Sinun kunniasi kausi 2: julkaisupäivä, juoni, näyttelijät ja muut päivitykset!

Viihde

WPR

Suuri yleisö seuraa rikollisia näytelmiä. Kuten minä, olen varma, että arvostat tällaisten ohjelmien, sarjojen ja elokuvien katsomista.

Your Honor on rikosdraamasarja, jolla on kiehtova juoni, ja Bryan Cranston, vuoden 2021 Golden Globe -ehdokas, esittää tuomaria, joka on pakotettu kyseenalaistamaan olennaiset uskomuksensa. Sinun täytyy kokeilla sitä!

Sinun kunniasi on yhdysvaltalainen tv-draamasarja, joka perustuu israelilaiseen tv-sarjaan Kvodo. 6. joulukuuta 2020 se saa ensi-iltansa Showtimessa. Elokuussa 2021 sarjan toinen tuotantokausi vahvistettiin.

Kunniasi 2. kauden julkaisupäivä

Toinen kausi sisältää kymmenen jaksoa, ja se julkaistaan ​​vuonna 2022. Ilmoitamme sinulle heti, kun kauden 2 julkaisupäivä on ilmoitettu.

Mikä on kunnianne juoni?'

Sinun kunniasi kausi 2

Kuuluisan New Orleansin tuomarin poika poistuu törmäysonnettomuuspaikalta tappaen tahattomasti toisen nuoren. Michael Desiato on Bryan Cranstonin New Orleansissa esittämän kuvan mukaan huono vanhempi.

Kun hän huomaa, että uhri on itse asiassa paikallisen mafialordin poika, hän harkitsee luovuttamista poliiseille. Se on kevytmielinen draama epätäydellisestä isästä, joka yrittää tehdä parhaansa teinipojalleen Adamille.

Adam on syyllinen toisen teinin kuolemaan törmäysonnettomuudessa. Tuomarin pyrkimykset salata todisteita kolahtavat. Näin homma toimii jonkin aikaa!

Lue myös: Ginny & Georgia kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Toisen kauden synopsista ei ole vielä julkistettu. Kausi 8 päättyy siihen, että Michael saa tietää poikansa kuolemasta, ja seuraava kausi alkaa pian sen jälkeen.

Hei, erityisesti YouTuben trillerien pitäisi olla katselulistallasi aina. Et halua missata tätä jännittävää ja dramaattista uutta sarjaa! Frankenstein Chronicles -sarjan kolmas tuotantokausi esitetään CRISS-kanavalla 25. heinäkuuta - 27. syyskuuta.

Your Honorin näyttelijät ovat:

Sinun kunniasi kausi 2

Michael Desiato, liittovaltion tuomari New Orleansissa, on valmis tekemään kaikkensa puolustaakseen lastaan.

Doohan näyttelee Adam Desiatoa, New Orleansin järjestäytyneen rikollisuuden pomon poikaa, joka on osallisena perhejohtajan lapsen tappavassa ryöstössä. Elokuvassa Doohan esittää Adam Desiatoa.

Alkuperäisessä televisiosarjassa Keke Palmerin näyttelemä Gina Baxter palaa elokuvaan.

Myös romaanin päähenkilö Frannie Latimer hakee uraa taidekauppiaana. Molemmat ovat kodittomien alkoholistien klubin 'työttömien' jäseniä.

Lue myös: Black Clover -kauden 5 julkaisupäivä: Milloin voimme odottaa Black Clover -jakson 171 julkaisua?

Benjamin 'Benjy' Figaro, Michaelin lähin uskottu, on korruptoitunut poliitikko, jolla on väkijoukkoja.

Lopuksi ' Irlantilainen ” kertoo tarinan Frank Costellosta, legendaarisesta New Yorkin mafiosista 1950- ja 1960-luvuilla, sekä Danny Greenestä (Stuhlbarg), huijari, joka saattoi olla enemmän vastuussa hänen kaatumisestaan ​​kuin kukaan muu.

Carmen Ejogo esittää Lee Delamerea, lakimiestä, jonka Michael suostuttelee ottamaan Kofin tapauksen.

Virallinen traileri Your Honor -kaudelle 2

https://youtu.be/kvJOVVogpvI