Snoop Doggin sairaus: Neurologi todistaa lopullisesti, että Snoop Dogg on polttanut itseään 'vajautunut'

Julkkis

WPR

Snoop Doggin lääkäri Gerald Schwartz Mayo Clinicistä on päätellyt, että räppäri on polttanut itsensä 'vammaisena' tutkittuaan perusteellisesti 'Sensual Seduction' -videon.

Emme käytä enää ilmaisua 'vammautunut', mutta tähän tilanteeseen se vain tuntui sopivan', Schwartz huomautti kulmia rypistyneenä ja käsien lentelemässä ilmassa ikään kuin se olisi aitoa huolta. Snoopin jatkuva marihuanan käyttö alkaa tehdä veronsa The Doggfatherille.

Hänen myöhemmät tutkimusmatkansa pornografiaan, nuorisojalkapalloon ja mitä tahansa Doggy Fizzle Telefizzle olikin, ovat lisätodisteita hänen loppuun palamisestaan: 'Valitettava todellisuus on, että 98,3 % Snoop Doggin aivosynapseista tukahdutetaan THC:hen kuin linnut, jotka kuolevat rannalla öljyvuodon jälkeen. Hän kirjoitti Rolling Stonen haastattelussa vuonna 2012.

snoop doggin sairaus

Kun herra Dogg päästettiin Mayo Clinicille, hän täytti kyselyn, jonka Schwartz esitti.

'Vau! Tämä on hämmästyttävä!' Schwartzin mukaan Doggin nimi kirjoitettiin nimellä Calvin Broadizzle Deezle Mayon pääsykyselyyn. Asiaa pahentaa se, että potilaalla on esiintynyt yleisiä skitsofrenian oireita, kuten toistuvasti pyytänyt äänilaatikkoa laulamista varten ja kyseenalaistaa, tietääkö henkilökunta, onko hän friikki vai ei. Lisäksi hän sanoi 'Bootsy' uudestaan ​​​​ja uudestaan.

Lue myös: Howie Pyron sairaus: Danzig + D -sukupolven entinen basisti Howie Pyro on kuollut 61-vuotiaana

Let's Cut to the Chase, ei ole koskaan huono aika julkaista Zapp-albumin kansi

Vastauksena tiedotusvälineiden pyyntöön kommentoida Doggin terveyttä, tohtori Dre kieltäytyi tekemästä niin, koska hän väitti olevansa liian huolissaan omasta päivittäisestä ravisteluohjelmastaan ​​ja norsupenkillä painamisesta.

Entinen Snoop Dogg ja Dr. Dren kumppani ovat puhuneet edesmenneen veljensä kuolemasta: Warren G .

Kun Warren G sanoi: 'Snoop… mies… Snoop nauttii marihuanastaan', räppäri katsoi taivaalle huokaisten ja tuijotti tähtiä. 'En ymmärrä, miksi niin monet ihmiset ovat edelleen kiinnostuneita hänestä', hän sanoo.

Tiesitkö, että vuodesta 1997 lähtien hän on sylkenyt samat 16 tahtia jokaisessa säkeessä? Entä sinä, rakas lukija? Tervehdys, tässä on Warren G. Etkö tunne termiä 'sääntely'? Jos pidit 'Tämä on mökki', rakastat 'Tämä on talo'.

snoop doggin sairaus

Snoop Dogg kokosi toimittajat kotiinsa Kalifornian Chinon ulkopuolella sijaitseville kukkuloille kumoamaan tarinoita Schwartzin tuhoisista ajatuksista hylättyään ensin useita haastattelupyyntöjä. Hiphop-artisti T.I., syntynyt ja kasvanut Long Beachissä, Kaliforniassa, teki läsnäolonsa tunnetuksi heiluttamalla sormea ​​kokoontuneille toimittajille.

'Tulet huomaamaan, että kuohu on pois päältä...

Tähän päivään asti Snoop Dizzle on edelleen suurin ohjaaja. Narttuja, pizzoja ja roistoja. Pizzle.”

Dogg johdatti kokoontumisen ulos heiluttamalla, parittajaiskulla ja pirukkaalla naurulla. Schwartz puolestaan ​​väittää, että Dogg palaa Mayon klinikalle kahden viikon kuluttua erittäin kokeelliseen aivohoitoon, jonka hän on saanut siellä.

Lue myös: Laurie Crouchin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

'Teemme kaikkemme saadaksemme mahdollisimman paljon hänen aivoaineistaan ​​takaisin', Schwartz lisäsi. Päivittäin rajoitamme hänet enintään viiteen tylppään ja kahteen lasilliseen giniä ja mehua.

Harkitsemme myös Snoop Doggin toistojen näyttämistä The L Wordista, erityisesti hänen esiintymistään Slim Daddyna, ja toistamista hänelle päättymättömän The Chronicin ja Doggystylen silmukan.