Aasiassa Muse Communicationin kanavilla ja Netflixissä. Käyttäjien, jotka haluavat katsoa Spy x Family -ohjelmaa entisellä alustalla, on rekisteröidyttävä ilmaiseen 30 päivän kokeiluun.

Spy x Family -jakson 8 julkaisuaika

Spy x Family Episode 8 julkaisupäivä

Spy x Family Episode 8 esitetään klo 23.00 JST.

Crunchyrollin jäsenet voivat odottaa seuraavia lähetyspäiviä:

  • Tyynenmeren aika: 8.30 PT
  • Keskiaika: 10.30 CT
  • Itäinen aika: 11:30 EST
  • Ison-Britannian aika: 4:30 BST

Spy x Familyn jälkiäänitetty versio on saatavilla myös Crunchyrollissa. 29.5.2022 klo 17.30. ET, voit katsoa jakson seitsemän jälkiäänitetyn version englanniksi. Kahdeksan jakson jälkiäänitetty versio esitetään ensi viikolla.

Spy x Familyn ensimmäinen kausi tulee olemaan kahdella jaksolla, ja siinä on yhteensä 25 jaksoa. Manga on edelleen kesken, joten fanit toivovat, että he näkevät enemmän suosikkihahmoitaan tulevaisuudessa.

Sarjan ensimmäinen puolisko esitetään kevään 2022 animekaudella, kun taas toisen puoliskon odotetaan ilmestyvän muutaman kuukauden sisällä.

Lue myös: Kaguya-Sama: Love Is War -kausi 3 Japanilainen animesarja Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Spy x Familyn tarina:

Spy x Family Episode 8 julkaisupäivä

Osana salaista toimintaansa hän menee nopeasti naimisiin kaupungintalon työntekijän kanssa ja adoptoi lapsen ja koiran. Hänen koiransa syntyi kyvyllä ennustaa tulevaisuutta, ja hänen vaimonsa Yor on salainen salamurhaaja. Hänen tyttärensä Anya on paennut meedio, joka osaa lukea ajatuksia. On olennaista, että nämä neljä aihetta toimivat yhdessä, jotta perhe voi käsitellä omia henkilökohtaisia ​​asioitaan.

Lue myös: Mushoku Tensei kausi 2: Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Katso Forgersin seuraava seikkailu Crunchyrollissa tai Hulussa

Jos haluat katsoa Spy x Family Episode 8:n Crunchyroll tai Hulu, tarvitset enemmän kuin julkaisupäivän. Animen katsominen kummallakin näistä palveluista vaatii maksullisen tilauksen. Crunchyrollin premium-jäsenyydet alkavat 7,99 dollarista kuukaudessa, kun taas Hulu veloittaa 6,99 dollaria kuukaudessa mainoksilla ja 12,99 dollaria kuukaudessa ilman mainoksia.

Kausiluonteista animea löytyy Crunchyrollista ja Hulusta, kun taas Hulu tarjoaa myös laajan valikoiman muita esityksiä ja elokuvia. Tällä viikolla Forger-perhe kohtaa hilpeän jännittävän tehtävän riippumatta siitä, minkä alustan fanit valitsevat. Se on tapahtuma, jota he eivät pian unohda.

Spy x Familyn seuraava jakso esitetään lauantaina 28. toukokuuta.