Nähtävä sivusto: RealRealin avulla voit ostaa Chanelin ja Vuittonin kaltaisia ​​tarroja jyrkällä alennuksella

Ostoksilla

WPR

todellinen todellinen Täällä olemme loputtomasti kiehtovia verkkokauppojen laajasta maailmasta, ja näyttää siltä, ​​että joka viikko tuo mukanaan upouuden verkkokauppasivuston, johon on pakkomielle. Koska niiden kaikkien seuraaminen voi olla eeppisen mittasuhteen saavutus, olemme päättäneet julkaista 'A Site To See' -sivuston joka viikko korostaen hienoa vähittäismyyntisivustoa.haluat ehdottomasti lisätä kirjanmerkkeihin.Tällä viikolla: uskomattoman hyödyllinen uusi sivusto nimeltä Todellinen todellinen .

Miksi sinun pitäisi merkitä se kirjanmerkkeihin: Verkkokaupan veteraani Julie Wainwrightin vain kaksi vuotta sitten perustama TheRealReal.com ylittää useimmat muut verkkokaupat tarjoamalla huippuluokan suunnittelijatuotteita – Chanel, Hermès, Vuitton ja muut suuret yksittäiset tavarat – jopa 90 % alennuksella. niiden alkuperäinen vähittäismyyntihinta.

Ja toisin kuin saatat epäillä, tämä uskomaton myynti ei tule laadun hinnalla; Kaikki sivustolla olevat tuotteet ovat taatusti aitoja, ja ne myös tarkastetaan käsin sen varmistamiseksi, että ne ovat ostamisen arvoisia. 'Joskus ihmisillä on tuote, jonka he ovat juuri ostaneet liikaa putiikista [jonka he haluavat päästä eroon]', Wainwright kertoo StyleCasterille suuresta alennuksesta. ”Yksi nainen omisti 400 paria Sergio Rossin kenkiä, ja hän halusi vain siirtää niitä. Ne olivat kaikki uusia pakkauksessa ja myimme ne 90% alennuksella. Rehellisesti sanottuna, kun saamme jopa 90 % alennuksen, se on melkein aina upouusi tunnisteineen.'

Kuinka se toimii: Toinen lähetyksen näkökohta, joka erottaa The RealRealin useimmista kilpailijoistaan, on sivuston White Glove Service, jonka avulla kokeneet kauppiaat tulevat keräilijöiden koteihin arvioimaan kappalettaan yksitellen määrittääkseen, mikä soveltuu jälleenmyyntiin ja mikä ei. 'Tämä palvelu rakentaa suhdetta lähettäjiin prosessin alusta [sen loppuun]', Bridget Nistico, RealRealin Washington, DC:n alueen kauppapäällikkö, kertoo StyleCasterille.

'Tämän palvelun tarjoaa kauppapäällikkö tietyissä kaupungeissa eri puolilla maata. Työskentelen asiakkaideni kanssa varmistaakseni, että koko prosessi on heille sujuvaa ja helppoa. Menen asiakkaideni koteihin tarkastamaan, erittelemään ja pakkaamaan kaikki heidän tuotteensa lähetettäväksi johonkin varastostamme. Välitämme lähettäjistämme ja heidän tyytyväisyydestään; he uskovat meille omaisuutensa ja haluamme heidän olevan täysin mukavia. Se on aivan erilaista kuin tavaroiden pakkaaminen itse ja lähettäminen tuntemattomaan paikkaan.'

Kun tuotteet on käsitelty kunnolla varastossa, ne valokuvataan ja julkaistaan ​​sivustolla uskomattomilla alennuksilla. Ostajana sinun tarvitsee vain tehdä Kirjaudu ja alkaa metsästämään. 'Useimmat tuotteista postitetaan 72 tunnin sisällä, ja 80 prosenttia myydään kolmen ensimmäisen päivän kuluessa postittamisesta', Wainwright lisää.

Parhaat myynnit: 'Ostin Céline-mekon 225 dollarilla, jota olin katsellut', Wainwright, joka tekee ostoksia sivustolla säännöllisesti, kertoo meille. ”Vähittäishinta oli 2 800 dollaria. Siinä oli vielä etiketit kiinni. Se on klassinen, kaunis, se on minun kokoni. Se on pari vuotta vanha, joten se ei ollut aivan uusi, mutta minulle se oli suurin löytöni.

Tarkista se: TheRealReal.com

LISÄÄ SIVUJA KÄYTETTÄVISSÄ:
Tote
Lollipuff
Hukkster
Mavatar
Magneettinen