Skydoesminecraftin väärinkäyttö- ja hyökkäyskiista selitetty

Kiistaa

WPR

Entinen tyttöystävä on syyttänyt Adam Dahlbergia, joka tunnetaan paremmin verkossa nimellä 'SkyDoesMinecraft', traumasta, hyväksikäytöstä ja väkivallasta. Useat entiset työtoverit ja ystävät ovat syyttäneet entistä Minecraft YouTuberia useissa twiitti- ja keskustelusarjassa.

Twitter-käyttäjä '@Lizzybuggie' eli Elizabeth jakoi 6 000 sanan pituisen iCloud-dokumentin, jossa hän kertoi kivikkoisesta suhteestaan ​​SkyDoesMinecraftin kanssa ja väitetystä väkivallasta, jota hän kärsi heidän ollessaan yhdessä.

Dahlberg nousi tunnetuksi 2010-luvulla yhtenä varhaisimmista YouTube Minecraftin pioneereista, kun heidän SkyDoesMinecraft -kanavansa tuotti joukon Minecraft-sisältöä, jota löytyy nykyään. Heidän ihailijoilleen tämä esittely oli sitäkin upeampi heidän julkkisuutensa ja vaikutuksensa vuoksi.

Adam Dahlberg tunnetaan myös nimellä Skydoesminecraft. Adamin entinen tyttöystävä meni Twitteriin syyttämään häntä traumasta, hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä heidän suhteensa aikana.

Sky selittää Minecraft-kiistan

skydoesminecraft-kiista

Adam Dahlberg , kuten Skydoesminecraft, sai tunnustusta 2010-luvulla uskomattomien Minecraft-elokuviensa ansiosta YouTube-kanavallaan. Heidän suhteensa aikana hänen entinen tyttöystävänsä Elizabeth syytti häntä pahoinpitelystä ja häirinnästä. Hän käytti Twitteriä antaakseen kolmisivuisen lausunnon, jossa hän kutsui Youtube-tähteä samaan.

Pitkä asiakirja kuvasi hänen jatkuvaa tuskaa. Twitter-kahvan alla Lizzybug , hän ilmoitti asiasta 23. tammikuuta 2022. Hänen todistuksensa sisälsi jopa kuvakaappauksia heidän keskusteluistaan ​​sekä poliisiraportteja. Hänen kärsimyksestään ja kivusta oli lukuisia merkkejä.

Lue myös: Oudot kiistat Spy X -perheen ympärillä!

Adam 'Skydoesminecraft' Dahlberg & Elizabeth – Traumaattinen suhde tutkittu

skydoesminecraft-kiista

SkyDoesMinecraftin käytöksen vuoksi Elizabeth joutui usein hankalaan ja epämukavaan tilanteeseen. Hän esimerkiksi pakottaisi hänet raskaaksi ja kosi hänelle vastoin tahtoaan. Hän jopa tukkisi viemäriä heidän kotonaan toisinaan. Tämän seurauksena hänen täytyi mennä kauppaan myöhään illalla käyttääkseen heidän vessaaan.

Hän jopa sanoi, että Adam kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Hänen väkivaltaiset taipumuksensa olivat olemassa, vaikka hän otti reseptinsä aikataulun mukaisesti. Kun hän ei ottanut lääkkeitään, hänestä tuli usein mielipuoli ja hullu.

Vaikka hän oli raskaana, Adam Dahlberg potkaisi häntä ja pakotti hänet pysymään hereillä pitkiä aikoja. Hän kertoi hänelle olevansa raskaana ja pyysi häntä olemaan tupakoimatta hänen ympärillään tai kotona. Hän väittäisi sen olevan hänen talonsa ja sulki hänet.

Hän lisäsi, että hän pelkäsi jättää hänet, ja siksi hänen oli kestettävä kaikki pahoinpitely ja häirintä. Hän pelkäsi, että hän käyttäisi julkkistaan ​​pakoon ja saisi hänet näyttämään kamalalta yleisön silmissä. Hänellä oli myös ex-vaimonsa Alesan kanssa.

Alesa oli erittäin tukeva vaimo, Elizabeth totesi, ja hänen täytyi käydä läpi samat asiat kuin hänen. Hän syytti häntä Alesan herjaamisesta käyttämällä hyväkseen hänen julkista foorumiaan ja mainetta. Adam Dahlberg käytti julkkistaan ​​pettääkseen yleisöä. Hän sanoi, että hän oli pakkomielle pitää yllä kaikkea ja suojella imagoaan. Hän käytti seksuaalisesti hyväksi ja kidutti naisia ​​ja sitten maksoi heille vaikenemisesta. Hän jatkoi, että se oli vielä pahempaa kuin mitä elokuvissa kuvattiin.

Lue myös: Dana Isaly -kiista: Mikä on mielipiteesi Dana Islaysta ja Willow Winters -hulluudesta?

Fanit ottavat kantaa Elizabethin puolesta

skydoesminecraft-kiista

Elizabeth nimitti myös parhaan ystävänsä salaliittolaisena. Vaikka hänen paras ystävänsä tiesi, mitä Elizabeth oli käynyt läpi, hän kihlautui romanttisesti hänen kanssaan. SkyDoesMinecraftia on myös syytetty eläinten hyväksikäytöstä ja rasismista.

Hän jopa uhkasi vahingoittaa hänen vastasyntynyttä tytärtään. Hän meni poliiseille, mutta 'hän hurmasi tiensä ulos'. Tämän seurauksena hänen täytyi pyytää perhettään puuttumaan asiaan suojellakseen häntä.

Adam Dahlberg on monien suosikki YouTube-käyttäjä lapsuudesta lähtien. Fanit järkyttyivät näistä väitteistä. He kaikki ottivat kuitenkin Twitterin puolustaakseen hänen entistä tyttöystäväänsä.

Hänen lausuntonsa päättyy vahvaan väitteeseen, että ihmiset ansaitsevat nähdä kasvot verhon alla. Eikä kenenkään muun naisen pitäisi joutua kokemaan kidutusta ja traumoja, joita hän, Alesa ja lukemattomat muut naiset joutuivat.