Sofia Carson Dating - Purple Hearts Starin treffielämä!

Treffit

WPR

Sofia Daccarett Char (s. 10. huhtikuuta 1993), joka tunnetaan ammattimaisesti Sofia Carsonina, on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Hänen debyyttinsä televisiossa oli vieraana Austin & Allylla Disney Channelilla.

Vuonna 2015 hän sai tunnetuksi Evien, Pahan kuningattaren tyttärenä, Disney Channel -elokuvan jälkeläisissä. Sitten hän esitti osansa sen kahdessa jatko-osassa ja muussa franchising-työssä.

Kenen kanssa Sofia Carson seurustelee?

Netflix saa ensi-iltansa Purple Heartsin 29. heinäkuuta pääosassa Sofia Carson. Epäedullisessa asemassa oleva muusikko ja Yhdysvaltain merijalkaväki, jolla on tumma tausta, rakastuvat tähän koskettavaan tarinaan.

Yhtä päähenkilöä esittää Sofia Carson, ja hänen nimensä on Cassie Salazar. Hän haluaa laulaja-lauluntekijäksi, joka myös kärsii tyypin I diabeteksesta. Cassie sattuu risteämään pian lähetettävän yhdysvaltalaisen merijalkaväen Luke Morrow'n (Nicholas Galitzine) kanssa.

Keskustelun aikana he huomaavat, että heillä on täysin erilaiset maailmankuvat. Kuitenkin tajuttuaan, että he jakavat huomattavan velan, he päättävät mennä naimisiin pelkästään sotilaallisten etujen vuoksi.

Huolimatta siitä, että he ovat naimisissa vain lyhyen ajan, Cassie ja Luke rakastuvat sen jälkeen, kun odottamaton tragedia tuo Luken kotiin armeijasta suunniteltua aikaisemmin.

sofia carson treffit

Lue lisää: Deittailevatko Stranger Things Stars Sadie ja Finn vuonna 2022?

Käyt läpi tunteiden vuoristoradan katsoessasi Purple Heartsiä, koska välität niin paljon siitä, palaavatko Cassie ja Luke yhteen vai eivät. Emme aio pilata finaalia puolestasi, joten sinun tulee ehdottomasti katsoa Netflixin alkuperäinen elokuva itse.

Emme keskustele Cassien ja Luken suhteen tilasta, mutta puhumme Sofia Carsonin ja Nicholas Galitzinen suhteista. Onko Purple Hearts -näyttelijöiden välillä todellista romanssia? Ketä he sitten näkevät, jos ei sitä henkilöä?

Seurustelevatko Purple Hearts -tähdet Sofia Carson ja Nicholas Galitzine?

Inhoan räjäyttää kuplasi, jos ajattelit niin Sofia ja Nicholas seurustelivat tosielämässä. He ovat loistavia näyttelijöitä, jotka ovat myös näyttelijöitä.

Ihmisten oletukset siitä, että Sofia ja Nicholas seurustelevat tosielämässä, eivät ole yllättäviä, kun otetaan huomioon heidän fantastinen kuvaruutukemiansa. Se ei kuitenkaan vain ole totta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Sofia Carsonin (@sofiacarson) jakama viesti

Noin vuonna 2016 huhuttiin, että Sofia Carson tapasi Manolo Gonzalez Vergaran, Sofa Vergaran pojan.

Sofia oli aiemmin yhteydessä Manolo Gonzalez Vergaraan, näyttelijään ja ohjaajaan, joka näytteli Simonia Guilty Party -elokuvassa, Albertoa minisarjassa #ThisIsCollege ja itseään elokuvassa 365 Days of Love (jota ei pidä sekoittaa 365 dni:iin, räjähdysmäiseen elokuvaan Fifty Shades of Greyn jälkeen) (ei pidä sekoittaa 365 dni:hen, räjähdysherkän elokuvan Fifty Shades of Greyn jälkeen).

Sofia Carson oli läheinen 'Jälkeläistensä' -tähden Cameron Boycen kanssa

Sofian piti viettää paljon aikaa edesmenneen Cameron Boycen kanssa, kun he työskentelivät yhdessä Descendantsissa.

Sofia Carson loi itselleen nimen Disney-näyttelijänä, ääninäyttelijänä, laulajana ja Songbird-elokuvien pääosassa.

Sofia, joka syntyi Fort Lauderdalessa, Floridassa, opiskeli St. Hugh Catholic Schoolissa ja Carrollton School of the Sacred Heartissa ennen kuin hän päätti ryhtyä näyttelijän uraan. Hän myös osallistui UCLA . Hän varasi ensimmäisen työpaikkansa Austin & Allysta Disney Channelilla vuonna 2010, ja kansainvälinen menestys seurasi nopeasti.

Uransa alkuvaiheessa Sofia sai yleensä töitä Disney Channeliin läheisesti liittyvissä projekteissa.

sofia carson treffit

Lopulta hän haarautui toimimalla Bella Thornen kanssa Famous in Love -elokuvassa sekä Sasha Pietersen ja Janel Parrishin kanssa Pretty Little Liars: The Perfectionists -elokuvassa. Pääosassa yhdessä K.J. Apa, Craig Robinson ja Demi Moore Songbirdissä, hän esiintyi elokuvassa huomattavan paljon.

Evien ääni elokuvassa Descendants: Wicked World, Sandgirl in Spider-Man ja Maliga Elena of Avalorissa tulevat kaikki tältä erittäin lahjakkaalta esiintyjältä. Hän esittelee myös erinomaiset laulukykynsä Purple Hearts -elokuvassa.

Lue lisää: Jason Sudeikisin deittailuhuhut: reaaliaikainen päivitys treffielämästään!

Netflix-tilaajat voivat nyt katsella Purple Heartsiä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR