Solo Leveling Anime Julkaisupäivä: Onko se virallisesti vahvistettu?

Anime

WPR

Vaikka Solo Levelingin mangaversio päättyi, jotkut fanit ilmaisivat pettymyksensä. Chugong, I Alone Level Up -verkkokirjan kirjoittaja, loi Solo Levelingin webtoon-sovituksena. Tapas ilmoitti juuri, että he pitävät vain pienen tauon ennen kuin julkaisevat erikoisluvut, jotka toivottavasti tarjoavat paremman lopputuloksen. Ilmoitus rakkaan manhwa-sarjamme anime-sovituksesta on kiistatta jännittävin, mitä olemme koskaan kuulleet. Tietojen lähde oli suosittu kiinalainen sosiaalisen median alusta Weibo. Solo Leveling -anime on tulossa suosituimmaksi sarjaksi vuonna 2023 kaikkien näkemiemme todisteiden perusteella.

Solo Leveling Anime -julkaisupäivä

Solo Leveling Anime -julkaisupäivä

Jos en ole väärässä, niin juuri niin sanoin. Virallinen mainonta, kuten tunnuslaulun julkaisu, on jo alkanut; Siitä huolimatta luotettavat lähteet viittaavat siihen, että julkaisupäivä ei ole myöhäisempi kuin maaliskuussa 2023.

Voimme vain toivoa, että ei kestä kauan, ennen kuin näemme sen Crunchyrollissa ja Funimationissa. On mahdollista, että tulos viivästyy. Pandemian vuoksi tiettyjä webtoon-sovituksia on siirretty tuotantoprosessiin.

A Tasoitusanime yksin sopeutuminen on ehdottomasti työn alla. Heidän YouTube-kanavallaan on myös leike, joka selittää tulevan animen.

Lue myös: Jujutsu Kaisen Anime kausi 2 Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kuka tuottaa anime-version?

Solo Leveling Anime -julkaisupäivä

Animen tekijät näyttävät pitävän tiukasti kiinni kehityksestä. Studio Mirin huhutaan vastaavan projektista. Fanit toivovat, että yritys, joka on tunnustettu korkealaatuisten animaatiosarjojen, kuten esim Dota: Dragon’s Blood and Legends of Korra , valvoisi juonen tuotantoa.

Haluan, että Ufotable tai Mappa vastaa Solo Leveling -animetuotannosta, sillä web-filmit ja verkkoromaanit ovat minulle jo tuttuja. He saattavat menettää mahdollisuuden tehdä upea animaatio, jos he eivät pysty mukauttamaan upeita taideteoksia oikein. Valitettavasti kiihkeisiin toiveihimme vastataan vähemmän todennäköisesti manhwa-sarjan japanilaisvastaisen sävyn takia.

Lue myös: Blue Lock Anime Julkaisupäivä, hahmot ja traileri: uusin päivitys 2022

Solo Leveling seuraavaksi suurin anime

Solo Leveling Anime -julkaisupäivä

Huolimatta siitä, että jotkut saattavat pitää Solo Levelingin anime-sovitusta yleisenä järjestelmätarinana, sen keräämä fanien määrä ja sen keräämä innostus viittaavat toisin.

Se alkoi a Change.org vetoomus muuttaa tämä animeksi. Vetoomuksen on allekirjoittanut yli 200 000 ihmistä. KakaoPage-verkkokirjaa on myyty yli 30 miljardia Korean wonia.

Boyz, yksi Korean suosituimmista poptähdistä, lauloi esityksen alkuperäisen tunnuskappaleen. MyAnimelistilla se on parhaiden manhwa-luettelonsa kärjessä. Yli 344 000 ihmistä on antanut sille arvosanan 8,74/10. Manga- ja live-action-sarjan sovitukset, kuten Sweet Home ja Cheese in the Trap, suoriutuivat jopa tietyistä manhwaista.

Solo Levelingin ensimmäisen kauden odotetaan sisältävän 24 jaksoa. Kuten Jumalan torni , on mahdollista, että he julkaisevat 12 jaksoa ensimmäisellä kaudella ja sitten välittömästi seuraavat 12 jaksoa. Näyttelijöitä tuotantoliiketoiminta ei ole vielä paljastanut. Pidä silmällä seuraavia julkaisujamme saadaksesi tietoa tuotannosta.