Nähtävä sivusto: Mipso kertoo sinulle todellisen valokuvasi perusteella, minkä kokoisia vaatteita haluat ostaa

Ostoksilla

WPR

mipso Nähtävä sivusto: Mipso kertoo sinulle todellisen valokuvasi perusteella, minkä kokoisia vaatteita ostaa

Täällä olemme loputtomasti kiehtovia verkkokauppojen laajasta maailmasta, ja näyttää siltä, ​​että joka viikko tuo mukanaan upouuden verkkokauppasivuston, johon on pakkomielle. Koska niiden kaikkien seuraaminen voi olla eeppisen mittasuhteen saavutus, olemme päättäneet julkaista 'A Site To See' -sivuston joka viikko korostaen hienoa vähittäismyyntisivustoa.haluat ehdottomasti lisätä kirjanmerkkeihin.Tällä viikolla: uusi sovellus nimeltä Mipso joka varmistaa, että verkko-ostajat saavat täydelliset vaatteet.

Mitä Mipso tekee: Tässä on joitain hauskoja faktoja, joita et ehkä tiedä: vaikka yli 50 % ostajista ostaa elektroniikkaa verkosta – ajatelkaa älypuhelimia, tabletteja ja vastaavia – vain 15 % vaatteiden ostajista hankkii tavaransa Internetistä. Ja sitten, kun he saavat käsiinsä ostoksensa, ostajat, jotka ostivat vaatteensa verkosta, palauttavat tavarat 30–50 % ajasta.

'Koskamonet yritykset tarjoavat ilmaisia ​​palautuksia, ostajat Yhdysvalloissa ostavat tietäen, että he voivat palauttaa sen', Mipso Vice President of SalesJokainen Chemerinskykertoo StyleCaster. ”Minulla on ystävä, joka periaatteessa ostaa pojalleen kaksi jokaista tavaraa tietäen, että hän palauttaa yhden. Tällä tavalla monet ostajat ostavat nykyään Internetistä.'

Joten missä Mipso tulee? 'Työskentelemme vaatemerkkien myynnin lisäämiseksi ja palautusasteiden alentamiseksi', Igal selittää.

Tapa, jolla he tekevät sen: Mipso on luonut ainutlaatuisen teknologiajärjestelmän, joka varmistaa, että saat täydellisen istuvuuden ostaessasi vaatteita verkossa. Se käyttää jotain, joka sinulla todennäköisesti on jo älypuhelimessasi ja/tai tietokoneessasi – verkkokameraa – mittausten johtamiseen kuvastasi.

Kuinka se toimii: ' Suurin osa ihmisistä on laiskoja ostajia, Igal sanoo. ”Jotta nainen pukee naisen täydellisesti, tarvitset itse asiassa 29 kehon mittaa. Ilmeisesti et [online]-ostajana syöttäisi 29 kehon mittaa, joten tekniikkamme ottaa muutaman kokomitan, ja me ennustamme loput.'

Kun vierailet sivustolla, kuten Sears , joka on yksi Mipson suurimmista asiakkaista tällä hetkellä, näet painikkeen, jossa lukee 'Find My Size'. Kun napsautat sitä, sinua pyydetään tekemään toinen kahdesta asiasta: voit joko mennä vanhanaikaiseen reittiin, ottaa mittanauhasi pois ja mitata itsesi ja syöttää sitten numerot manuaalisesti tai voit valita vaihtoehdon valokuva verkkokamerallasi.

Jos valitset jälkimmäisen, sinua pyydetään antamaan pituus. sieltä Mipso-sovellus havaitsee tärkeimmät mitat, jotka määrittävät kokosi. Sitten se tallentaa nämä numerot, jotta aina kun teet ostoksia esimerkiksi Searsissa, tiedät tarkalleen, minkä koon haluat ostaa.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan: Tällä hetkellä Mipso neuvottelee muutaman suuren huh-hush-brändin kanssa, jotka lanseeraavat lähikuukausina. 'Kaiken kaikkiaan meillä on noin 10 toimipaikkaa, joiden kanssa työskentelemme ja jotka avataan tammikuussa', Igal selittää. Yksi niistä, hän kuvailee, on 'Ison-Britannian huippusivusto, joka myy myös heidän vaatteitaan Yhdysvalloissa'. Meillä onpari arvauksiamitä se mahtaa tarkoittaa!

Tarkista se: Lue lisää siirtymällä osoitteeseen mipso.me , ja katso alta video, jossa selitetään prosessi yksityiskohtaisesti!