Sisar Wives -kausi 17: julkaisupäivä, näyttelijät, juoni – kaikki, mitä tähän mennessä tiedämme, ilmoitettu!

Viihde

WPR

TLC:n Sister Wivesin kausi 17 lähestyy kovaa vauhtia, ja Brownin perhe valmistautuu. Lisäksi kamerat näyttävät pyörivän perheen ympärillä, kun lisää mullistuksia tapahtuu.

Sisar Wives -kausi 17 on tervetullut helpotus faneille. Vaikka kausi 16 on juuri päättynyt, se on jo työn alla. Kody Brownin kolmas vaimo on lähtenyt. Christine Brown, TLC-ohjelma, on tarjonnut runsaasti keskustelua. Fanit odottavat nyt innolla tuotantokautta 17.

Sisar Wivesin kausi 16 oli täydellinen 180 asteen käänne aiemmista kausista, kuten katsojat tietävät. Kody valittiin aviomiehen rooliin, joka kamppaili miellyttääkseen yhtä neljästä vaimostaan.

TLC-kameroita käytettiin COVID-19-epidemian havaitsemiseen. Se seurasi häntä, kun hän etsi turvallista reittiä koko perheelleen. Sen sijaan, että kaikki tekisivät yhteistyötä. Kodya kuvattiin pahiksi, joka määräsi tiukat määräykset. Merkittävän elämäntapamuutoksen vuoksi hänen perheensä ajautui lopulta erilleen. Kodyn on kohdattava raivostuneita vaimoja kaiken muun lisäksi. Hänen täytyy kuitenkin käsitellä vihaisia ​​lapsia.

Sisar Wives kausi 17

Paedon Brown, Christinen ja Kodyn poika. Sisarvaimot Kauden 17 kuvaukset ovat jo alkaneet. Kansalliskaartin sotilas ilmoitti uutisesta TikTokissa. Hän väitti, että tuotanto alkoi tammikuussa 2022. Paedonin ehdotus antoi katsojille toivoa, että Christine, vaikka hän muutti takaisin Utahiin, esiintyisi jaksossa. Christine sai myös uuden online-sarjan TLC:n verkkosivuilla. Cooking With Just Christine on tämän esityksen nimi. Se esitetään tällä hetkellä sunnuntaisin. Jotkut Brownien resepteistä ovat fanien saatavilla valmistaa omissa kodeissaan.

Lisätietoja Sister Wives -kaudesta 17 on saatavilla täältä.

Janellen juoni näyttää etenevän. Että hän ja Kody eivät ole enää samalla sivulla. Viime kaudella faneja kohdeltiin tappelussa Janellen ja Tylerin välillä. Lisäksi Kody keskusteli useista ydinideoista, erityisesti COVID-19-ohjeista. Lopulta hän päätti tukea lapsiaan. Ne, jotka halusivat rutiinisemman elämäntavan.

Muutama terapiaistunto on saatettu myös videoida. Kody on ymmärtänyt, että hänen täytyy saada muutama asia kuntoon. Kody saattaa etsiä uusia ystäviä, kuten hän usein etsii. Hän on tehnyt selväksi, että päivittäinen uhkailu ei ole häntä varten. Ja hän saattaa haluta aloittaa uusia kumppanuuksia.

Sisar Wives kausi 17

Kodyn ja Robynin suhde on edelleen vahva. Huolimatta siitä, että käytännössä kaikki ovat edelleen vihamielisiä toisilleen. Epidemian aikana Kody vietti suurimman osan ajastaan ​​hänen kanssaan, kuten fanit tietävät. Kodyn historia epäonnistuneista suhteista vaimonsa ja lastensa kanssa. He ovat lähes varmasti Sisar Wives -kauden 17 keskipiste. Sen jälkeen kun kamerat lakkasivat pyörimästä, on ollut hiljaista. Ne saivat perheen vieraantumaan vielä enemmän kuin se oli jo ollut.

Lue myös: Mandalorian kauden 3 julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2022!

Sisar Wives kausi 17: Ovatko fanit innoissaan?

Huolimatta siitä, että Sister Wivesin kausi 16 oli hitti. Jotkut fanit epäilevät, että Brownin myrskyisistä moninaisista avioliitoista lähetetään toinen kausi. Se on yhtä hurja kuin sen edeltäjä. TLC sitä vastoin ei ole vahvistanut, että Sister Wives -kausi 17 kuvataan.

Uutiset siitä, että Sisar Wives palaa radioon, ei ole herättänyt kaikkien Brownin klaanin kannattajien kiinnostusta. Jotkut fanit uskovat, että Sister Wives -kauden 16 olisi pitänyt olla viimeinen kausi. Moniavioisten tosi-tv-ohjelmien joukossa. Koska Brownsilla ei ole paikkaa minne mennä tällä hetkellä. Christine on osoittanut, kuinka pelastamattomia olivat Kodyn avioliitot hänen kolmen ensimmäisen vaimonsa kanssa.

Sisar Wives kausi 17

Sisar Wivesin tavoitteena on aina ollut osoittaa, kuinka moniavioinen perhe toimii. Ja nyt Kodyn lukuisat avioliitot ovat melkein valmiit. Brownin perässä pysyminen ei ole fanien mielestä järkevää. Esitys on päättynyt, kertoo a Reddit käyttäjä. Jos on moniavioisia pareja, ei enää ohjelmia moniavioisuudesta.

Toinen tärkeä syy, miksi katsojat eivät ehkä katso Sisar Wives -kautta 17, on se, että se on kuvattu Yhdysvalloissa. He ovat kyllästyneet Kodyn tarinaan. Ei ole mikään salaisuus, että Kody ja Robyn ovat katsojien keskuudessa inhotuimmat hahmot. Katson edelleen versiota Sisar Wivesistä osana moniavioista sarjaa. Se antaa epäsuositulle pariskunnalle entistä enemmän näyttöaikaa, mikä ei ole toivottavaa.

Breakout-kautensa aikana Christine vakiinnutti itsensä nopeasti Brownin fanien suosikkiperheenjäseneksi. Ei kuitenkaan tiedetä, kuinka usein entisen sisaren vaimo esiintyy Sisar Wives -kaudella 17. Hän on nyt eronnut moninavioliitostaan. Eräs ihailija kommentoi: 'On upeaa, että Christine lähti.'

Mutta en jaa rakkauttani tosi-tv:tä kohtaan hänen kanssaan. Fanit ilmaisivat kiinnostuksensa uuteen sarjaan, joka kuvaa Christinen sinkkuelämää Sisar Wivesin kauden 17 sijaan. Yksi käyttäjä sanoi: 'Katsoisin ehdottomasti ohjelman Christinesta.' Fanit pitivät Sister Wivesin tuotantokautta 16 sarjan huippuna. Monet ihmiset ovat kuitenkin skeptisiä, että kausi 17 tarjoaa saman jännityksen.

Mikä on Sisar Wivesin kauden 17 lähetyspäivä?

Sisar Wives kausi 17

Sisar Wives -kausien lähetyspäivät ovat satunnaisia ​​ja ilman riimiä tai syytä. Kausivälit voivat kestää vuodesta muutamaan kuukauteen. TLC ei myöskään anna katsojille paljon varoitusta ennen kauden alkua, yleensä vain muutaman viikon kuluttua.

Joten kukaan ei tiedä, milloin Sisar Wives -kausi 17 saa ensi-iltansa. Sisar Wivesin kausien 15 ja 16 välillä kului yleensä kuusi kuukautta. Tämän logiikan perusteella kauden 17 odotetaan ilmestyvän 17. kesäkuuta 2022.

Lue myös: American Web Series No Good Nick kausi 3 Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Ketkä ovat TLC Reality Show -näyttelijöissä?

