Snowpiercerin kausi 4: Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Viihde

WPR

Snowpiercer on palannut uudelle kaudelle. TNT, amerikkalainen verkko, on aiemmin ilmoittanut, että post-apokalyptinen sarja on palaamassa.

Snowpiercerin kausi 3 muutti dramaattisesti ohjelman dynamiikkaa. Kun Melanie Cavill ja Andre Layton erosivat, kaikki muuttui.

Ohjelman luojat Josh Friedman ja Graeme Manson perustivat sarjan vuoden 2013 elokuvaan Snowpiercer. Tarina alkaa kiihtyvässä junassa selviytyneiden kanssa.

Melanie Cavillin epätavallinen poissaolo suurimmassa osassa kausia 2 ja 3 oli odottamatonta ja vaarallista.

Snowpiercerin kauden 4 mahdollinen julkaisupäivä: Milloin se julkaistaan?

Snowpiercer kausi 4

Varhaisesta uudistuksesta huolimatta, toinen kausi Snowpiercer ei ole vielä virallisesti julkistettu. Kaikki kaudet yhdestä kolmeen ovat saaneet ensi-iltansa vuoden ensimmäisellä puoliskolla, usein tammikuun ja toukokuun välisenä aikana, joten neljän kauden odotetaan saapuvan suunnilleen siihen aikaan vuonna 2023.

Lue myös: Good Karma -sairaala kausi 5: Tiedä mahdollisista julkaisupäivämääristä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Snowpiercer kausi 4 Näyttelijät

Tulevan kauden castingin osalta voimme odottaa Mélanie Cavillia näyttelevän Jennifer Connellyn ja Andre Laytonia näyttelevän Daveed Diggsin palaavan. Rowan Blanchard Alexandra 'Alex' Cavillia, Iddo Goldbergia, Bennett Knoxia ja Alison Wrightia, joka näyttelee Ruth Wardellia, ei unohdeta.

Sam Otto, joka esittää John 'Oz' Osweileria, Katie McGuinness Josie Wellsteadiä näyttelevä Sheila Vand, Zarah Feramia, ja Roberto Urbina, joka näyttelee Javia, ovat niitä esiintyjiä, jotka voisivat palata kaudella 4. Mike O'Malley, joka esittää Sam Rochea, Chelsea Harris, joka näyttelee Sykesiä , ja Milesiä näyttelevä Jaylin Fletcher voidaan kaikki lisätä tähän luetteloon. Sean Beanin hahmo, Mr. Wilford, jätti Snowpiercerin kauden 3 finaalissa, joten hänen paluunsa on kyseenalainen.

Mukaan on otettava myös Archie Panjabi, joka esittää Ashaa, Steven Ogg, Annalise Basso, joka esittää Lilah 'LJ' Folger Jr.:tä ja Tom Lipinski , joka esittää Kevin McMahonia. Koska he kuolivat näytöllä kauden 3 aikana, jälkimmäinen ei palaa. Mutta Snowpiercerin kaltaisessa sarjassa kaikki on ajateltavissa.

Kausi 4 sisältää uusia hahmoja. Tämä on Marvel: The Agents of S.H.I.E.L.D. näyttelijät Michael Aronov ja Clark Gregg. Myös showrunnerina toimiva Paul Zbyszewski on mainittava.

Snowpiercer kausi 4

Snowpiercerin kausi 4 lupaa olla juonittelujen alla, kun otetaan huomioon kauden 3 intensiivisyys. Itse asiassa ohjelman kolmas kausi päättyy siihen, että Layton ja Melanie ymmärtävät, että heidän riitansa tarjoaa mahdollisuuden Wilfordin hallitukseen Snowpiercerissä.

He ovat saaneet hänet laittamaan Snowpiercer on pieni vaunu, jossa on tarpeeksi ripustuslääkkeitä pitämään hänet hengissä. Sitten kaksi toveria jakoivat junan kahtia saavuttaakseen tavoitteensa. Tämän seurauksena jokaisen ohikulkijan on valittava jatkaako rautatiellä ja saavuttaako New Eden.

Lue myös: Loppupelin kausi 2: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Snowpiercerin kauden 4 juoni: Mitä tapahtuu?

Snowpiercer rakastaa status quon järkkymistä ja yllättää meidät jatkuvasti mullistavilla tapahtumilla, jotka häiritsevät kaiken, mitä tiedämme ohjelmasta.

Kolmannen kauden finaali jakoi 1 029 auton junan niiden kesken, jotka päättivät jäädä Melanien luo, ja niille, jotka halusivat liittyä Andreaan New Edenissä uutta alkua varten. Uuden taistelun aloittamisen sijaan matkustajat voivat nyt valita oman kohtalonsa, mikä tuntuu yllättävän toiveikkaalta tällaisessa tuomiopäivän showssa.

Melanie näkee ohjuksen laukaisun tuntemattomasta paikasta horisontissa viimeisessä jaksossa, joka hyppää kolme kuukautta eteenpäin. Onko se Big Alicesta, jonka pitäisi nyt olla New Edenissä? Andrein ryhmän pitäisi olla jo paljon kauempana, joten se vaikuttaa epäilyttävältä.

Snowpiercer kausi 4

On todennäköisempää, että ohjus laukaistiin tuntemattomasta uudesta paikasta, jossa on enemmän eloonjääneitä. Todellisuudessa, Clark Gregg ja Michael Aronovin uudet hahmot esitellään varmasti tällä tavalla. Emme olisi yllättyneitä, jos Wilford olisi myös mukana tässä.

Mutta mikä on ohjuksen tarkoitus? Onko se jonkinlainen majakka? Onko se uusi yritys lämmittää maapalloa ilmakehän kautta? Neljäs kausi esittelee 'uusia salaisuuksia', joista meidän on huolehdittava, uuden showrunner Paul Zbyszewskin mukaan.

Lue myös: Bloodline kausi 4: uusittu vai peruutettu? Katso täältä lisää päivityksiä

Puhutaanpa Snowpiercerin kauden 3 finaalista!

Päätelmä oli huomionarvoinen.

Päätös vei meidät kolme vuotta eteenpäin. Melanien ohjuksen laukaisu oli meille nähtävissä. Mr. Wilfordia ei löydy mistään.

Lisäksi katsojat eivät olleet valmistautuneet surulliseen kuolemaan LJ:n tahattoman tukehtumistapahtuman jälkeen kolmannella tuotantokaudella. Annalise Basso ei siis palaa ensi kaudella?

Meidän on odotettava ja katsottava.

Snowpiercer kausi 4

Seanin esiintyminen kaudella 4 on myös ilmassa. Jos hän ei palaa, se ei ole yllättävää, koska ohjelmassa on jo uusia osallistujia.

Kuka tietää, ovatko Michael ja Clark saapuneet täyttämään herra Wilfordin kengät. Meidän täytyy odottaa saadaksemme tietää, eikö niin?

Snowpiercer kauden 4 traileri