Sisarten Janelle Brown keskustelee painonpudotusmatkastaan ​​uudessa haastattelussa: 'Ihmisiä, jotka haluavat tuomita minut' on olemassa

Julkkis

WPR

Painonpudotuksen matka. Vaikka hän 'epäröi' paljastaa yksityiskohtia, Sisar Wives -tähti Janelle Brown juhlii terveytensä edistymistä vuoden takaisten ennen ja jälkeen -kuvien avulla.

'Kaikkien painonpudotusmatka näyttää erilaiselta' Janelle Brown, 53, kuvateksti itsestään vierekkäisen kuvan 4. heinäkuuta 2021 ja 2022, ladattu Instagramin kautta perjantaina 8. heinäkuuta.

Mitä tulee edistymiseen, 'Olepa se totta: mitä tahansa julkaisen verkossa, olen varma, että 10 000 ihmistä on innokas arvostelemaan minua.'

Luultavasti sinun maailmassasi on myös sellaisia ​​ihmisiä.

Voimani ovat parantuneet huomattavasti edellisestä vuodesta, ja pystyn nyt kyykkyyn 200 kiloa tangollani, minkä tein teille! Siitä huolimatta hän huomautti: 'Olen vähentänyt painoa ja tuumaa omalla erityisellä tavallani'.

Sisarvaimot Janelle Browns päivitys painonpudotusmatkan tiedoista

Vuosi sitten, 18-vuotiaana, 'en koskaan odottanut tuntevani oloni niin kuin tuossa iässä.' Nyt: 'Olen matkalla kohti perimmäisiä terveystavoitteitani.'

Myöhemmin tosi-tähti vakuutti faneille samanlaisissa tilanteissa, että edistyminen on pitkä prosessi.

Ratkaisu ei tule päivässä tai kahdessa. Se ei ole sen arvoista, hän kirjoitti. 'Nämä shortsit, joita olen käyttänyt kaksi vuotta, ovat melkein liian isot pukemaan edes päälleni!' Edistymiseni tekee minut niin onnelliseksi!

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kuuden lapsen äiti on puhunut terveydellisistä toiveistaan.

Vuoden lopussa Janelle julkaisi kuvan itsestään ex-vaimonsa rinnalla, Christine Brown , ja sanoi: 'Terveys ei ole yksittäinen asia, eikä se välttämättä näytä samalta kaikille, mutta se on taistelun arvoinen asia.'

'Muutos alkaa päätöksestä yrittää', hän jatkoi. 'Päätös jatkaa tulee 'yrittämisen' tekoon. Päätös jatkaa vaatii sitoutumista. Ongelmana oli, että minulla ei ollut aavistustakaan, mitä halusin tai tarvitsin.

Sisarvaimot Janelle Browns päivitys painonpudotusmatkan tiedoista

Hänen tyttärensä Maddie Brush syntyperäinen Brown, joka ensimmäisenä inspiroi Janellen terveellisiä elämäntapoja ja liikuntaohjelmaa, sanoi: 'Maddien jakaminen kanssani on ikuisesti muuttanut tunteeni. Odottaessani tämän voimaantuloa toivoin maailmanloppua.

Aloitin tämän projektin, koska olin valmis käyttämään tarvittavan ajan muutoksen tapahtumiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: