Siren kausi 4: Onko se peruutettu vai uusittu?

Viihde

WPR

Vuonna 2018 Freeform esitteli ensimmäisen kauden Sirenistä, joka on yksi vuoden ainutlaatuisimmista esityksistä. Sarja sijoittuu Bristol Coveen, kuvitteelliseen rannikkokaupunkiin Washingtonin rannikolla. Merfolkin oletetaan asuvan kaupungin rannikolla. Kun merenneito nimeltä Ryn (Eline Powell) alkaa kuulustella Bristol Coven asukkaita avoimesti etsiäkseen siepattua sisartaan Donnaa, jotkut kaupungin asukkaista saavat tietää, että legendat ovat totta ( Kiitos Mlambo ).

Ryn on romanttisesti tekemisissä kahden merentutkijan Benin ja Maddien kanssa eläessään ihmissivilisaatiossa. Ryn hämmästyy kuultuaan, etteivät he ole merfolk-vastaisia ​​ja eroistaan ​​huolimatta ovat valmiita tekemään yhteistyötä hänen kanssaan.

Nämä säännöt eivät kuitenkaan koske kaikkia ihmisen ja Merfolk-suhteita. Huolimatta useista yrityksistä sovittaa yhteen ihmisten ja Merfolk-johtajien väliset kulttuurierot sen jälkeen, kun 'Siren' julkaistiin kolmen kauden 2018 ja 2020 välillä (IMDb:n kautta), ihmis- ja Merfolk-johtajat joutuvat jatkuvasti konflikteihin. Sirenin 3. kausi päättyy merenneitojohtajan Tian (Tiffany Lonsdale) kimppuun sarjan päähenkilöiden kimppuun ja luo valtavia elämänmuutoksia.

Jotkut fanit ovat huolissaan, koska ei ole ollut sanaa siitä, uusitaanko 'Siren' neljänneksi kaudeksi.

Siren kauden 4 julkaisupäivä

Siren kausi 4

kausi 3 ' Sireeni ' sai ensi-iltansa Freeformissa 2. huhtikuuta 2020 ja päättyi 28. toukokuuta 2020 kymmenen tunnin mittaisten jaksojen jälkeen.

Yksi Freeformin suosituimmista sarjoista on Sireeni. Edelliseen kauteen verrattuna kolmannen kauden katsojamäärä laski 13 %. Rajallisesta budjetistaan ​​huolimatta kausi kiehtoi katsojat käänteillään ja näyttävillä visuaaleillaan.

Edellä esitetyn perusteella odotamme, että verkko uudistaa ohjelman toiseksi kaudeksi. Sirenin 4. kausi debytoi Freeformissa vuonna 2022, aina kun niin tapahtuu.

Lue myös: Kaikki me olemme kuolleet Etelä-Korean K-Draman kausi 2 päättyy, tiedämme mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muista päivityksistä!

Sireeni-sarjan tiivistelmä

Tämän sarjan synopsis on kiehtova, ja katsojat näyttivät pitävän siitä. Bristol Coven rauhallinen kalastajakylä Washingtonissa kääntyy ylösalaisin, kun salaperäinen nuori nainen (Eline Powell) ilmestyy ja alkaa aiheuttaa tuhoa kylässä etsiessään siepattua isosiskoaan (Sibongile Mlambo). Kaksi meribiologia, Ben (Alex Roe) ja Maddie (Fola Evans-Akingbola), työskentelevät yhdessä selvittääkseen, kuka tai mikä ajoi tämän syvänmeren metsästäjän pintaan.

Siren kausi 4 Näyttelijät

Siren kausi 4

  • Tiffany Lonsdale on Tia Lonsdalen nuorempi sisko.
  • Eline Powell edustaa Ryn Fisheria.
  • Alex Roe esittää Ben Pownallia.
  • Ian Verdun esittää Xander McClurea.
  • Rena Owen esittää elokuvassa Helen Hawkinsia.
  • Sibongile Mlambo esittää Donnaa.
  • Fola Evans-Akingbola on asetettu esittämään Maddie Bishopia.

Lue myös: The Witcher kausi 3: julkaisupäivä, kellonaika, näyttelijät ja muut päivitykset!

Sirenin juoni kausi 4

Koska Xander toipuu ensimmäisenä, parannus on valmis sarjan lopussa. Hän etsii Maddien isäpuolia, mutta on liian myöhäistä; musiikki on jo tappanut hänet.

Samaan aikaan Hope on juuttunut tuhoutuneeseen koneeseen syöttinä houkutellakseen Rynin Tiaan valtameren syvyyksistä. Donnan henki ilmestyy maahan hänen tyttärensä Camin eteen ja kertoo hänelle ja muille Rynin ahdingosta. Cami, Vivian, Levi, Eliza ja Rynin perämies pyytävät Calvinin moottorivenettä aloittamaan yllätyshyökkäyksen vihollista vastaan.

Paikallisten mukaan venäläisten epäillään toteuttaneen salamurhan viikkoa myöhemmin. Ted on huolestunut Benin äkillisestä katoamisesta. Dalen traagisen kuoleman jälkeen Xanderistä tulee Bristol Coven uusi sheriffi. Maddie suostuu myös olemaan Robbin mukana hänen valtamerenpuhdistustehtävällään. Auttaakseen häntä selviytymään isäpuolensa kuolemasta.

Siren kausi 4

Hän yrittää saada Rynin päästämään irti Benistä, koska kaikki uskovat hänen kuolleen, mutta Ryn on varma, että hän tulee takaisin jossain vaiheessa. Ryn seisoo merikiven huipulla odottaen Beniä, joka on löydetty yhä veden alla tuntemattomasta paikasta.

Toisaalta yhteinen unelma elää rakastavana perheenä Hopen kanssa jatkuu. Harmi, että tämä upea esitys ei uusiudu. Pysy kuitenkin kuulolla saadaksesi lisäpäivityksiä meiltä.