Sisar Wives kausi 17

Kody Brownin

Kody Brownilla on kolme nykyistä vaimoa: Meri, Janelle ja Robyn. Yksi on laillisesti naimisissa, kun taas muut kolme ovat hengellisiä avioliittoja. Christine aikoo erota hänestä vuonna 2021. Meri, Janelle, Robyn ja ex-vaimo Christine Brown ovat hänen vaimojaan. Kodylla on 14 biologista lasta ja kolme lapsepuolia.

Robyn Brown on näyttelijä ja malli.

Kody Brownin toinen vaimo Robyn Brown Hän ja hän olivat olleet naimisissa joulukuusta 2014 lähtien. Heidän ainoa lapsensa on David, pariskunnan poika. Hänen lapsensa edellisestä avioliitosta ovat Dayton, Aurora ja Breanna. Robyn on tunnettu näyttelijä, joka on esiintynyt elokuvissa, kuten 'Just Shoot Me!', 'Sister Wives' ja 'WGN Morning News'.

Meri Brown on näyttelijä ja malli.

Kody Brownin ensimmäinen vaimo Meri Brown on ollut naimisissa hänen kanssaan 24 vuotta, huhtikuusta 1990 alkaen. Jotta Kody voisi mennä naimisiin Robynin kanssa, he erosivat virallisesti vuonna 2014. (hänen neljäs vaimo). He elävät edelleen yhdessä, vaikka ovat adoptoineet hänen kolme lastaan. 4.2.2022 Meri ilmoitti erostaan ​​Kodysta Instagramin kautta. Pariskunnan ainoa lapsi on Mariah Brown.

Janelle Brown,

Janelle, Kodyn toinen vaimo, on ollut henkisesti naimisissa hänen kanssaan kesäkuusta 1993 lähtien. Heillä on kuusi yhteistä lasta: Logan, Madison, Hunter, Garrison Gabriel ja Savannah Brown. Sarjan kaudella 16 Janelle näyttää ajattelevan Kodyn jättämistä. Todistettuaan Christine Brownin vapautumisen hänen avioeronsa seurauksena. Hän on myös yksi hänen lähimmistä kumppaneistaan.

Christine Brown,

Christine, Kodyn kolmas vaimo, oli ollut naimisissa hänen kanssaan aiemmin, mutta vain hengessä. Hän erosi marraskuussa 2021. Hänen lähes 25-vuotias miehensä haki avioeroa. Ja he päättivät erota. Heillä on kuusi yhteistä lasta: Aspyn, Mykelti, Paedon, Gwendolyn, Ysabel ja Truly.

Showrunners

Sarjan on käsikirjoittanut Amy Bridges ja ohjannut Tim Gibbons.

Jos Sister Wivesin kausi 17 koskaan esitetään, fanit eivät ehkä katso sitä. Christinen poissaolon ja toimivan pluraaliavioliiton puutteen vuoksi. Fanit uskovat, että hyvässä tai pahassa Christinen lähtö merkitsi Sisar Wivesin loppua.

Kaikki 'Sisarvaimot' -kauden 17 huhut tähän mennessä

Sisar Wives kausi 17

Kody mainitsi Cameon personoidussa videossa, että hän saattaisi saada uuden työpaikan. Hän alkoi tahattomasti puhua asiasta, josta ei saa keskustella ennen kaudella 17. Hän kuitenkin paljasti toimineensa virkamiehenä ystävän häissä. Ehkä Kody ottaa uuden roolin pastorina kaudella 17?

Fanit toivovat näkevänsä lisää kulissien takaa Christinen ja Kodyn avioerosta. Fanit ovat myös kiinnostuneita muun muassa siitä, mitä Coyote Passille tapahtui Christinen lähdön jälkeen.

Joka tapauksessa, kaikilla muutoksilla, Sister Wives -kausi 17 on jännittävä kausi Brownsille. Fanit voivat nyt oppia, mitä lastenhoitaja tekee.